Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Seuraava Nokian C-sarjalainen on kosketusnäytöllinen C6

9
Matti Vähäkainu

Seuraava Nokian C-sarjalainen on kosketusnäytöllinen C6
Nokian uudesta C-sarjasta vuosi viime viikolla ensimmäinen puhelin verkkoon, kun Dailymobile paljasti patukkamallisen C5-mallin (kuvassa). Nyt All About Phones kertoo luotettavien sisäpiirilähteiden antamista tiedoista, joiden mukaan Nokia julkistaisi piakkoin myös C6-mallin.

Aluksi puhelinta epäiltiin Mystic-koodinimellä kutsuttuun malliin, mutta nyt sivusto kertoo, että kyseessä onkin kosketusnäytöllinen puhelin, toisin kuin QWERTY-näppäimistöllä varustettu Mystic. Puhelimesta on toistaiseksi varsin vähän tietoja, mutta ilmeisesti puhelimen hinta on noin 200 euroa.
Vaikkei Nokialla ole tänä vuonna osastoa Mobile World Congressissa, niin C-sarjan julkistuksia voidaan odotella samoihin aikoihin. Nokia järjestää MWC-messujen aikaan oman tilaisuutensa, jossa pääsee rauhoittumaan messujen kiireeltä ja melulta. Kenties siellä pääsee näpräämään myös uusia C-sarjan puhelimia.

Kommentit (9)

tu0maz (vahvistamaton)

1

Onko puhelinvertailun velhoilla matka barceloonaan jo varattuna? Ja onko mitään huhuja liikkeellä, että Nokia julkaisisi uusia huippuluokan älupuhelinmalleja, mahdollisesti jo niitä kauan luvattuja symbian^3:lla varustettuja luureja? Jos niitä pitäis loppukesästä tulla ulos niin kai se on mahdollista että helmikuus jo julkaistaan.

Vastaa
Stonik
Stonik

2

@1

Kaksipiippuinen juttu; sijoittajat haluavat paljon julkistuksia ja hypetystä etukäteen. Toisaalta on turha julkistaa mitään puoli vuotta etukäteen, koska silloin se vahingoittaa nykyisen malliston myyntiä. Itse veikkailen että Symbianista voitaneen kuulla lisääkin, mutta Maemo6:sta ei.

Vastaa
Phiideer (vahvistamaton)

3

Ikävän mitäänsanomaton puhelin oikeastaan. Toivotaan parasta.

Vastaa
jii0
jii0

5

Ikävän mitäänsanomaton on aika lailla väärä ilmaus, kun laitetta vertaa muihin saman hintaluokan puhelimiin.

Vastaa
Juffeo
Juffeo

6

ihan naurettava. olin jo ihan hypessä mukana, mutta kun näin ko puhelimen alkoi masentaa. Ostasin tuollaisen mummolleni. Ei jää epäselväksi että se on puhelin ja se näyttää siltä.

Vastaa
ads (vahvistamaton)

7

@6

Niin tuossa kuvassa on siis jo aikaisemmin vuodettu C5. C6:sta ei kuvia vielä ole liikkeellä.

Vastaa
Phiideer
Phiideer

8

@Phiideer

Ehkä hieman säälittävää käyttää toisten nimimerkkejä - liekö sama henkilö tehnyt tätä viime aikoina myös muille...?

Vastaa
OJ_Ghost
OJ_Ghost

9

@8
Pakollinen rekisteröinti olis hyvästä kyllä.

@6
Tosiaan kannattais taas edes se uutisen eka lause lukee "..C5 (kuvassa)..."

Mun mielestä toi C5:nenkin on oikein komee. Ottasin työpuhelimeks ihan mielelläni. Ja luulempa, että kelpais vanhemmille, siskolle, emännälle jne. myös vallan kivasti.

Mielenkiinnolla odotan C-sarjan malleja.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja