Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

MWC: Microsoft julkisti Windows 7:n puhelimille

13
Matti Vähäkainu

MWC: Microsoft julkisti Windows 7:n puhelimille
Microsoft julkaisi tänään Mobile World Congressissa Barcelonassa Windows Mobilen seuraavan askeleen, joka kantaa nimeä Windows Phone 7 Series. Microsoft kertoi lehdistötilaisuudessa hieman kliseiseen tapaan, että alustaa lähdettiin suunnittelemaan täysin uudelleen nykyihmisen perspektiivistä.

7 Series onkin ulkonäöltäänkin täysin uudistunut ja muistuttaa kovasti Zunen käyttöliittymää -- yllättäen musiikkisoitinta kutsutaankin Zuneksi. Internet Explorer -selaimen kerrotaan kehittyneen merkittävästi ja olevan nyt läheistä sukua pöytäversiolle. Bing-hakukone on integroitu isoksi osaksi käyttöliittymää, josta kertoo 7 Series -puhelimien edestä löytyvä hakunappi.
Yksi mielenkiintoisimmista ominaisuuksista on jokaisesta 7 Series -puhelimesta löytyvä Xbox LIVE. Valitettavasti tietoa palvelun laajuudesta ei vielä toistaiseksi ole.

7 Seriesiin pääsee tutustumaan osoitteessa www.windowsphone7series.com/.

Kommentit (13)

sepi (vahvistamaton)

1

Mikä ihme noissa Facebook ja Twitter integraatioissa oikein viehättää?!? Ei vois vähempää kiinnostaa!!!

Vastaa
keke (vahvistamaton)

2

@1: Aivan! Itseasiassa kännykätkin on ihan turhia. Akkojen hömpötyksiä sellaset! Jokaiselle suomalaiselle pitäisi riittää kumisaappaat, hirsimökki ja kirves.

Vastaa
Thor1993
Thor1993

3

"Internet Explorer -selaimen kerrotaan kehittyneen merkittävästi ja olevan nyt läheistä sukua pöytäversiolle." Onko tää nyt sitten nii hyvä..

Vastaa
MoZar
MoZar

4

2@ eh... hyvä pointti.

Vaikkei minulle noista Facebook ja Twitter integraatioista olekkaan mitään iloa. :P

Vastaa
Stonik
Stonik

5

Hyvän vastaanoton tuntuu Windows Phone 7 Series saaneen, joten ilmeisesti Microsoft pysyy sittenkin mobiilialustoissa kartalla. Ulkoasu näyttää tuoreelta ja tarpeeksi omaperäiseltä. Käytettävyydestä ei luonnollisesti voi sanoa toistaiseksi mitään, mutta sekin selvinnee kunhan ensimmäiset laitteet saadaan markkinoille.

Melkoista kisaa tässä käydään. Kukahan tippuu ensimmäisenä, Palm ja WebOS?

Vastaa
mikko (vahvistamaton)

6

@5

vastaanotto vaikuttaa lähinnä siltä että mikrosoft on ostanut piiitkän mainossopparin muutamasta blogista. "spontaanit" tekstit jotka julkaistiin hetkeä ennenkuin julkistus edes tapahtui lienevät pätevän mediatoimiston kirjoittamia. samaa tarinaa joka artikkelissa, ja sen verran pitkä sepustus ettei niitä ihan äkkiseltään ole laadittu.

sinänsä en huomannut mikä tuossa nyt erityisesti viehättää, kiiltävä ulkokuori?

Vastaa
Dollarinen (vahvistamaton)

7

@6
Milloinkohan viimeksi olisit nähnyt jotain positiivista muussa kuin Nokian (keskeneräisessä) tuotteessa?

Vastaa
cyka
cyka

8

Aika fancy, mutten usko että tämä UI ketään muuta kiinnosta kuin teinipoikia. Varmaan nelikymppiset (huom. niillä eniten rahaa puhelimiin) haluaa itselleen tuollaisia ylimeneviä liukuvalikoita puhelimeensa. Mummeleista puhumattakaan.

Vastaa
mikko (vahvistamaton)

9

@7

nimenomaan, laitteita on tarjolla joskus vuoden päästä ja nyt osataan kirjoittaa niistä monen sivun arvosteluja joissa jossain sivulauseessa muistetaan ehkä mainita jokin negatiivisia puoli. puolueetonta juornalismia jenkkiblogien tapaan. hehe.

Vastaa
jackoff (vahvistamaton)

10

Tässä on ainakin rohkeasti lähdetty uusille linjoille käyttöliittymän suhteen. Vaikea videon perusteella sanoa, onko tuota oikeasti kätevä käyttää.

On tämä kumminkin kokonaan eriluokan avaus ku symbian^3, joka nyt periaatteessa tuo mitään muuta ku karkkia lisää. Käyttöliittymä ja sen elementit on muuten melkein samoja ku entisessä roskassa.

Vastaa
mikko (vahvistamaton)

11

@10

kun laitteita tulee markkinoille loppuvuodesta aikaisintaan niin oikea vertailukohde lienee s^4 tai meego-laitteet eikä s^3.

Vastaa
R31N4R (vahvistamaton)

12

Ja kuinkas kauan siihen on aikaa? About vuosi vielä? Uskomatonta, että Nokialla on resursseja tuhlata ties mihin etäisyyslaskijoihin ja muihin ohjelmistoihin (puhelimiin joita ei edes käytetä), joita ei koskaan kehitetä beta-vaihetta pidemmälle. Samaan aikaan käyttöjärjestelmä on ollut jo pari vuotta täysin toivottomassa kunnossa.

Vastaa
Joo (vahvistamaton)

13

Täytyy ihmetellä moniajonpuutetta ja sitä että flashiä ei löydy. Ei kiitos.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja