Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

MWC: Samsungin projektoripuhelin on Beam

3
Kaarlo Räihä

MWC: Samsungin projektoripuhelin on Beam
Mobile World Congress -tapahtumassa mukana oleva Samsung esitteli tänään uutta Beam-nimellä (aiemmien Halo) tunnettavaa puhelinta, jossa on sisäänrakennettu videoprojektori.

i8520-mallin puhelin rakentuu Android 2.1 -ohjelmistoalustan päälle ja käyttöliittymää on muokattu Samsungin oman TouchWiz 3.0 -lisukkeen avulla. Samsungin mukaan Androidin TouchWiz 3.0 on hyvin samankaltainen sen oman Bada-alustan päällä toimivan TouchWiz 3.0:n kanssa, joten yritys koettaa tuoda kuluttajille samanlaisen käyttöliittymän alustasta riippumatta.
Puhelimeen sisäänrakennetun videoprojektorin valovoima on 6 lumenia, joten se ei toimi kovin hyvin valaistussa ympäristössä. Videotiedostojen ohella puhelimella voi heijastaa sisäänrakennetun kameran videokuvaa, joten sillä saa tarvittaessa esim. suurennettua kodin pienempiä esineitä isompaan kokoon.

Muita mielenkiintoisia ominaisuuksia puhelimessa ovat 3,7 tuuman Super AMOLED -kosketusnäyttö (resoluutio 800x480), 8 megapikselin kamera, A-GPS, WLAN (802.11n), DLNA-tuki, Bluetooth v2.1 ja 3.5mm kuulokeulostulo. ROM-muistia laitteessa on 512 megatavua, RAM-muistia 384 megatavua ja flash-muistia 16 gigatavua (microSD-kortteja tuetaan 32 gigatavuun saakka).

Kokoa laitteella on 123x59,8x14,9mm. Puheaikaa i8520:lle luvataan 3G-verkossa 470 minuuttia ja valmiusaikaa 530 tuntia. Painoa tai suositushintaa Samsung ei paljastanut, mutta laitteen pitäisi tulla myyntiin kesällä.

Alla kuvia ja Engadget-sivuston kuvaama video puhelimestaKännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

Dollarinen (vahvistamaton)

1

Speksien valoissa todella mielenkiintoinen laite, uusin Android ja kaikkea... mutta Touchwiz no thank you. Androidissa pitäisi olla mahdollisuus asettaa nuo valmistajien omat käyttöliittymäräpellykset pois käytöstä, vähän niin kuin Windows Mobilessa.

Vastaa
yksi vaihtoehto... (vahvistamaton)

2

..SKA homma on vaan siinä,että Samsung Suomen maahantuoja on päättänyt JÄTTÄÄ pois tämän mallin valikoimistaan!!.
=/

Vastaa
SanteriO
SanteriO

3

Olis mukava päästä testimään ja nähdä, millaista kuvanlaatua tuosta saa ulos.. Mielenkiintoinen laite kaikinpuolin.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja