Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

MWC: Sony Ericsson esitteli kolme uutuuspuhelinta

7
Kaarlo Räihä

MWC: Sony Ericsson esitteli kolme uutuuspuhelinta
Mobile World Congress -tapahtumassa nimekkäistä puhelinvalmistajista toisena oman lehdistötilaisuutensa järjesti Sony Ericsson, joka esitteli kolme uutuuspuhelinta.

Xperia X10 Mini ja Xperia X10 Mini Pro eroavat toisistaan pienen QWERTY-näppäimistön osalta, joka löytyy ainoastaan Mini Pro -mallista. Molemmat puhelimet ovat erittäin pieniä (83x50x16 mm ja 88 grammaa tai 90x52x17 mm ja 120 grammaa) ja ne ovatkin "kutistettuja" versioita yhtiön X10-puhelimista.
Ohjelmistoalustana on tietenkin Android, josta tarjotaan 1.6-versiota. Kosketusnäytöllä on kokoa 2,55 tuumaa (resoluutio 240x320) ja suorittimen kellotaajuus on 600 MHz. Kamera on viiden megapikselin mallia ja puhelimen A-GPS-ominaisuuden myötä kuvia voi geotagata.

X10:n tavoin Mini-mallit sisältävät Timescape-sovelluksen sähköpostien ja sosiaalisten verkkopalveluiden hallintaa varten. Puhelimen kotinäyttöä voi tarvittaessa muokata esim. lisäämällä näytön kulmiin erilaisia pikakuvakkeita sovelluksille. Puhelimessa on vapaata flash-muistia 12 megatavun verran ja lisää tallennustilaa saa käyttöönsä microSD-muistikorttien avulla (tukee 16 gigatavun kortteja).

Verkkoyhteyksien osalta tuettuina ovat Bluetooth, WLAN, 2.5G (850, 900, 1800 ja 1900 MHz taajuudet) ja 3G (900 ja 2100 taajuudet). Puhelimissa on myös FM-viritin radion kuuntelua varten.

Myyntiin Mini-mallit tulevat tämän vuosineljänneksen aikana, mutta suositushintaa ei paljastettu vielä.

Sony Ericssonin kolmas puhelinjulkaisu oli Vivaz Pro. Kyseessä on uusi versio Vivaz-puhelimesta ja Sony Ericssonin linjan mukaan Pro-lisäliite tuo mukanaan QWERTY-näppäimistön. Lehdistötiedotteen perusteella myös kameran megapikselimäärää on pudotettu (8,1 -> 5) Vivaz-malliin verrattuna.

Muuten Vivaz Pro on tuttua kauraa eli tarjolla on 3,2 tuuman ja 640 x 360 -resoluution kosketusnäyttö, A-GPS, WLAN, TV-ulostulo ja kameralla voi kuvata 720p-videoita. Käyttöjärjestelmänä toimii Symbian S60 5th edition.

Kokoa puhelimella on 109x52x15mm ja painoa 117 grammaa.

Vivaz Pro tulee markkinoille vuoden toisen neljänneksen aikana, mutta tämänkin puhelimen ohella suositushinta on vielä pimennossa. Todennäköisesti puhelin on kuitenkin näppäimistönsä takia hinnakkaampi kuin Vivaz.

Alla kuvia ja videoita puhelimista


Xperia X10 Mini


Xperia X10 Mini Pro


Vivaz Pro


Kommentit (7)

Foxi (vahvistamaton)

2

Kuinka niin säälittävää? Itse olet säälittävä. Toivon todella että Ericsson vielä nousisi, koska ei ainakaan huonoja puhelimia tee. Vaikka en Ericssonia nyt juuri omistakkaan.

Vastaa
kikuu
kikuu

3

Taidat itse olla säälittävä, kun et edes käyttäjätunnusta uskalla tänne tehdä...

Nojoo Mutta tarkoitin enemmänkin, että hieman säälin Ericssonia. Eivät ole viimeisen muutaman vuoden aikana tehneet muita kuin XPERIoita? Saisivat minunkin puolesta nousta, mutta empä itse ostaisi Ericssonin puhelinta tällä hetkellä. Varsinkaan näitä uusia.

Vastaa
Eeri (vahvistamaton)

4

En nyt jaksa tehdä sinun mieleksesi käyttäjätiliä tänne. (kuitenkin eri postaaja nyt kuin edeltävä)

Voisitko olla ystävällinen ja perustella väitteesi. Todella hyvältä näyttää nämä uudet puhelimet ja itseä ainakin kiinnostaisi päästä kokeilemaan X10 Pro:ta.
Hyvä että tehdään näitä liuku QWERTY-näppiksellä varustettuja kosketusnäytöllisiä puhelimia.

Ja parempi se että keskittyy kunnolla muutamaan malliin, kuin Nokian nykyinen linjaus jossa räitään puhelimia markkinoille hurjaa tahtia, ilman että keskitytään ominaisuksiin ja laatuun. Niin että samaa tahtia kuin Nokian laitteita myyn niin joudun ottaan vastaan huoltoon.. Mitä vertaan SE/Samsung puhelimiin niin korkeintaan yksi kymmenestä menee huoltoon. Joten kyllä. Itse ainakin ostaisin SEn

Elikkä. Voisitko sinä säälittävä ihmisraunio nyt ystävällisesti perustella väitteesi!

Vastaa
ville (vahvistamaton)

5

Joo kyllähän xperia x10 (ei nämä miniversiot) kiinnostas kovinki jos luuria vailla olisi, kyllä tuo x10 tällä hetkellä vaikuttaa markkinoiden kiinnostavimmalta luurilta iphonen lisäks, Tätä tuli jo viimekesänä katottua, että se on joko tää tai iphone, mutta tän myyntiin tulosta ei ollu sillo mitää tietoa vielä

Vastaa
kawasaki7
kawasaki7

6

Kikuulle: Olin toisella koneella ja en jaksanut kirjautua, joten käytin Foxi nimeä.

Mutta mielestäni Xperioissa ei ole ollut vikaa, mitä niitä olen käyttänyt. Iha toimivalta vaikuttaa.

Vastaa
Purtix (vahvistamaton)

7

Kannattaisikohan mun ostaa tuollainen Vivaz Pro? Olen katsonut arvosteluja tästä puhelimesta, ja noin 80% on ollu tyytyväisiä... Nillä 20 %:lla on ollut vain pikku vikoja!

Kiitos vastauksista etukäteen!

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja