Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung Apps -sovelluskauppa Suomeen

2
Matti Vähäkainu

Samsung Apps -sovelluskauppa Suomeen
Samsung julkisti Barcelonassa älypuhelinten ja uuden Bada-puhelinalustan lisäksi myös ohjelmistokaupan laajentumisen. Samsung Apps -ohjelmistokauppa julkaistiin muutamissa maissa jo viime vuonna, mutta tänä vuonna tarjontaa laajennetaan 50 maahan.

Korealaisvalmistajalta on odotettu panostusta ohjelmistotarjontaan, sillä kilpailijat Google, Nokia ja Apple ovat pitkään tarjonneet sovelluksia omien sovelluskauppojensa kautta. Samsungin sovelluskauppa tarjoaa sekä ilmaisia että maksullisia sovelluksia, jotka on mahdollista ladata puhelimen lisäksi tietokoneella.
Samsung Apps tulee maaliskuussa Ruotsiin ja samaan aikaan muihin Pohjoismaihin kansainvälisenä versiona. Myöhemmin sovelluskaupasta tulee Suomeen myös lokalisoitu versio.

Samsung kertoi samalla, että se ei tuo Androidilla varustettua Beam-projektoripuhelinta Suomeen.

Kommentit (2)

olliboi
olliboi

1

saako nyt sit täst samsung apps sivustolta vaan android ja bada puhelimiin sovelluksia vai onko siel ihan näille symbian pohjasille käyttiksillekkin sovelluksia (esim samusng jetille)

Vastaa
Mikael (vahvistamaton)

2

@1

Ihan vaan tiedoksi... Jet ei ole Symbian-puhelin. Tulevaisuudessa käy varmaan niin, että esim. Jetin tyyppiset hieman kalliimmat alemman hintaluokan puhelimet pyörivät Badan voimin, joten voi olla että esim. Jetille ei varsinaista sovelluskauppaa tule. Mutta en mitään virallista asiasta tiedä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja