Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia: N97 oli pettymys

12
Matti Vähäkainu

Nokia: N97 oli pettymys
Viime kesänä markkinoille saapunut Nokia N97 on kerännyt paljon lokaa käyttäjiltä, jotka odottivat käyttökokemuksesta enemmän. All about Symbian -sivuston haastattelussa ollut Nokian Markets-yksikön johtaja Anssi Vanjoki myöntää, ettei N97 ollut niin hyvä kuin olisi pitänyt olla.

Anssi Vanjoki kertoo haastattelussa, että vaikka myyntitavoitteet ylitettiin ja taloudellisesti malli oli kannattava, niin käyttökokemukseen he eivät olleet tyytyväisiä. Vanjoen mukaan N97:n korjaaminen ja päivittäminen paremmaksi kesti yksinkertaisesti liian kauan, mutta nyt uusimpien päivitysten myötä N97 on valmiimpi.

Ongelmat N97:n ja koko Symbian^1-alustan suhteen on Vanjoen mukaan otettu huomioon uuden Symbian^3-alustan kehityksessä. Vanjoki kertoi haastattelussa, että "voitte olla varmoja, että siitä tulee täydellinen".

Haastattelun näet kokonaisuudessaan alla olevalta videolta:

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (12)

Thor1993
Thor1993

1

Täydellisyydestä en tiedä, mutta varmasti paljon parempi. Tai ei se ainakaan kauheasti huonompi voi enään olla.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Bell31 (vahvistamaton)

2

Ei ehkä täydellinen, mutta todella tyylikkään näköinen on tuo N97. Ehdottomasti parhaimman näkösiä puhelimia ikinä. Varsinkin tuossa kuvassa todella tyylikkään näköinen.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Dollarinen (vahvistamaton)

3

Noh noh, kylläpä Nokia nyt liioittelee. :)
Nokia N97:hän oli yksi parhaimmista tämän sukupolven puhelimista!

Vastaa
tibis
tibis

4

Nyt kun tuli kaikki nämä uudet ohjelmapäivystykset niin mun mielestä ei ole mitä vika. Puhelin muisti on vaan aivan liian pieni.

Vastaa
pepep
pepep

6

taas "tollo" on avannut suunsa...

"Me olemme ottaneet opiksemme, ja kun Symbian^3 tulee julki, voit olla varma, että se on täydellinen", Vanjoki sanoo.

Tiger Woodsin vaimo sanoi tigerille, että nyt ei ole puheiden aika, nyt on tekojen aika. suosittelisin "tollolle" samaa... nyt on todella tekojen aika. nyt ei ole juhlapuheiden aika. malta nyt perkele vielä vähän, että saatte ensin toimivan symbian3 (ei täydellistä) luurin ulos uunista.

tämä mies sopisi paremmin viihteen puolelle, nokialla se on aiheuttanut hämmennystä aivan liian pitkään. "tollo" ei ole kyllä mikään järjenjättiläinen. jos joskus juttujen sisältö osuu sattumalta kohdalleen niin ajoitus menee varmasti metsään.

todella vaarallinen mies osakkeenomistajan kannalta.

t. osakkeenomistaja

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Dollarinen (vahvistamaton)

7

@6
Miksiköhän et ole myynyt osakkeitasi jo aikoja sitten, kun kerran noin huono luottamus on yritykseen?

Vastaa
pepep
pepep

8

siinä toinen "tollo"... kaivappas monopoli esiin ja rupea ostelemaan osakkeita ja tehtaita!

t. osakkeenomistaja

Vastaa
anttiheikki
anttiheikki

11

Mitä minä Nokian myyntitavoitteista, mulle 600,00 euroa maksanut puhelin oli täysi pettymys. Pettymystä ja korjaamolle raahausta ja päivityksiä jotka eivät tuntuneet missään paitsi sit 6kkn jälkeen kun tuli se 2.0! Nyt kun ihan Mr. Vanjoki hyväksyy N97 olleen sura, voisivat antaa alennusta sit kun sen vaihtaa uuteen "täydelliseen" malliin (puhuukohan sekin iPhonesta? häh). Olis kiva nähdä mikä rauta tälläkin ukolla on taskussa. Ei varmasti N97! Olisinhan mäkin jo vaihtanu N900seen mutta kun en enää luottanut uutuuteen... Kyllä sitä pitää huolehtia vähän enemmän meistä 600,00 euron asiakkaista! En uskonut katselevani koskaan ostosilmällä toisia merkkejä mutta se on Nokian omaa syytä jos alkaa menettään N-asiakkaitaan! MediaMarket myy "HTC Nexus One" 799,00 euron hintaan... Vapaan iPhonen saisi suunnilleen samalla mutta Vodafone tuo sen täkäläisille markkinoille ensi kesänä joten sen hinta alenee. Odotan sitä innolla sillä 18 kesäkuuta alkanut tuskainen N97:n tie on lopullaan: vaihdan puhelimeni aina noin vuoden välein. Mitäs suosittelisitte? :D

Vastaa
Bani666
Bani666

12

@Nexus One tai N900. N900 on mahtava jos tykkää näpräillä ja tehdä kaikkea "teknistä" koneellaan. Vastaan väittäville esittäisin kysymyksen: Voiko omaan puhelimeesi asentaa 2000+ ohjelmaa suoraan debianin repoista? ei?
Nexus One on sitten vähän kalliimpi, paremmalla prossulla, paremmalla akulla, muttei omalla GPU:lla. Tsekkaat vaan omat tarpees, maemo vai android jne. Tähän mennessä kumpikaan näistä kahdesta ei oo ylivoimaisesti voittanu, vaikka nexus onki kalliimpi. Ja androidin saa pyörimään N900:ssaki. Joten v**ut nokiasta jos ei halua maemo6:sta/meegoa virallisesti tarjota N900:lle...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja