Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokialta kultainen N97 mini

21
Matti Vähäkainu

Nokialta kultainen N97 mini
Nokialla riittää ilmeisesti rahakkaita asiakkaita, sillä oman luksusbrändi Vertun lisäksi markkinoille on saapunut viimeaikoina myös Nokian omia luksuspuhelimia. Uusimpana joukkoon liittyy lippulaiva N97:n pikkuveljestä N97 ministä muokattu kultainen versio. Nokia N97 mini Gold Edition on 18 karaatin kullalla koristeltu ja ELLE 360Fashion -sovelluksella kustomoitu älypuhelin.

Kultainen N97 mini on ominaisuuksiltaan identtinen työväen mallin kanssa, joten siitä löytyvät muun muassa 3,2 tuuman resistiivinen näyttö, QWERTY-näppäimistö, WLAN, GPS, 8 gigatavua flash-muistia ja 5 megapikselin kamera. Kenties muotitietoisille bisnesnaisille suunnattu puhelin pyörittää niin ikään Symbian^1-käyttöjärjestelmää.
N97 mini Gold Edition tulee myyntiin Euroopassa, Aasiassa ja Afrikassa 625 euron hintaan, joten lompakkoaan ei joudu raottamaan aivan timanteilla kuorrutetun Nokia Supremen tavoin.

Kommentit (21)

Sillattiis (vahvistamaton)

2

Kaiken lisäksi varsin edullinen tälläiseksi erikoismalliksi. Tuo kun esiteltäisiin Oprahissa niin myisi kuin häkä.

Vastaa
kikuu (vahvistamaton)

3

On siinä kyllä mahtava vempain! mahtavat tekniset ominaisuudet! :D

Vastaa
Sillattiis (vahvistamaton)

5

Itse asiassa lähes käsittämätöntä, että tätä ei lanseerata Jenkeissä missä ihmiset ovat todistetusti erittäin valmiita maksamaan huikeita preemioita.

Tuohon Oprah viittaukseeni vielä. En tiedä paljon maksaa saada tuotteensa Oprahiin, mutta mielestäni aika iso summa kannattaisi panostaa, jotta tämän sinne saisi. Laite on sellainen, että pelkkä kultattu ulkonäkö herättää kiinnostusta ja kun lisähinta ei ole kuin n.30% normaaliin verrattuna niin myynti voisi olla yllättävän hyvää. Tälläinen jonkun julkimon käytössä ei ainakaan tekisi hallaa Nokian imagolle. Tällä hetkellä taitavat käyttää pääosin BlackBerryjä tai iPhoneja jos älypuhelimiin ovat kallellaan.

Vastaa
Ralle (vahvistamaton)

6

Keskinkertainen puhelin koristeltuna. Jos haluaa hyvää käytettävyyttä, niin parempia valintoja ovat iphone tai Android.

Vastaa
ristusperkele
ristusperkele

7

@6

Kannattaiskohan kokeilla ennenkun dissaat? Ei todellakaan ole mikään keskinkertainen puhelin nimittäin.. Paras Nokia vuosiin. iPhone ja Android eivät vaan ole hyviä. Itse ainakin vaadin puhelimelta muutakin kuin vain hyvää käytettävyyttä, eikä N97 minin käytettävyydessä todellakaan ole mitään vikaa..

Vastaa
OJ_Ghost
OJ_Ghost

8

@6
Mikäs puhelin se Android on? =)
Tämänkaltaiseen uutiseen kannattaakin tulla puhumaan ihan sitä samaa mitä muuallakin.

En minäkään N97 mini goldia ostaisi jos puhelinta etsisin, mutta jos etsisin jotain erilaista tai mahdollisesti kultaista puhelinta, niin tämä olisi varmaan kärkipäässä. ;)

Vastaa
ristusperkele
ristusperkele

11

@ 10

Missä tuossa N97 ministä puhuttiin? Ja älä vaan sano että sama puhelin eri kuorissa, koska niin ei ole. Ja ihan oikeastikko jonkun testin perusteella päättelet puhelimien parhaimmiston?? Ja tuokin tietysti joku jenkkilän poikien tekemä testi, niin ompa yllättävää jos Apple ja Google jyrää..

Vastaa
ville (vahvistamaton)

13

@11 ihan sama minkä arvostelun oon nähny luureja verrattavissa niin iphone on aina voittanu (jos ollu mukana) tai ollu jaetulla ykkössijalla :D ei se maasta ole kiinni

@7 "eikä N97 minin käytettävyydessä todellakaan ole mitään vikaa.."

Tuttuni osti tuollaisen n97 minin ja ei se ainakaan millää tavalla helpolta näyttäny, ku se sitä räpelsi ja oli aivan pihalla mistä mikäkin toimii, niin yksinkertaiset asiat niin vaikeesti toteutettu ja sekavasti. Kyllä mulle ainakin nykyään tärkeimpiä ominaisuuksia luuria käytettäessä on nimenomaan se käytettävyys, (varsinkin näissä puhelimissa millä tehdään muutakin ku soitellaan) en sitä vielä tajunnut edellisten nokioideni ja sonyericssonin kanssa, nyt ku on käyttäny iphonea vasta ymmärtää mitä on hyvä ja selkee käytettävyys

Vastaa
Bluejack
Bluejack

14

"N97 sai arvostelussa 3 tähteä
http://www.laptopmag.com/reviews/cell-phones/nokia-n97.aspx

iphone 3gs 4,5 tähteä + "toimituksen valinta"
http://www.laptopmag.com/review/cell-pho...phone-3g-s.aspx

Google Nexus One 4 tähteä + "toimituksen valinta"
http://www.laptopmag.com/review/cell-pho...-one.aspx"


Näitä vertailuja riittää. Kummallista vaan kun samat vehkeet pärjää jokaisen "arvostelu raadin" testissä eritavalla.. noihin testeihin uskominen ostoaikeet mielessä on nykyään jo vähintäänkin arveluttavaa, Sen verran haisee noi markkinavoimat taustalla.

Vastaa
Sillattiis (vahvistamaton)

15

@14

N97 ei ole raudaltaan eikä softaltaan sama puhelin kuin N97 mini. Toiseksi kaikkien tiedossa on, että softa millä N97 laitettiin markkinoille oli surkea. Niin surkea, että sanoisin tuon kolmen tähden olevan erittäin hyvä tulos ja nykysoftalla tuohon tulokseen voi vähintään puoli tähteä lisätä. Toisin kuin N97:stä niin ministä on netissä näkynyt suurin piirtein yhtä paljon rutinaa kuin mistä tahansa muusta puhelimesta niin sanoisin monien vikojen olevan korjattu.

T:Molemmat omistanut ja mini on selkeästi parempi.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja