Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google Shopper vertailee hintoja kivijalkakaupassa

11
Matti Vähäkainu

Google Shopper vertailee hintoja kivijalkakaupassa
Google Mobile Labs on tuonut Android-puhelimille uuden sovelluksen, jonka avulla shoppailemisesta tulee tehokkaampaa kivijalkamyymälöissä. Google Shopper -sovellus tunnistaa kameran avulla viivakoodin ja hakee tuotetietoja internetistä. Google luottaa ihmisten tarpeeseen etsiä tietoa ja vertailla tuotteita internetissä ennen varsinaista ostopäätöstä. Google Shopperin avulla se onnistuu nyt helposti myös paikan päältä kivijalkamyymälästä.

Google Shopperilla on mahdollista etsiä tuotteen hintatietoja, arvosteluja ja teknisiä tietoja joko tuotteen viivakoodista tai itse tuotteesta otetulla kuvalla, tai vaihtoehtoisesti etsiä tuotteita äänentunnistukseen perustuvalla haulla.
Tuotetietoja voi tallentaa suosikeiksi ja jakaa ystäville suosituimmilla yhteisösivustoilla, esimerkiksi Facebookissa ja Twitterissä, tai sähköpostin välityksellä. Lisäksi sovelluksen selaushistoria tallettaa viimeksi selatut tuotteet.

Google Shopperiin voi tutustua tarkemmin osoitteessa http://www.google.com/mobile/shopper/ tai alla olevalta videolta. Sovelluksen voi ladata kaikille Android-puhelimille Android Market -sovellukaupasta.

Kommentit (11)

CanadaLovesSwedGirls (vahvistamaton)

5

@4 Mut eihä uutisessa mainuttu sanallakaan Nokiaa?

Vastaa
keke (vahvistamaton)

7

Olin tulossa jo mollaamaan miksei Nokialla kehitetä mitään vastaavaa. Mutta Nokialla sittenkni taitaa olla jo kaikki:O

Nokian ongelma on vain se, että palvelua voi käyttää heti kun on hankkinut 384kbps dataliittymän 1mb uppikaistalla, jonka jälkeen pitää aktivoida luottokorttitili nokian toimittamalla securecodetunnuksella, jolloni voi valikosta mennä muutamalla näpäytyksellä ohjelmaan, jonka jälkeen pitääkkin vain ensin päivittää puhelimen ohjelmisto, sitten itse ohjelma, jonka jälkeen pankkitunnuksilla, securecodella ja Nokian toimittamalla varmistuskoodilla pääsee itse ohjelman asennustiedostoihin käsiksi, jne. Tajusitte varmaan pointin?

Nokian pitäisi A) onnistua kertomaan uusista mullistavista ominaisuuksista B) tehdä niistä käytettäviä C) tehdä niistä ennen kaikkea MIELENKIINTOISIA!

Nokialla tehdään hyviä sovelluksia, jotka ei kiinnosta ketään ennen kuin joku muu tekee saman kiinnostavammin.

Vastaa
hyvi
hyvi

8

Kyllä tämä uutinen kertoo enemmän palvelusta kuin yhtiöstä, joka sen tarjoaa. Senpä takia juuri mielestäni olisi jopa uutiseen voinut kertoa muista vastaavista, joita on jo olemassa. Tarkoitus ei tietenkään ole mainostaa Nokiaa. Tuosta uutisesta saa kuva ikään kuin tuo palvelu olisi jotain uutta. Tällainen on ollut olemassa jo kauan.

Vastaa
kawasaki7
kawasaki7

9

Nokia ja Nokia. Ainaista kinastelua, voisin väittää, että jos tämä olisi Applen uutinen niin täällä olisi kolmekymmentä kommenttia että ihan p*ska nokia on parempi ja jne. Pitäisikö Nokia mainita joka uutisessa?

Vastaa
sillattiis (vahvistamaton)

10

Ihme kun ei ole tullut yhtään isoveli valvoo viestiä sillä tässä jos jossain on sellainen. Kuinka helppoa onkaan Googlen kerätä tietoa mitä käyttäjää kiinnostaa ja tarjota siihen sopivia mainoksia.

Palvelu vaikuttaa kuitenkin erinomaiselta ja muutaman vuoden päästä kun tälläiset osoita ja saa infoa tyyppiset palvelut ovat varmasti monien arkipäivää.

Vastaa
hyvi
hyvi

11

Kylläpä nämä puhelinmerkit herättävät tunteita. :)

Poiketen tästä pääaiheesta voisin sanoa, että uskoisin myös tämänkaltaisissa palveluissa olevan isot mahdollisuudet tulevaisuuden kannalta. Kunhan palvelu saadaan toimimaan sujuvasti niin siitä voisi tulla helppo tapa vertailla hintoja ja saada infoa erilaisista kohteista.

Näissä on kyllä myös omat ongelmansa kuten "sillattiis" sanoi. Toinen "ongelma" on myös erilaisten vertailupalvelujen toimintaperiaatteessa. Enemmän vertailupalvelujen taustoista tietävät mistä on kyse. Eli nämä tekevät kyllä rahaa ja voitte arvata millä periaatteella.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja