Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Skype löysi tiensä Ovi Kauppaan

20
Matti Vähäkainu

Skype löysi tiensä Ovi Kauppaan
Nokia ja Skype ilmoittivat tänään, että virallinen Skype-asiakasohjelma on saatavilla Symbian-laitteille Ovi Kaupasta. Sovellus mahdollistaa pöytäkoneohjelman tavoin ilmaiset puhelut Skype-käyttäjien välillä sekä mobiilidatayhteyden (GPRS, EDGE, 3G) että WLANin välityksellä. Ohjelman voi ladata ilmaiseksi kaikille Symbian^1-puhelimille, joista löytyy Ovi Kauppa -sovellus.

Tiedote listaa Skypelle muun muassa seuraavat ominaisuudet:
  • Ilmaiset Skype-to-Skype-puhelut kaikkialle maailmaan
  • Säästä rahaa ulkomaille soittaessa ja tekstatessa
  • Pikaviestit yksittäisille henkilöille ja ryhmille
  • Kuvien, videoiden ja muiden tiedostojen jako Skype-käyttäjien välillä

Sovelluksen saa Ovi Kaupan lisäksi osoittamalla puhelimen selaimen osoitteeseen http://skype.com/m. Skype ilmoitti samalla, että se tuo sovelluksen pian myös muiden valmistajien, kuten Sony Ericssonin Symbian-puhelimille.
Skype on ladattavissa seuraaville Nokian Symbian-puhelimille: Nokia N97, Nokia N97 mini, Nokia X6, Nokia 5800 XpressMusic, Nokia 5530, Nokia E72, Nokia E71, Nokia E90, Nokia E63, Nokia E66, Nokia E51, Nokia N96, Nokia N95, Nokia N95 8Gb, Nokia N85, Nokia N82, Nokia N81, Nokia N81 8 Gb, Nokia N79, Nokia N78, Nokia 6220 classic, Nokia 6210 Navigator ja Nokia 5320.

Kommentit (20)

Stonik (vahvistamaton)

1

Nyt tarvitsee enää odottaa kunnes Ovi Storen arvostelualue on täynnä viestejä "download failed?!", "wtf its not working", "won't work on my 5800", "download keeps failing!!", "not working".

Vastaa
tongit (vahvistamaton)

2

Vielä, kun löytäisi tuolta sivustolta suoran .sis(x) asennuspaketin filusta niin olisi kiva

Vastaa
OJ_Ghost (vahvistamaton)

6

Skype on ruotsalainen palvelu. Eivät suomalaiset osaa tehdä bisnestä ilman ruotsalaisia.

Vastaa
Zeddeh
Zeddeh

7

ristusperkele, niin.. sehän tossa niin järjetöntä onkin.. pitää molemmilla olla skype käytössä ja soittaa toistensa skype numeroihin jotta se palvelu olisi maksutonta.. jos matkapuhelinnumeroon haluut soittaa niin se nyt on yks ja sama käytätkö omaa liittymää vai skypeä

Vastaa
Hoosari (vahvistamaton)

8

Zeddeh @ 3.3.2010 17:06

ristusperkele, niin.. sehän tossa niin järjetöntä onkin.. pitää molemmilla olla skype käytössä ja soittaa toistensa skype numeroihin jotta se palvelu olisi maksutonta..

Tässäkin uutisessa asia asia mainitaan, kun sen vain lukee..

# Ilmaiset Skype-to-Skype-puhelut kaikkialle maailmaan
# Säästä rahaa ulkomaille soittaessa ja tekstatessa
# Pikaviestit yksittäisille henkilöille ja ryhmille
# Kuvien, videoiden ja muiden tiedostojen jako Skype-käyttäjien välillä

Vastaa
rmCowboy
rmCowboy

9

Olen käyttänyt jo viikon verran, ja tämä toimii erittäin hyvin omassa 5800:ssa. Esimerkiksi 3g verkossa skypessä on huomattavasti pienempi viive kuin esim Fringin skype puhelussa.

Vastaa
rnoynet
rnoynet

12

Minkähän takia ei toimi Nokia 5230 puhelimessa, jossa on GPRS, EDGE, 3G, jotka tuossa esitetään vaatimuksiksi? WLAN puuttuu, mutta eihän sitä tarvita kai jos muut datamahikset on.

Lainaus tuolta edeltä:

"jotta se palvelu olisi maksutonta.. jos matkapuhelinnumeroon haluut soittaa niin se nyt on yks ja sama käytätkö omaa liittymää vai skypeä"

Väärin! Suomesta Suomeen kännykkään soittaminen ei kannata ymmärtääkseni Skypellä, mutta eipä ole sama, jos soitat ulkomaille kännykkään. Esim. soitettaessa Suomesta Brasiliaan kännykkään, tulee maksuksi ainoastaan Brasilian sisäinen kännykkämaksu. Suomesta Brasiliaan puhelu kulkee netissä ja on näinollen maksettu jo datayhteyden maksun muodossa, lisämaksua ei tule. Miten sitten se Brasilian maksu maksetaan? No, pitää olla maksettuna SkypeOut palvelua etukäteen, jotta voi soitella lankapuhelimiin ja kännyköihin ympäri maailmaa vai kohdemaan puhelinmaksuilla.. Skype.com'ssa on tarkat hinnastot, kaikista maista.

Vastaa
iKnow (vahvistamaton)

13

@12
Melko varmasti 5800XP tai 5320 versio toimii puhelimessasi, vaikka sitä ei olekkaan tässä mainuttu

Vastaa
rnoynet
rnoynet

14

Mutta 5800 ja 5320 ovat listalla. Ihmelinkin, että toimiiko tai tuleeko toimimaan 5230 puhelimessa. (ei 5320)

Vastaa
rnoynet
rnoynet

15

Unohda tuo edellinen kommenttini iKnow! Luin ensin väärin sinun vietisi!

Joo voihan sitä kokeilla toimiiko se.

Vastaa
rnoynet
rnoynet

16

Kokeilin siis ladata skypen 5230:een, mutta ei toimi vielä. Aloitti lataamisen muutta sitten sanoo, että "kokeile myöhemmin uudestaan, lisäämme malleja kokoajan"

Vastaa
user (vahvistamaton)

17

>Aloitti lataamisen muutta sitten sanoo, että "kokeile myöhemmin
>uudestaan, lisäämme malleja kokoajan"

Jos aloitti lataamisen, niin kyllä sieltä pitäisi softa tulla, eikä kesken kaiken muuttaa mieltä.

Päätelaite tunnistetaan jo ihan sivulle mennessä, ja latauslinkki näytetään vain jos on tuettu laite, jos linkki on, ja lähteeä lataamaan, niin sen softan pitäisi kyllä kokonaan lataantua.

Jos skypen sivuila ei latauslinkkiä tule, niin sitten onkin viakeampi etsia 5th softaa edes kokailtavaksi. Voi tietenkin tarkistaa puhelimen päivitykset ja käydä silloin tällön katsomassa olisiko tullut oma luuri listoille., paleutettakkin Skypelle voi poistää

Vastaa
rnoynet
rnoynet

18

No joo, ehkä se nyt ei aloittanut varsinaisesti - anteeksi epäselvä ilmaisuni, mutta teki jotain siihen suuntaan.

Osaako joku sanoa siis: tuleeko Skype joskus tähän 5230 puhelimeen vai pitääkö vaihtaa toiseen esim. 5800:een? Pls! Minulle on tärkeä koska useat kaverini asuvat eri maissa.

Vastaa
rnoynet
rnoynet

19

Hemmetin hyvin toimii! Kaverit ovat asentaneet Skypen Nokia kännyihinsä ja pääsevät soittelemaan ilmaiseksi minulle tietsikkaani! Ääni on tosi hyvä. Mahtavaa Skype ja Nokia! Asennus ollut kuulema idioottihelppo!

Vastaa
lene22
lene22

20

Terve!
Olisin ylen onnellinen jos joku voisi auttaa minua että pääsen alkuun skypellä soittamisella. Minulla on Nokian E71 ja valmiina soneran internetyhteys ja jopa ladattuna skype puhelimeen mutta on jotain jota en osaa tehdä koska ei toimi. Kiitollinen avusta ja voisin vaikka soittaakkin jos mahdollista

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja