Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC:n uutuuspuhelimet Eurooppaan huhtikuun alussa

12
Kaarlo Räihä

HTC:n uutuuspuhelimet Eurooppaan huhtikuun alussa
Viime kuussa järjestetyssä Mobile World Congress -tapahtumassa esitteli kolme uutta kosketusnäytöllistä puhelinta. Tuolloin tarkat saatavuusajat ja hinnat jäivät pimentoon, mutta Amazon.co.uk-verkkokaupan listauksien perusteella molemmat Android-puhelimet tulevat SIM-vapaina malleina myyntiin huhtikuun ensimmäisenä päivänä ja Windows Mobile -puhelin 14. päivä huhtikuuta.

Nexus Onen sisareksi tituleerattu Desire on kolmikon kallein puhelin, ja sen myyntihinta Amazonilla on 528,68 puntaa eli noin 590 euroa. Verkkokauppa.comin listoilla sama puhelin kustantaa tällä hetkellä 549,90 euroa. Desire tarjoaa mm. 3,7 tuuman AMOLED-näytön, gigahertsin taajuudella hyrräävän Snapdragon-suorittimen ja Flash 10.1 -tuen.
Heron seuraajaksi tarkoitettu Legend kustantaa Amazonilla 399,99 puntaa eli noin 445 euroa. Verkkokauppa.comissa Legend maksaa 499 euroa. Desire tavoin Legend pitää sisällään mm. AMOLED-näytön (3,2 tuumaa), Android OS v2.1 (Eclair) -ohjelmistoalustan (mukana HTC:n oma Sense UI -käyttöliittymä) ja A-GPS-tuen.

Kolmikon edullisin laite on Windows Mobilea käyttävä HTC HD mini, josta köyhtyy Amazonilla 369 puntaa eli noin 410 euroa. Verkkokauppa.comissa puhelin maksaa Legendin tavoin 499 euroa. HD mini on varustettu mm. 3,2 tuuman kapasitiivisella kosketusnäytöllä (resoluutio 320x480), Qualcomm 7227 -suorittimella (600 MHz), viiden megapikselin kameralla ja A-GPS-tuella.

Kommentit (12)

kikuunen (vahvistamaton)

1

Halvin hinta, minkä olen suomalaisesta nettikaupasta löytänyt Desirelle on 479€. Enkä usko, että hinta tulee muuttumaan ainakaan yli viidensadan. Verkkokauppa.comin hinnat puhelimien osalta on usein muutamia kymppejä kalliimpia kuin monissa muissa paikoissa.

Desire ja Legendhän tulee monien kauppojen tietojen mukaan suomenkielisenä, mutta vaikea sanoa onko se vain virhe vai ihan täyttä totta.

Niin, ja onhan Nexus Oneakin jo Verkkokauppa.comissa varastosta saatavilla. Aika nopeaan tahtiin tuntuu myyvän.

Vastaa
ypsilon
ypsilon

2

Itellä kanssa harkinnassa Desire, tuo suomenkielisyys merkkaa aika paljon. Toinen vaihtoehto on n900, mutta se on niin hiton iso ja ruma.

Vastaa
D00mer
D00mer

3

laskis ton heron hinta niin vois sen ostaa, kun tää android luurit on imho liian kalliita, ite kun en ala maksamaan yli 200€ puhelimesta, vikka siinä on 4ghz suoritin, 6gt ramia, kahvinkeitin ja vielä nokian tekemä

Vastaa
pepep
pepep

5

onhan tässä kaikki menestystuotteen ominaisuudet... niin ulkoiset kuin sisäiset. harmi, ettei kotimaasta (suomi) löydy lähellekään vastaavaa!

t. osakkeenomistaja

Vastaa
johnni
johnni

6

@Henkka28, Google tekee 100€ lisää/luuri=hyvää bisnestä

@pepep, Mitä kautta hankit HTC:n osakkeita?

t:tuleva osakkeenomistaja

Vastaa
kippek (vahvistamaton)

7

Hieno homma, mutta kyllä nyt kannattaa myydä kaikki HTC:n osakkeet poies. Puolentoista vuoden päästä ko. firmaa ei ole olemassakaan, kiitos Applen asianajajien!


t. katuva osakkeenomistaja

Vastaa
kikuu
kikuu

8

@7 Vaikka Steve (blow)Jobs onkin käyttänyt varmasti aika merkittäviä summia asianajajiin sun muihin kusettajiin, niin eivät he kyllä HTC:lle mahda mitään. Androidin suosio kuitenkin kasvaa paljon nopeammin kuin iPhonen, ja HTC taitaa olla se suurin Android myyjä. Ja kun Apple vielä rupeaa kauppaamaan jotai iPadia sun muuta iShittiä, niin tuskin tulevat vuodet tulevat Applellekkaan olemaan niin nopeasti kasvavia kuin edelliset.
Applesta voisi jopa alkaa pitämään, jos sen johto vaihtuisi oikeisiin ihmisiin.


Ja uutiseen: Desire on tilattu :)

Vastaa
henkka28
henkka28

9

Laitoin juuri äsken Desiren tilaukseen! Voi kumpa se tulisi jo!:)

Täytyy ostaa vielä muistikortti ja ehkäpä vielä jonkinlainen näytönsuojakin kaiken varalta, jos kumminkin sattuu jotain.

Vastaa
henkka28
henkka28

10

@9 Ai niin, mukana kyllä tulee 8 gb muistikortti (tai ainakin pitäisi), mutta aattelinpa hankkia erikseen 16 gb kokoisen kortin ettei lopu muisti aivan heti kesken. :)

Vastaa
Termos (vahvistamaton)

11

Kippek: Mistähän sinä tuon repäisit, että HTC:ta ei ole enään 1,5v päästä. Taisi tulla Steve Blow(Jobs) fanipojan irstaista aamu-unista...

Vastaa
ypsilon
ypsilon

12

No pikaisen harkinnan jälkeen tuli hommattua n900 (dna:n sopparilla 504e+90snt/kk). Kun se kuume iskee, niin se iskee. Ihan kiva verrattuna Desireen, vaikka en sitä tietty ole hypistellytkään. Eka puhelimeni missä on hardis näppis, enkä enää muunlaista hanki. Iso ja rumahan tuo on, mutta kaikkea ei voi saada. Onneksi on housuissa kunnon vyö...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja