Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Skype poisti sovelluksensa jenkkien Ovi Kaupasta

13
Matti Vähäkainu

Skype poisti sovelluksensa jenkkien Ovi Kaupasta
Viime viikolla Nokian Ovi Kauppaan lisätty VoIP-sovellus Skype ei löytänytkään tietään ohjelmistokaupan valikoimiin rapakon takana. Yhdysvaltalaiset Nokia-käyttäjät jätettiin rannalle ruikuttamaan, vaikka kyseessä piti olla maailmanlaajuinen julkaisu. Nokian mukaan ilmaiset verkkopuhelut mahdollistava sovellus vedettiin pois kaupasta aivan viime hetkillä, eikä heille tiedotettu syytä toimenpiteeseen. Skypeltä kerrottiin loppuviikosta, että toimeen painosti Skypen ja Verizon Wireless -operaattorin välinen yhteistyö.

Skypen yhteyshenkilö kertoi VentureBeat-sivustolle, että päätös ohjelman poistamiseen tehtiin, jotta hiljattain julkistetulle Verizon-yhteistyölle saataisiin kiinnitettyä enemmän huomiota. Yrityksen mukaan kyse oli puhtaasti markkinointipäätöksestä.
Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta kun Skype laiminlyö matkapuhelinkäyttäjiä Yhdysvalloissa. Yritys poisti aiemmin sovelluksen Windows Mobile -version sivustoltaan sekä Android-version Android Marketista.

Skype kertoi, että Symbian-sovellusta tuetaan edelleen, mutta Yhdysvalloissa lataus on suoritettava verkkoselaimella osoitteessa http://skype.com/m. Suomessa Skype-sovellus löytyy edelleen Ovi Kaupasta.

Kommentit (13)

akse
akse

1

No saa sen sentään ladattua suoraan sivulta, eikä mistään fakin onnettomista storeista missä tollaista politiikkaa voidaan harrastaa mielivaltaisesti. Applen omistajilla on tuollaisissa tapauksissa vähän huonompi tuuri(ellei jailbreakkaa).

Vastaa
OJ_Ghost (vahvistamaton)

2

Kuinkakohan moni amerikkalainen edes käyttää "Ouvai Storea"? 20? 30?

Vastaa
OJ_Ghost (vahvistamaton)

6

@5 miksuh2

Face the facts, Nokia ei myy hyvin USA:ssa (eikä myöskään lainkaan Japanissa eikä Etelä-Koreassa).

Vastaa
ristusperkele
ristusperkele

7

@6

Antaisi huomattavan paljon enemmän pohjaa väitteelle, jos olisi vähän jotain faktaa laittaa tiskiin tollasen säälittävän mutuilun sijaan.. Uskoisin kumminkin, että käyttäjiä yli 20 on jopa Jenkeissä.

Vastaa
Jeims_
Jeims_

8

miksi ihmiset vääntää nykyään joka helkkarin postauksessa jostain aivan käsittämättömän typerästä asiasta? OJ_Ghost esitti oletuksen/mielipiteen joka ei selvästikkään perustunut faktaan, so what? Ja loogisesti ajateltuna, en itsekään usko että jenkeissä Ovi Storen suosio järin suuri on. Eihän se nyt mikään mullistaja Euroopassakaan ole.

Vastaa
Jusa (vahvistamaton)

12

...valitettavasti noi OJ_Ghostin Japani ja Korea -huomautukset pitävät paikkansa. Nokia peräytyi molemmista maista. Sillä ei oo niissä enää omaa myyntiä. Kaipa jostain kaupasta Nokialaisia silti saanee.
Eikä tosiaan Amerikoissakaan kovin hyvin mene - osuus enää marginaalinen alle 5%

nimimerkkivarakauksiin en osaa ottaa kantaa

Vastaa
user (vahvistamaton)

13

12@
> ...valitettavasti noi OJ_Ghostin Japani ja Korea -huomautukset
> pitävät paikkansa. Nokia peräytyi molemmista maista. Sillä ei oo
> niissä enää omaa myyntiä.

Nokia vetäytti Japanista Nokia nimellä puhelinkaupasta, Vertu on siellä kai on, mahdollisesti kohtuu vahvana (vs Vertu muualla)

Koreaan Nokia taisi palata päätelaite kauppaan viimevuonna, saattaa olla kuitenkin aika marginaali puuhastelua.

Kysessä ehkä mailman isoista markkinoista suljetuimmat päätelaite markkinat, Jenkit sitten perään, tosin ei niin suljetut mutta käytännössä nekin täysin operaattori vetoiset..

Jenkkimarkkinoille voi hyvinkin tehdä paluuta muutaman vaikean vuoden jälkeen.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja