Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Opera Mini 5 ja Opera Mobile 10 ulkona

14
Kaarlo Räihä

Opera Mini 5 ja Opera Mobile 10 ulkona
Mobiilisurffailijoille tarjoillaan jälleen uusia selaimia, sillä Opera Software julkaisi tänään lehdistötiedotteen, jonka mukaan Opera Mini 5- ja Opera Mobile 10 -selaimet ovat nyt valmiita.

Puhelimeensa uuden Operan saa suuntaamalla puhelimen selaimen osoitteeseen m.opera.com, josta palvelun pitäisi tarjota automaattisesti omalle puhelinmallille sopivaa versiota. Opera Mini 5 toimii mm. kaikilla Java-yhteensopivilla matkapuhelimilla ja BlackBerry-puhelimilla. Valitettavasti kyseisen selaimen Android- ja Windows Mobile -versiot ovat edelleen beta-versioita. Opera Mobile 10 on saatavilla puolestaan Symbian S60- ja Windows Mobile -laitteille.
Opera Softwaren mukaan molemmat selaimet tarjoavat vauhdikasta surffailukokemusta ja tarvittaessa matkapuhelimen kirjainmerkit sekä muut tiedot voi synkronoida tietokoneen Operalle selaimen sisäänrakennetun Opera Link -toiminnon avulla.

Opera Software aikoo hakea yrityksen iPhone-selaimelle hyväksyntää tulevien viikkojen aikana, joten selain saattaa olla pian kaikkien suosituimpien puhelinmallien ulottuvilla.

Alla Operan oma esittelyvideo ja kuvia uusista selaimistaKommentit (14)

Stfu
Stfu

1

Opera Mobile 10 betaa oon käytellyt ja ihan hyvä paketti. Puutteitakin oli ainakin betassa, mm. RSS-syötteet puuttuivat kokonaan. Opera minissä syötteet on olleet jo pitkään.

Vastaa
jeps (vahvistamaton)

4

hyvin tuntuu pelittävän n97 minillä. Vielä kun tukisi flashia. Nyt joutuu edelleen turvautumaan vakioselaimeen turhan usein. Nooh parempi tämä kahden kombinaatio kuin ei flashia lainkaan. Silloin voisi jäädä moni tieto kännyllä tsekkaamatta.

Vastaa
Elucca
Elucca

9

Nokian omat selaimet ovat uskomatonta tahmaista roskaa. Opera mini taas on vallan mainio selain. Nopea ja selkeä käyttää. Ehkä paras koskaan.

Vastaa
amtiainen
amtiainen

11

@2
No tuskin siitä nyt niin hirveästi on haittaa, vaikkei Opera selainta tulisi iPhonelle. Tilanne on aivan toinen jossain S60 laitteissa, joissa mukana tuleva selain on todella huono. Näihin puhelimiin Opera tuo todella suuren parannuksen.

Vastaa
__int64
__int64

12

@10 Joo latasin suoraan vanhemmalla, niin kuin edelliset betatkin. Kokeilin englannin ja sitä toista S60 -versiota. N81 S60 3rd.
Aika outoa :S

Vastaa
Phiideer
Phiideer

13

@12
Okei, mä ajattelin vain, että jos se vanhempi symbian ei osaisi sulkea operaa ennen asennusta, mutta siitä ei varmasti ole kyse, jos olet edellisetkin tehnyt noin.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja