Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nexus Onesta julkaistiin AT&T- ja Rogers-yhteensopiva versio

4
Kaarlo Räihä

Nexus Onesta julkaistiin AT&T- ja Rogers-yhteensopiva versio
Googlen ja HTC:n tammikuussa julkaisemasta Nexus One -puhelimesta julkaistiin eilen uusi malli, joka tukee paremmin Yhdysvalloissa toimivan AT&T-matkapuhelinoperaattorin ja Kanadassa toimivan Rogers-operaattorin matkapuhelinverkkoja.

Aiemmin julkaistut Nexus One -puhelimet ovat toimineet AT&T:n ja Rogersin verkoissa ainoastaan 2G-puhelimina eri 3G-taajuuksien takia, joten uudet mallit ovat parempi vaihtoehto niille, jotka käyttävät kyseisien operaattoreiden verkkoja ja tarvitsevat nopeampia 3G-tiedonsiirtoyhteyksiä.
Uutta Nexus Onea myydään ainoastaan SIM-vapaana mallina, joten AT&T- tai Rogers-kytkypaketteja ei tule myyntiin. Myöskään muunlaista yhteistyötä Googlen ja kyseisten operaattoreiden välillä ei nähdä, joten Nexus Onen ostaminen onnistuu jatkossakin ainoastaan Googlen oman google.com/phone-sivuston kautta.

Tämä taktiikka ei ole ainakaan tehnyt Nexus Onesta hittituotetta, sillä ensimmäisen 74 myyntipäivän aikana Nexus One -puhelimia on myyty tiettävästi vain 135 000 kappaletta. Samassa ajassa ensimmäistä iPhonea ja Motorolan Droidia myytiin yli miljoona kappaletta, joten näihin laitteisiin verrattuna Nexus One ei ole menestynyt kovin hyvin.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

hfss
hfss

2

Ei kai se tuollakaan ole operaattoreiden valikoimiin tulossa?

"Uutta Nexus Onea myydään ainoastaan SIM-vapaana mallina, joten AT&T- tai Rogers-kytkypaketteja ei tule myyntiin. Myöskään muunlaista yhteistyötä Googlen ja kyseisten operaattoreiden välillä ei nähdä, joten Nexus Onen ostaminen onnistuu jatkossakin ainoastaan Googlen oman google.com/phone-sivuston kautta."

Vastaa
miksu (vahvistamaton)

3

Kyllä esimerkiksi T-Mobilelta on saatavissa tuo puhelin erinäisten pakettien kanssa. Naurettavaa ajatella, että yli 135 000 amerikkalaista maksaisi puhelimestaan 529$.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja