Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC Hero saa Androidin 2.1-version ensi viikolla?

6
Matti Vähäkainu

HTC Hero saa Androidin 2.1-version ensi viikolla?
HTC Hero on vihdoin saamassa päivityksen Androidin Eclair-koodinimellä tunnettuun versioon. Epävirallisten tietojen mukaan Eclairin uudempi 2.1-versio tulee saataville Pohjoismaissa ensimmäisten joukossa ensi viikolla. Vaikka päivitystä ei ole toistaiseksi virallistettu, niin XDA-developers-foorumia voidaan pitää luotettavana lähteenä.

Foorumille lisätty julkaisuaikataulu kertoo, että muun muassa Suomessa päivitys tulee saataville jo 2. päivä ensi kuuta, mutta maasta tai operaattorista riippuen odottamaan voi joutua reilun kuukauden pidempäänkin. Yhdysvalloissa Eclair-päivitys tulee tietojen mukaan saataville jo tämän viikon perjantaina.
Päivitys tekisi kerta heitolla HTC Herosta huomattavasti kilpailukykyisemmän laitteen. Teknisiltä ominaisuuksiltaan se on lähellä uutta HTC Legendiä ja päivityksen johdosta käyttöliittymänkin ominaisuudet olisivat samalla viivalla.

Jäämmekin odottelemaan virallista tiedotetta HTC:lta.
Töihin AfterDawniin

Kommentit (6)

a7r8t
a7r8t

1

Vihrosta viimei. Jos tähän ny vois sit vaan luottaa(?)
Monelta eri sivulta lukenu montaa eri päivämäärää välillä helmikuun puoliväli - vuoden toinen neljännes - ...

Vastaa
ristusperkele
ristusperkele

5

Sais nyt hemmetti jo tulla toi päivitys! Ymmärrän kyllä, että hätäisimmiltä halutaan kerätä ensin rahat pois Legendin ja Desiren muodossa, mutta silti töykeetä odotuttaa maksaneita asiakkaita kuukausitolkulla. Sitäpaitsi Legendin myyntiähän se enemmän uhkaisi kun Desiren, ja eikö Legend oo markkinoilla kauemmin jo ollut kun Desire. Noin pienien rautaerojen takia mun mielestä mitään järkeä Legendiin Heroa vaihtaa, kunhan toi 2.1 nyt vaan tulisi! Eli juurikin hätäisiltä ensin rahat pois..

Vastaa
bfr
bfr

6

Heti ensi viikolla julkaistaan ja mukana saa uunituoreen Duke Nukem Foreverin joka julkaistaan samaan aikaan! Varmaa tietoa!

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja