Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videolla: Sony XPERIA X10 mini pro esikatsauksessa

5
Matti Vähäkainu

Videolla: Sony XPERIA X10 mini pro esikatsauksessa
Sony Ericssonin matkapuhelimiin keskittyvä blogi SE-First.com on saanut käsiinsä uuden XPERIA X10 mini pro -mallin. XPERIA X10 -mallin tapaan kyseessä on Android-puhelin. Nimen perässä oleva mini tarkoittaa luonnollisesti pienennettyä versiota ja pro-lisäliite kertoo lisätystä QWERTY-näpppäimistöstä. Tämä tarkoittaa samalla, että kyseessä on yrityksen ensimmäinen fyysisellä QWERTY-näppäimistöllä varustettu Android-puhelin.

Sivusto on kerännyt laitteesta pari tusinaa kuvaa sekä puolitoista minuuttia kestävän videon, jolla esitellään osaa laitteen toiminnoista. 90 millimetriä pitkään ja 52 millimetriä leveään pakettiin on sovitettu 4-rivinen QWERTY-näppäimistö, jota kehutaan pienestä koosta huolimatta. Näyttönä toimii XPERIA X10 minin tavoin 2,55 tuuman ja 240x320-resoluution kapasitiivinen kosketusnäyttö.
Sony Ericsson XPERIA X10 mini pro tulee näillä näkymin markkinoille vuoden toisella neljänneksellä eli huhti-kesäkuussa.

Kommentit (5)

OJ_Ghost (vahvistamaton)

1

Tulee kyllä varmasti myymään hyvin etenkin naisten ja teinien keskuudessa. Sony Ericsson tuntuu kyllä nousevan ihan hyvin, saa nähdä kumpi jää lopulta pystyyn; Sony Ericsson vai Motorola.

Vastaa
D00mer
D00mer

4

tulis vastaava, mutta capacitive' kosketusnäytöllä ja joku 2.6" näyttöllä niin kelpais, vaikka itelle ei haittaa vaikka näytön koko on vaan 2", mutta se on kai liian pieni capacitive' kosketusnäytölle

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja