Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Ensimmäinen MeeGo ensi viikolla, 1.0 toukokuussa

19
Matti Vähäkainu

Ensimmäinen MeeGo ensi viikolla, 1.0 toukokuussa
MeeGon julkaisuaikataulut ovat selventyneet MeeGo Technical Steering Groupin nettitapaamisessa. Ensimmäinen, Day 1 -nimellä kutsuttu julkaisu tullaan julkaisemaan maaliskuun loppuun mennessä eli ensi viikolla, kuten ennakkoon ilmoitettiin.

MeeGon ensimmäinen vakaa versio tullaan julkaisemaan toukokuussa, jonka jälkeen päivitystahti hiipuu. MeeGo 1.0:aa seuraa lokakuussa versio 1.1, jonka jälkeen uudet käyttöjärjestelmäpäivitykset tulevat kuuden kuukauden välein. Miniläppäreille suunnattu käyttöliittymä sekä Atom ja Ti OMAP -suoritintuet ovat mukana heti ensimmäisestä julkaisusta.
MeeGon eri laitekategoriaversioita tulee kehittämään erilliset työryhmät, jotka jakautuvat aluksi matkapuhelimiin ja miniläppäreihin. Tulevaisuudessa MeeGon on tarkoitus pyrkiä myös autojen viihdejärjestelmiin sekä televisioihin, joille luodaan omat työryhmät.

Kommentit (19)

OJ_Ghost
OJ_Ghost

2

Samoin. Toivottavasti tämä ei vaan kokonaan pysäytä Maemo 5:sen kehitystä tai tulevia päivityksiä... Toki jos MeeGon saan N900:seeni niin hyvä niinkin...

Vastaa
hyvi
hyvi

3

Kylläpä Maemon/Meegon kehitys on nopeaa verrattuna Symbianiin. Itse odottelen tätä myös kovasti

Vastaa
Thor1993
Thor1993

4

Eli tuolloin voin ladata ja asentaa miniläppärilleni?
Pitääpä heti kokeilla ja sitten jäädä odottelemaan jotain itelle sopivaa puhelinta jossa MeeGo olis :)

Vastaa
Stonik (vahvistamaton)

5

Ketä kiinnostaa? Supernörttejä? Jäännee niche-alustaksi tämä.

Vastaa
gomeego (vahvistamaton)

6

Stonik voi vaan pitää sen turpansa kiinni. Jos uutinen ei kiinnosta, älä lue sitä tai mene ainakin muualle vinkumaan.

Ja sitten itse uutiseen... Odotan innolla uutta käyttöjärjestelmää enkä arvannut että saavat sen ulos näinkin nopeasti. Tuota julkaisupäivän versiota ei kai kuitenkaan saa vielä ensi viikolla ladattua vai onko jollakulla tietoa asiasta? Odotukset ovat suuret joten toivotaan vain ettei tämä MeeGo tule olemaan pettymys.

Vastaa
Joo (vahvistamaton)

7

@6

Siis ensimmäinen koodi lasketaan ulos kehittäjille. Ei siis käyttöön vielä. Mutta jotain syntyy nopeasti koska syksyllä on melko valmista...

Vastaa
Stonik
Stonik

8

@6

_Vahvistamatonta_ Stonikia ei kiinnosta, mutta itse kyllä toivotan MeeGon erittäin tervetulleeksi. Tämä nyt on tätä tyypillistä Afterdawniinkin levinnyttä toisten nimimerkillä kirjoittelua.

Vastaa
vrr
vrr

9

MeeGo kuulostaa kyllä hyvältä projektilta. Toivottavasti menestyy ja leviää eri laitteisiin. Kiva olis nähdä kuinka miniläppäri, auton stereot ja puhelin pyörii kaikki samalla alustalla.

Vastaa
Dollarinen (vahvistamaton)

11

E.V.V.K joku hiton meego! Tyhmä nimikin jo. Nokian N97 on edelleen paras älypuhelin markkinoilla. Kaikki muut säälittäviä leluja tuon Nokian kaikkien aikojen parhaan puhelimen rinnalla!

Vastaa
iKnow (vahvistamaton)

12

Toivoa sopii, että MeeGo ottaa todella tuulta alleen. Android on jo nyt tunkemassa kovasti vähän joka paikkaan ja ei ole kenenkään etu jos sille ei ole kunnon kilpailijaa.

Vastaa
OJ_Ghost
OJ_Ghost

16

Noi _(vahvistamaton)_ nimimerkit kannattaa kyllä vaan ohittaa suoraa. Harmi sinänsä, mutta rekisteröinti pakkoa ehdottaisin tänne. Pääsis ehkä suurimmasta spämmistä eroon.

Vastaa
mc_mice
mc_mice

17

@11

Se joka väittää n97 Nokian parhaaksi puhelimeksi, joutaa tutkituttamaan päänsä. Semmoista scheissea täynnä koko puhelin että.

MeeGo ja edesmennyt Maemo ovat suunta oikeean.

Vastaa
Phiideer
Phiideer

18

@3

Joskin näiden uutisien, versionumeroiden ja pohjatyön perusteella on itselle ainakin vaikea sanoa, että minkälaisista työmääristä puhutaan...onhan kylläkin maemoa kehitetty useita vuosia.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja