Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokian Comes with Musicista tulee Ovi Music Unlimited

8
Matti Vähäkainu

Nokian Comes with Musicista tulee Ovi Music Unlimited
Nokia on mitä ilmeisimmin aloittanut Comes with Music -palvelun uudelleenbrändäämisen Intiasta, jossa sitä nimitetään Ovi Music Unlimitediksi. Liikku ei ole kovinkaan yllättävä Nokialta, joka on pyrkinyt yhtenäistämään palvelujaan Ovi-brändin alle. Todennäköisesti muutos koskee ainoastaan nimeä, eikä itse palvelua tulla muuttamaan suuntaan taikka toiseen.

Rajattoman määrän musiikkilatauksia mahdollistava Comes with Music toimii jo nykyisellään Ovi Music -musiikkikaupan alla, joten on vain loogista vaihtaa nimi. Saattaa olla ettei Nokia luovu kokonaan Comes with Music -nimestä, vaan sitä tullaan mahdollisesti käyttämään Ovi Music Unlimited -sopimuksella varustettujen puhelimien lisäliitteenä, kuten nykyisinkin.
Vaikkei suurempia muutoksia ole näillä näkymin tapahtumassa, niin aina voi toivoa, että Nokia julkistaa uuden nimen ohessa täydellisen DRM-vapautuksen.

Kommentit (8)

cyka
cyka

1

Ollaanko Afterdownissä tosiaan sitä mieltä, että levy-yhtiöt antaisivat drm -vapauden kuuteen miljoonaan bi? Ei taida onnistua kuin kommunistimaissa.

Toki kaikki on neuvoteltavissa, mutta silloin sen satkun lisähinta tulisi olemaan about 1000 euroa mihin kuuluu oletuksena sun kaikkien perheenjäsenille, kaveripiirille ja jopa naapureille jaettavien biisien tekijänoikeuskorvaus.

Vai riittäisikö silloin palvelun yhteydessä oleva kielto: "Don't share the songs with other users. Please" jeps.

Vastaa
Grina
Grina

2

Nokia myy nytkin DRM-vapaata musiikkia. (Eikä siinäkään ole naapurilisiä hinnassa.) Ei CWM:n vaihtaminen DRM-vapaaksi luulisi aiheuttavan muuta kuin lisää CWM-puhelimien ostajia ja lisää musiikkilatauksia -> lisää rahaa myös musiikin tuottajille.

Vastaa
vrr
vrr

3

@cyka

Nokia on jo ilmoittanut että DRM häviää CWM:stä. Ja onhan noita drm-vapaita mp3-kauppoja jo muutenkin ihan sopuhintaan. Ja valikoimaa löytyy.

Vastaa
Betrayed
Betrayed

4

Ja laittoman jakelunhan voisi estää käyttäjäkohtaisella allekirjoituksella joka lisätään jokaiseen ladattuun tiedostoon. Sitten olisi helppoa jäljittää vuotaja.

Vastaa
user (vahvistamaton)

5

@3
>Nokia on jo ilmoittanut että DRM häviää CWM:stä.

Kuullostaa hyvältä, onko laittaa lähdettä tiedolle ?

> Ja onhan noita drm-vapaita mp3-kauppoja jo muutenkin ihan
> sopuhintaan. Ja valikoimaa löytyy.

Mutta ei taida olla "pienellä" kiintäellä maksulla rajattomasti latauksia suurimien levyhtiöden tarjonnasta,(en ainaka selalista huomannut)

Kappaleittai tai levyittäin voi kyllä ostaa monestakin kaupasta.

Vastaa
cyka
cyka

7

@E
Nokia poistaa DRM:n musiikkikaupasta (missä ostetaan tavallisesti musaa), mutta DRM pysyy CWM -puolella.

@2
missä voit ostaa Nokialta drm -vapaata tällä hetkellä?

Täällä tosi paljon mututietoa ihmisillä. Mutta toisaalta hyvä, että tietoaukot ja väärä tieto korjataan.

Vastaa
cyka
cyka

8

@4
niin, ja sitten sulla hävii känny mis on musaa ja oot vatuussa monen albumin levittämisestä?

...tai sun tietokoneeseen murretaan tavalla tai toisella ja olet niistä varastetuista kappaleista velvollinen olemaan vastuussa?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja