Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Hakkerit saivat Windows Phone 7:n toimimaan HTC:n HD2:lla

7
Kaarlo Räihä

Hakkerit saivat Windows Phone 7:n toimimaan HTC:n HD2:lla
Kun Microsoft julkaisi helmikuussa uuden Windows Phone 7 Series -ohjelmistoalustan älypuhelimille, kerrottiin samalla ettei nykyisiä Windows Mobile 6.5 -käyttöjärjestelmällä varustettuja puhelimia voi päivittää tähän uuteen versioon. Uutinen oli pettymys erityisesti HTC:n HD2-puhelinten omistajille, mutta nähtävästi tiedot eivät pitäneet täysin paikkaansa, vaan hakkerit ovat jo saaneet uuden käyttöjärjestelmän toimimaan HD2:ssa.

HTCPedia-sivuston foorumille jätetyssä viestissä on useita kuvankaappauksia, joissa Windows Phone 7 Series toimii HD2:lla. Viestin perusteella Windows Phone 7 Series toimii HD2:lla lähes normaalisti, ja ainoat isommat käytettävyysepäkohdat johtuvat näytönohjaimen ajuriongelmista ja toiminnan ajoittaisesta nykimisestä. Esimerkiksi WLAN-yhteys ja GPS-paikannus toimivat ongelmitta.
Viestiketjun perusteella hakkeroinnin suorittaneet tahot aikovat laittaa työnsä hedelmät pian julkiseen jakeluun, jolloin kaikki halukkaat HD2:n omistajat voivat testata Windows Phone 7 Seriesin toimivuutta omalla puhelimellaan. Täten HD2:sta tulee epävirallisesti ensimmäinen Windows Phone 7 Series -laite.

Hakkereiden mukaan seuraavaksi luvassa on videotodisteita, joita odotellessa alla muutama kuva ja video.


Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (7)

nuudeli
nuudeli

1

Ei mikään yllätys. Tämähän on Windows Mobile- puhelin harrastelijoiden keskuudessa perushuvia. Tyypillistä on vielä että uudet käyttöjärjestelmäversiot ovat kuukausia ennemmin käytössä vanhoissa puhelimissa kuin ensimmäiset viralliset versiot tulevat myyntiin. Lisäksi käyttöjärjestelmistä räätälöidään omanlaisia. Poistetaan turhia ohjelmia ja lisätään paremmaksi katsottuja.

Vastaa
taku
taku

3

mitenkään kummallista tuo nyt ei ole.. ja todennäköisesti ainakin yritetään tehdä myös sama vanhemmille WM laitteille.
itse haluaisin kuitenkin että omaan Htc touch diamondiin tulisi täysin toimiva android porttaus ja voisi kertaheitolla jättää WM pois.

nyt täytyy tyytyä WM6.5 ja Sence 2.1

Vastaa
djabu
djabu

4

Järkyttävän hidas tuo ainakin on.. Tuolla nuo tarkoittivat varmasti ettei hd2:een saa tuota käyttistä. Vähän sama kuin asentaisi ferrariin 127:n moottorin. Hieno päältä päin, mutta sisus ei vain riitä kuljettamaan...

Vastaa
kikuu
kikuu

5

Jäi nyt epäselväksi, että mistä he tuon käyttiksen saivat haltuunsa? Eikai sitä missään yleisessä levityksessä ole...?

Vastaa
logipro
logipro

7

Mun mielestä 6.5 on parempi koska se on paljon monipuolisempi. Tuo taas näyttää oleva tyyliin pelit,musiikki,kuvat ym...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja