Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Soneran asiakaspalveluun ajanvaraus ja puheentunnistus

2
Ilkka Ketola

Soneran asiakaspalveluun ajanvaraus ja puheentunnistus
Teleoperaattori Sonera haluaa erottua edukseen tökkivästä asiakaspalvelustaan tunnetulla toimialalla. Yhtiö kertoo kehittävänsä asiakaspalveluaan tuomalla maaliskuun lopussa asiakkailleen uusia tapoja ottaa yhteyttä. Tavoitteena on tarjota asiakkaalle parasta mahdollista palvelua antamalla asiakkaan itse valita, milloin hän on Soneraan yhteydessä ja mitä kanavaa käyttäen.

Soneran mukaan yhtiö tarjoaa ensimmäisenä operaattorina Suomessa mahdollisuuden varata aika asiakasneuvojalle. Aika varataan netissä, ja asiakasneuvoja soittaa sovittuna aikana asiakkaalle. Toisena uutuutena Sonera aloittaa maaliskuuna uudenlaisen puheentunnistuksen kokeilun puhelinasiakaspalvelussa.
"Asiakkaat haluavat yhä enemmän hoitaa asioitaan verkossa, mutta henkilökohtainen palvelu on edelleen tärkeässä roolissa. Perinteisen asiakaspalvelutyön lisäksi uskomme, että asiakkaamme haluavat yhä enemmän kuulla uusista palveluistamme ja siitä, miten hyvin ne solveltuvat asiakkaan henkilökohtaisiin tarpeisiin. Sonera haluaa varmistaa, että asiakkaat voivat olla yhteydessä silloin, kun heille parhaiten sopii ja käyttää sitä kanavaa, mikä heille tuntuu parhaalta. Näiden uudistusten myötä uskomme tarjoavamme asiakkaillemme Suomen parasta palvelua", kertoo laajakaistaliiketoiminnan asiakaspalvelusta vastaava Jari Rapo.

Ajanvaraus onnistuu jatkossa osoitteessa sonera.fi/ajanvaraus. Sonera kehuu palvelun olevan erittäin helppokäyttöinen: asiakas valitsee vain sivulla olevasta kalenterista ajan, jolloin haluaa asiakasneuvojan soittavan. Ajanvarauksia voi tehdä ympäri vuorokauden, eikä palvelu vaadi rekisteröitymistä. Varausta tehdessään voi halutessaan myös ilmoittaa, mistä haluaa keskustella, jotta asiakaspalvelussa osataan valmistautua aiheeseen etukäteen.

Puheentunnistuksen avulla puhelu pyritään ohjaamaan suoraan parhaalle asiantuntijalle asiakkaan kuvaillessa haluamaansa palvelua. Nykyiset näppäilyyn perustuvat puhevalikot korvaavan puheentunnistuksen toivotaan nopeuttavan ja helpottavan asiointia. Vielä kehitysasteella oleva palvelu otetaan vaiheittain käyttöön vuoden 2010 aikana ja sitä kehitetään asiakaspalautteen perusteella.

"Puheentunnistus nopeuttaa ja helpottaa asiakkaan pääsyä henkilökohtaiseen palveluun. Lisäksi meillä on puhelinpalvelussamme ympärivuorokauden mahdollisuus laskun maksuajan määrittelylle, vianrajausautomaatti laajakaista- ja lankapuhelinasioihin ja matkapuhelinten avaus- ja sulkuautomaatti", kertoo Rapo.

Kommentit (2)

kata13
kata13

2

Olin polttaa päreeni Soneran puheentunnistuksen kanssa. Ongelmani oli, että olin Ylläksellä Soneran nettitikun kanssa. Jossakin vaiheessa huomasin, että verkkona oli Telia eikä Sonera, mistä huolestuin. En löytänyt mahdollisuutta vaihtaa verkkoa. Tätä yritin selittää moneen kertaan eri sanoin ja aina sain vastauksen, että tietokone ei ymmärtänyt minua. Onneksi lopulta automaatti tarjosi yksinkertaiset vaihtoehdot, joista mobiili laajakaista oli bingo. Aikaa, puhelinlaskúa ja hikeä oli kulunut. NÄPPÄIMET TAKAISIN ja asiakaspalvelun numero selkeästi nettisivuille olisi toiveeni Soneralle.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja