Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Ovi Contacts 1.5 toi tuen ponnahdusilmoituksille

7
Ilkka Ketola

Ovi Contacts 1.5 toi tuen ponnahdusilmoituksille
Nokia Beta Labs on julkaissut päivitetyn version Ovi Contacts -viestintäsovelluksestaan. Ohjelman versio 1.5 tuo mukanaan kaksi mukavaa päivitystä: tuen ponnahdusilmoituksille ja tiedostonjakotuen kontaktitiedoille (contact cards) ja esityksille (presentations).

Ponnahdusilmoitusten ansiosta Ovi Contacts osaa nyt ilmoittaa standardimuotoisilla ilmoituksilla uusista tapahtumista, kuten esimerkiksi uusista chattiviesteistä.
Ovi Contacts 1.5 toimii S60 5th Edition -alustan puhelimilla, joita ovat Nokia 6710 Navigator, Nokia 6760, Nokia 6790, Nokia E52, Nokia E55, Nokia E72, Nokia N86 8MP, Nokia 6730 Classic, Nokia 5800 Xpress Music (ei PR1.0), Nokia X6, Nokia 5530 Xpress Music, Nokia 5230, Nokia N97 sekä Nokia N97 mini.

Yleensä ohjelmisto on ladattavissa puhelimella suoraan osoitteesta http://contacts.ovi.com/dist/app, mutta uusin versio on ladattavissa (ainakin toistaiseksi) ainoastaan Beta Labsilta.

Koneen selaimella lisätietoa Ovi Contacista löytyy Beta Labsin sivuilta.

 

Kommentit (7)

miksuh2
miksuh2

4

Tuo on ihan hyvä softa ja toimii hienosti, toivoisin vaan että useampi ottaisi sen käyttöön niin sitä voisi hyödyntää enempi.

Ovi Osoitekirja (eli Ovi Contacts) löytyy muuten myös suoraan puhelimen sovelluspäivityksistä, ainakin Nokia 6800 XPressMusicilla. Eli softaa ei tarvitse hakea selaimella webistä.

Vastaa
OJ_Ghost (vahvistamaton)

5

Niin, eikös nämä ponnahdusilmoitukset ole nyt pöllitty suoraan Applelta. Hyi hyi Nokiaa!

Vastaa
miksuh2
miksuh2

7

@5 OJ_Ghost

Täh? Mitä ihmettä höpiset? Onhan nyt tuollasia ilmotuksia ollut Symbianissa ka Symbiansovelluksissa ihan alusta asti, eli paljon pidempään kuin iPhonea on ollut olemassa. Nyt vain lisättiin kyseinen toiminnallisuus tähän nimenomaiseen sovellukseen.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja