Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

iPhone OS 4.0 esitellään torstaina

12
Kaarlo Räihä

iPhone OS 4.0 esitellään torstaina
Applen osakkeiden vaihdanta kiihtyy jälleen tällä viikolla, sillä yritys järjestää torstaina tilaisuuden, jossa esitellään tulevaa iPhone OS 4.0 -käyttöjärjestelmää.

Tilaisuus on pidetty lehdistöltä salassa pitkään, ja virallisesti tapahtumasta kerrottiin vasta tänään. Applen mukaan luvassa on esimakua seuraavan sukupolven iPhone OS -käyttöjärjestelmästä, mutta mitään tarkempaa ei vielä paljastettu. Tilaisuus pidetään Applen omissa tiloissa Cupertinossa.
Spekulaatioiden mukaan luvassa olisi esittely iPhone OS 4.0:n moniajosta, uudistetusta graafisesta ilmeestä sekä todennäköisesti runsaasti ohjelmistokehittäjille tarkoitettuja täkyjä, jotka kannustaisivat heitä siirtymään uuteen versioon.

Uudempien iPhone-matkapuhelinten lisäksi iPhone OS 4.0 toimii ainakin iPadeilla ja uudemmilla iPod toucheilla, mutta joidenkin huhujen mukaan ensimmäisen sukupolven iPhonet ja iPod touchit eivät saisi päivitystä. Syyt päätökselle löytyvät todennäköisesti laitteiden rautapuolen eroista, joiden takia vanhemmat mallit eivät jaksa pyörittää uutta käyttöjärjestelmää riittävän vauhdikkaasti.

Kommentit (12)

OJ_Ghost (vahvistamaton)

1

Niin, iPhone OS:än parissahan ei vielä toimi paljoakaan kehittäjiä verrattuna muihin alustoihin...

Vastaa
keimo (vahvistamaton)

3

@2
eipä ole moniajoa tarvinnut odottaa enää moneen vuoteen.. ; )

Vastaa
ville (vahvistamaton)

4

@3 ok?

En minäkää ole moniajoa odottanu päivääkään paitsi siinä mielessä, että noksufanit vois vihdoin lopettaa sen itkemisen sen puutteessa ;)

Tosin miksuhan tuolla moniajo uutisessa jo sano, että ei tule vieläkään moniajoa

Mutta kiinnostavaa nähä mitä sieltä tulee, ku kuitenki kyse on isommasta softapäivityksestä

Vastaa
Irekkeri
Irekkeri

5

Tjaa-a. Saas nähä, tuleeko tämän päivityksen mukana mitään oikeasti uutta, vai muista puhelimista jo vuosikausia löytyneitä ominaisuuksia suurella hypellä.

Applen hypellä voisi varmaan saada ihmiset uskomaan, että kyseinen omenamerkki keksi pyörän, sähkövalon, antibiootit ja ydinvoiman o_o

Vastaa
OJ_Ghost (vahvistamaton)

6

@5 Mitenköhän niin? Luuletko todella, että ihmiset ajattelet noin? Kymmenien miljoonien iPhonien omistajat eivät kuule ole kaikki amerikkalaisia. ;)

Vastaa
ville (vahvistamaton)

7

@5 Tuskin sieltä ny kauheesti mitään niin uutta ja ihmeellistä voi tulla, ollaan kuitenkin realistisia, kyse on vaan ohjelmistosta. Eiköhän ne uudet jutut tule sitten uuden iphonen myötä jos tulee.

Kaikki mitä sieltä tulee kuitenkin on varmaan plussaa iphonen omistajille (ainoo riski on tietty jos lähdetään graafista ilmettä muuttamaan).

Mulla ei oo ainakaan mitään odotuksia sille mitä sieltä tulee, mutta ei onneks tarvi kauaa enää odottaa, että tietää

Vastaa
TheAlexi
TheAlexi

8

Aina toi Apple salailee kaikki. Kuvitteleeko se olevansa joku maailman herra. Ärsyttää. Tulis sota ja tappas tollaset. (Siis Applen ärsyttävät jehut)

Vastaa
TemeTee
TemeTee

9

Lainaus:

Aina toi Apple salailee kaikki. Kuvitteleeko se olevansa joku maailman herra. Ärsyttää. Tulis sota ja tappas tollaset. (Siis Applen ärsyttävät jehut)


Toihan on just sitä Applen markkinointipolitiikkaa. Hype tulee itsestään eikä Applen tarvitse tehdä muuta kuin nousta lavalle "joo ostakaa meiän vehkeet" WOOOOOOO!111. Helvetin fiksua imo

Vastaa
kawasaki7
kawasaki7

10

No vähän jännitystä elämään ;) . Ja tuskin se suomalainen nimeltämainitsematon kännykkäfirmakaan heti kerro mitä tulevan pitää ;)

Vastaa
Puppek
Puppek

11

Vois hyvinkin ostaa seuraavaksi luuriksi iphonen, mutta vain jos siinä on:
-stantardi bt-tiedonsiirto
-paljon parempi reso
-mahdollisuus ladata netistä tiedostoja
-massamuistitila
-moniajo

Ovatko nuo aivan kohtuuttomia vaatimuksia älypuhelimelle?

Vastaa
ville (vahvistamaton)

12

Dodii ja tänään esitellään ehkä (koskaan ei voi olla varma) sitten se moniajo

se on selvä, että on se millanen vaan niin noksufanit tulee ja haukkuu sen pystyyn, vaikka ikinä ei tule sitä käyttämään ;)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja