Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Ehdota nimeä HTC:n puhelimelle

2
Matti Vähäkainu

Ehdota nimeä HTC:n puhelimelle
HTC on tuomassa markkinoille piakkoin uutta puhelinmallia. Valitettavasti puhelimen mallinimi ei ole vielä tiedossa -- ei meille, eikä HTC:lle. HTC onkin päättänyt kysyä kuluttajilta, mikä tulevan puhelimen nimeksi pitäisi antaa. Aivan vapaita käsiä HTC ei nimiehdotuksiin anna, vaan valittavana on neljä nimivaihtoehtoa.

HTC on lisännyt kyselyn viralleselle Facebook-tililleen, jossa kukin voi äänestää omaa suosikkiaan. Valintavaihtoehdot ovat HTC Jovi, HTC Zeal, HTC Wildfire ja HTC Festi. Tällä hetkellä johdossa on selkeästi HTC Wildfire -nimi, jota on äänestänyt 45% käyttäjistä. Kaiken kaikkiaan ääniä on annettu tähän mennessä reilut 3000.
Onkohan kyse HTC:n laiskuudesta tai ainoastaan sosiaalisten verkkojen hyödyntämisestä markkinoinnissa? Epäilisin jälkeisempää. Olisi kuitenkin noloa, mikäli HTC ei julkaisisi myöhemmin puhelinta jollain yllämainituista mallinimistä.

HTC ei juurikaan kerro tietoja puhelimesta, joka hankaloittaa osaltaan nimen antamista. Nimiehdotuksia pohjustetaan kuitenkin kertomalla, että nimen tulisi olla "leikkisä ja nuorekas". Millainen puhelin linee sitten kyseessä, kenties edullinen Android-malli?

Kommentit (2)

Thors (vahvistamaton)

1

Eikös sitten samalla periaatteella se olisi "noloa", jos Nokia ei tulisi julkaisemaan puhelinta "Design by Community" tulosten perusteella?

Varmaan joku halpispuhelin qwertyllä voisi olla kyseessä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja