Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videolla: Nokia esitteli uutta QWERTY-kolmikkoa

12
Matti Vähäkainu

Videolla: Nokia esitteli uutta QWERTY-kolmikkoa
Nokia Conversations -blogi on julkaissut kolme videota vasta julkistetuista QWERTY-puhelimista. Mallinimillä C3, C6 ja E5 tunnetut puhelimet ovat kaikki varustettu fyysisellä QWERTY-näppäimistöllä, joka on joko E71-tyylisesti patukkamallisena tai N97:n tapaan liukuvana. Muissa ominaisuuksissa puhelimet kuitenkin eroavat suuresti toisistaan.

Nokia C6 on kolmikon lipunkantaja 3,2 tuuman kosketusnäytöllään ja siten myös suurimmalla hintalapullaan. Sen ominaisuudet ovat varsin mainiot reilun kahden sadan euron verottomaan hintaan suhteutettuna. Erikoisimpana piirteenä puhelimessa on aiemmista, liukuvalla QWERTY-näppäimistöllä varustetuista laitteista poiketen 4-rivinen näppäimistö.


Nokia C3 on joukon halvin puhelin ja samalla ensimmäinen QWERTY-laite E71-tyylisellä QWERTY-näppäimistölä varustettu laite S40-alustalla. Nokia pyrkii tuomaan laitteella nopean ja kätevän viestittelyn halvempien puhelimien joukkoon. Edulliseen pakettiin on sisällytetty muun muassa Bluetooth, WLAN ja 2 megapikselin kamera. Alle 100 euron veroton hinta verottaa puhelimen matkapuhelinverkot rajoittumaan ainoastaan GSM:ään.Ensimmäinen yksinumeroinen E-sarjalainen on S60 3rd Edition -alustalla varustettu älypuhelin. Puhelin asettuu hintansa puolesta E63-älypuhelimen reilun kahdensadan euron kastiin, mutta tarjoaa muun muassa paremman viiden megapikselin kameran.

Kommentit (12)

Mikaelson
Mikaelson

3

Toivottavasti Symbian^3:n myötä tulisi kosketusnäyttöisiin Nokialaisiin nopsemmat prosut. Tässäkin kolmikossa E5:ssä on 600 mHz ja C6:ssa 434 mHz.

Vastaa
shalloa
shalloa

8

Tuo c6 kyllä kiinnostaa.Mutta mikä siitä tekee niin "halvan"?Jos se nyt vaikka maksaisi 300e suomessa, niin maksaahan nokia 5800 300e suomessa.Onko tosta c6 sitten karsittu jotain oleellista?

Vastaa
user_org (vahvistamaton)

11

6,7
>>Sitten eikös vielä joku Ngage tyyppinen s40 kone ollut, 3300 tjsp.
>^jenkki versiossa oli qwerty, suomi/eurooppa versiossa oli ngage
> tyylisesti

Totta, siis Series 40 kone, sitä ennen Series 40 malli oli 6800:n ja 6800:n jälkeen tuli muutama 6800 sarjalainen qwerty mm. ensimmäisessä viestissä mainittu.

5510 oli QWERTY kone euroopassakin, paljon ennen noita 6800 sarjan koneita. tunnusomaista noissa että QWERTY jaettu.
Nokialla on mailmalla ollut/on myynissä myös kokonaisella Qwerty varustettuja (E71: tyylinen näppis asettelu) ei älypuhelin malleja.

C3 kuitenkin tuo pienen tauon jälkeen eurooppaan Nokian peruskone luokkaan QWERTY koneen .


8@
>Tuo c6 kyllä kiinnostaa.Mutta mikä siitä tekee niin "halvan"?Jos
>se nyt vaikka maksaisi 300e suomessa, niin maksaahan nokia 5800
>300e suomessa.Onko tosta c6 sitten karsittu jotain oleellista?

Ei karsittu vaan lisätty, mikä tekee siitä halvan hinnaltaan.

Suurin lisäys on näppis, kamera ja sisäinen (C:) muisti. Softa on tuttua N97sta, eli työpöytä widgetit sun muut.

Vastaa
Maurilla on asiaa (vahvistamaton)

12

E5 voisi hyvin olettaa tulevan myyntiin 30.6.2010. Ainakin sen promokuvissa on se päiväys eikä kuvan ottopäivä kuten usein on tapana.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja