Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia julkisti X5:n ja C5:n Kiinaan

17
Matti Vähäkainu

Nokia julkisti X5:n ja C5:n Kiinaan
Nokia on julkistanut tänään kaksi uutta puhelinta Kiinan markkinoille. China Mobilen tarjontaan saapuvat Nokia X5 ja Nokia C5 ovat kiinalaisessa TD-SCDMA-verkossa toimivia 3G-puhelimia, joita ei ainakaan sellaisinaan nähdä Euroopassa tai Yhdysvalloissa. Molemmat puhelimet ovat perinteisiä patukkamallisia puhelimia 2,4 tuuman TFT-näytöllä ja 5 megapikselin kameralla.

Nokia X5 on suomalaisjätin mukaan musiikkipuhelin tyylikkäällä muotoilulla. Musiikin kuuntelua helpottavat XpressMusic-malleista tutut musiikkinapit. Muihin ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa 5 megapikselin kamera kaksois-LED-salamalla, 3,5 millimetrin kuulokeliitin, A-GPS sekä microSD-muistikorttipaikka. Puhelin tulee myyntiin kesäkuun loppuun mennessä.

Nokia C5 on ominaisuuksiltaan lähes identtinen X5:n kanssa. 5 megapikselin kameran ja samanlaisen näytön ohella puhelimista löytyvät sama määrä RAM-muistia (256 megatavua), samainen laajennusmuistipaikka, samat valmiusajat, ja samat liitännät. C5:stä puuttuu ainoastaan kameran salama sekä GPS. Nokia C5 tulee markkinoille vuoden kolmannella neljänneksellä.Nokia ei julkistanut uutuuksille hintatietoja.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (17)

D00mer
D00mer

1

X5 kyl keplais, kunhan näppäimet on hyvät kuten 6670, eikä naksuvat kuten n95(-1/classic) ja 6121classikissa, tosin ite en tykkää että punanen luurinäppäin on d-padin vieressä, sillä 6121c tuli monesti painettua ko. näppäintä vahingossa, kun n95 kun paino c näppäintä, ja menu/media näppäintä kiitos pienen d-padin

Vastaa
bacard
bacard

3

"It also comes packing free walk and drive navigation courtesy of Ovi Maps and is ready for messaging with Nokia Messaging built in."

"GPS and navigation
Integrated A-GPS receiver
Ovi Maps 3.0 pre-installed
Ovi Maps Loader application via PC
Free lifetime navigation included"


Eli kyllä tuohon C5 kuuluu GPS.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
juu,ei kiitos!! (vahvistamaton)

4

Samanlaista TYLSÄÄ tyyliä on tuokin malli,niin kuin aikasemmatkin!!.
No,thanks!!.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
villenn (vahvistamaton)

5

ei huolta, miksuh2 tulee pian ja kertoo mitä kaikkea hyvää näissä puhelimissa on. ;)

Vastaa
kikuu
kikuu

6

No mitä huonoa noissa sitten on? On se kumma kun kaikki ei kosketusnäytölliset puhelimet ovat jotenmin tylsiä ja vanhanaikaisia. Ei teillä aivot riitä sellaiseen ajatteluun, että kaikki eivät ehkä kuitenkaan pidä samoista asioista kuin te..?

Vastaa
eddison84
eddison84

7

Kyllä on taas Nokialta samaa, kauhean näköistä muotoilua. Voisi suoraan Toys 'r Us:n hyllystä olla nämä..
Kaupan päälle vielä nitisevät kuoret ja naksuvat napit, NAM :P

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
jussi12345 (vahvistamaton)

9

En kyllä voi käsittää teitä, mielestäni juuri muotoilussa Nokia pesee kaikki muut aivan mennen tullen!

Vastaa
eddison84
eddison84

10

@8.
On noita itselläkin liuta ollut, 6220 classic oli mahdoton nitisijä ja napsuja. Vajaan vuoden tuota maltoin pitää. Muutenkin melko kehnoa tuntuu olevan monen tutun vähän uudempien Nokialaisten laatu, varsinkin XPRS5800 ja 6710 Navi. 6220cl oli viimeinen Nokiani taas vähään aikaan, siirryin HTChen ja tyytyväinen olen.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
keke! (vahvistamaton)

11

Tiedättekö miksi Nokian kuoret nitisee ja natisee? Ne on suunniteltu antamaan hieman periksi kännykän pudotessa. Jos kuoret olisi tiukasti ruuveilla kiinni, parin pudotuksen jälkeen esim. ruuvin kanta hajoaa hyvin äkkiä. Jopa Nokia osaisi tehdä kivikovan natisemattomat tuotteen jos vain kiinnostaisi.

Toki itsellenikin tulee laadukkaampi kuva tuotteesta jossei se natise, mutt niin hullunkurista kun se onkin, sellainen ei välttämättä ole läheskään yhtä kestävä.

Ehkä Nokian silti pitäisi panostaa myös siihen laadun tuntuun..

Vastaa
Aloc
Aloc

12

@11
Mielenkiintoista koska ne muiden valmistajien puhelimet kestää ihan yhtälailla vaikka eivät nitisekään.

Vastaa
pepep
pepep

13

ei ole kyllä ihme, että nokian puhelimet eivät käy kaupaksi...

nämä ovat taas kyllä pohjanoteerauksia... suorastaan pers...tä. mistä nokia on omaksunut taidon valmistaa puhelimia, jotka näyttävät vanhanaikaisilta... no, muotoilu tapahtuu todennäköisesti intiassa!

t. osakkeenomistaja

Vastaa
Helvet
Helvet

14

Aina joku itkee. Mitä sitten jos joku tykkää ja joku ei, pitääkö siitä vinkua jokaisen Nokia uutisen kohdalla? Monellako valmistajalla on useampi malli vuodessa käyttäjää kohden?
Onko Afterdawn nykyään täynnä teinejä, jotka eivät ajattele muuta kuin kuinka huono nokia on?

Vastaa
cyka
cyka

15

@ 13

Näyttää vanhanaikaselta koska on perinteisen tyylinen ilman kosketusnäyttöä?

Katso E5:sta, aika saman tyylinen valintanappialue. Tässä selvästi haetaan yhtäläisyyttä. Sitten kun puhelimet on rivissä, tunnistaa tekijän.

Otetaan esimerkiksi Mersun, laita ne riviin (lisää vaikkapa jopa vanhempia malleja) ja huomaat yhtäläisyyden.

Toisin on toyotoissa ja suzukeissa tai sitten hyndaissa - sekamelskaa koko setti. Sen takia esim. Toyota on älynny promota omaa mallistoa missä näkyy designin yhtäläisyys (Lexus).

Ei pidä ajatella näitä asioita kapeasti.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
iKnow_ (vahvistamaton)

16

Näitä pitää tietysti verrata muiden valmistajien samantyylisiin puhelimiin samassa hintaluokassa. Muotoilu ei sitten olekkaan niin pahaa ja ominaisuudet ovat varmasti kilpailukykyiset. Tulevat varmasti myymään isoja määriä.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
iKnow_ (vahvistamaton)

17

Näitä pitää tietysti verrata muiden valmistajien samantyylisiin puhelimiin samassa hintaluokassa. Muotoilu ei sitten olekkaan niin pahaa ja ominaisuudet ovat varmasti kilpailukykyiset. Tulevat varmasti myymään isoja määriä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja