Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videolla: HTC Incrediblen näyttö päihittää Nexus Onen

8
Matti Vähäkainu

Videolla: HTC Incrediblen näyttö päihittää Nexus Onen
HTC:n valmistama ja Googlen brändäämä Nexus One on kärsinyt näyttöongelmista, jotka ilmenevät monikosketuksen heikkona toimintana. HTC on kuitenkin vaihtanut kosketusnäyttöohjaimen toimittajaa, joka näyttäisi tepsineen ongelmaan. Synapticsin ClearPad 2000 sai tehdä tietä Atmelin maXTouch-ohjaimelle, joka tunnistaa kosketuspisteet tarkemmin ja tukee rajatonta määrää yhtäaikaisia kosketuksia.

HTC EVO 4G ja HTC Incredible käyttävät uutta sensoria, jonka toimivuutta esitellään alla olevalla videolla. Verizonin versiota demoava Android Central näyttää videon lopussa myös kuinka Nexus One suoriutuu -- tai on suoriutumatta. Ero on huomattava, Incredible ei hukkaa kosketuspistettä kertaakaan, Nexus One taas hukkaa yksinkertaisissa liikkeissäkin.
Videolta selviää myös, että gigahertsin Snapdragon-suorittimen vauhdittama Incredible toimii paitsi tarkasta, myös erittäin sulavasti niin selaimella, kartoissa tai kuvissa zoomatessa.

Kommentit (8)

Thors (vahvistamaton)

1

Tarkoittaako tämä nyt sitä, että jatkossakin kaikissa muissakin jo myynnissä olevissa laitteissa käytetään tätä eri kosketussensoria? Esimerkiksi HTC Desiressä? Eipä tietenkään...?

Vastaa
hyvi
hyvi

2

Kellään tietoa milloin tuota Incredible luuria vois alkaan saamaan Suomesta? Vaikuttaa tällä hetkellä kaikkein houkuttelevimmalta puhelimelta.

Vastaa
Stonik
Stonik

3

Erittäin hyvä asia HTC:lle, puhelin vaikuttaa hyvältä ja ominaisuudet ovat kohdallaan. Näitä tarvitaan nyt kun media näkee kaikkialla vain iPhonen.

Vastaa
pepep
pepep

5

HTC on tällä hetkellä älypuhelimissa aivan omaa luokkaansa... muut tulevat valovuosien päässä.

t. osakkeenomistaja

Vastaa
kukkone
kukkone

8

"HTC on tällä hetkellä älypuhelimissa aivan omaa luokkaansa... muut tulevat valovuosien päässä.

t. osakkeenomistaja"

amen

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja