Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kysy mitä vain Sports Trackerista, Puhelinvertailu ottaa selvää

27
Matti Vähäkainu

Kysy mitä vain Sports Trackerista, Puhelinvertailu ottaa selvää
Puhelinvertailu.com aloittaa yhteistyössä emosivusto AfterDawn.comin kanssa sarjan haastatteluita, joiden kohteena ovat lukijoita ja toimitusta kiinnostavat teknologiayritykset. Sarjan avaukseen valittiin mainetta niittäneen Sports Tracker -mobiilisovelluksen suomalaiskehittäjä, joka tunnetaan nykyisin nimellä Sports Tracking Technologies.

Te, arvoisat lukijat, pääsette vaikuttamaan haastattelun sisältöön kertomalla mitä haluatte kysyä yrityksen vastuuhenkilöiltä. Kirjoittakaa kysymys kokonaisuudessaan tämän jutun kommentteihin tai lähettäkää se palautekaavakkeella. Valikoimme parhaat kysymykset mukaan haastatteluun.

Haastattelusarjaan haetaan jatkoa heti Sports Tracking Technologiesin haastattelun julkaisun jälkeen, joten mikäli jokin tietty yritys tai tuote herättää kiinnostusta ja kysymyksiä, kertokaa myös siitä samaan tapaan kommenteissa tai palautekaavakkeella.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (27)

dRD
dRD

3

Vannoutuneena Sports Trackerin käyttäjänä, joka mittaa about matkan sohvalta jääkaapillekin, muutama heti ens alkuun, painottaen sitä, että en ole siirtynyt vielä uuden version käyttäjäksi (haluan "backupit" verkkopalveluun..):

1) Milloin saadaan MeeGo/Maemo -versio softasta?

2) Milloin uusi verkkopalvelu avataan?

3) Mitä tapahtuu vanhaan Nokian verkkopalveluun työnnetylle kamalle, kun uusi verkkopalvelu avataan? Katoaako se, siirtyykö se (tunnuksineen) uuteen palveluun vai...?

4) Milloin verkkopalvelun ja puhelimen välillä olevien lajien synkronointi toimii -- nyt käsin lisätty "Rullaluistelu" näkyy aina verkkopalvelussa "Muu laji 2":na tms, joka pitää aina käsipelillä vaihtaa toiseen.

5) Saako sen raivostuttavan "Hae mediatietoja tästä reitistä" -kyselyn vihdoinkin jollain ruksilla pois.

6) Tuleeko joskus valinta "synkronoi kaikki lajin X suoritteet automaagisesti verkkopalveluun ja jaa ne ystäville/älä jaa niitä kenellekään/jaa ne kaikille", jonka voisi customoida lajikohtaisesti.

7) Mobiilisovelluksen listanäkymään tulossa joskus sorttausta keston, pituuden, lajin, tms mukaan?

8) iPhone, S40, Android, jne versiot?

9) Omistaako Noksu vielä Sports Trackerin ja/tahi Sports Tracking Technologiesin - tai osan siitä?

... siinä nyt omat kysymykset :-)

Vastaa
uuni
uuni

5

Onko ohjelmaan tulossa osiota mihin saisi punttisali tulokset ylös? Eli liike, sarjat, toistot jne. päivämäärän mukaan ja mahdollisuus siirtää tietokoneelle ne.

Helpottaisi kun ei tarvitsisi enää kirjoitaa paperille ja siitä siirtää exceliin.

Vastaa
Thor1993
Thor1993

7

Aikalailla kaikki kysymykset tullu jo mitä ollu mielessä, mutta pakko kommentoida, että toi punttisali homma olis aika loistava sillee, että olis valmiina selkeesti suuri määrä liikkeitä ja siihe valittas painot ja toistomäärät ja sit vois lisätä omialiikkeitäänkin. Ois hyvä pitää kirjaa, että mitä lihasryhmiä millonki reenannu.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
träkkeri (vahvistamaton)

8

miten meinaatte tehdä rahaa - tuleeko softasta maksullinen vai lisensoitteko jotain "compatible with sports tracker"-logoja sykevyövalmistajille tms?

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
träkkeri (vahvistamaton)

9

niin ja sellanen vielä, että oisko mahdollista saada joku hässäkkä, johon vois oman painon syöttää sillon kun vaakalla sattuu käymään? näkis käppyrää niistäkin ja osais välttää makkaransyöntiä kun käyrä näyttää ylöspäin :)

Vastaa
dRD
dRD

10

Sellainen lisäbonus, että laskeeko se askelmittari oikeasti liikeanturin avulla ne askeleet vai sen syötetyn pituuden, jne perusteella?

Vastaa
hyvi
hyvi

12

Uudessa sportstracker versiossa ei näytä olevan live online jakoa. Eikö sitä tosissaan enää tueta uudes versios??!!

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
keke! (vahvistamaton)

13

Ehkä hieman arka, mutta mahdollisesti myös kiperä: Minkä takia Sports Tracker eriytettiin Nokiasta omaksi firmakseen?

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
heleperi (vahvistamaton)

14

Milläs tavalla muistiin kertyneet tiedot voi vanhimmasta päästä poistaa ?

Vastaa
Jeims_
Jeims_

15

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti dRD:

Sellainen lisäbonus, että laskeeko se askelmittari oikeasti liikeanturin avulla ne askeleet vai sen syötetyn pituuden, jne perusteella?


Itse en ole laittanut mitään pituutta tms arvoa josta askeleet voisi laskea, joten veikkaan että liikeanturia käyttää.

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti hyvi:

Uudessa sportstracker versiossa ei näytä olevan live online jakoa. Eikö sitä tosissaan enää tueta uudes versios??!!


Ohjelmasta näyttäis nappi myös tuolle löytyä, mutta ainakin minulla ilmoitti että "Our completely renewed online service for easy sharing.... jnejne.. will be launched later."

Vastaa
ilestinen
ilestinen

16

Haluaisin softaan sellaisen ominaisuuden että kun softan käynnistää, ohjelma kysyisi että vain "aloita", ja homma lähtisi käyntiin (traxmeetin tyyliin). Tämä toiminnon tietysti voisi säätää asetuksista päälle/pois, ja mikä olisi oletuslaji mitä ohjelma tarjoaisi tässä "quick start" moodissa.

Vastaa
matrix82
matrix82

17

Ohjelman uusi versio kysyy kokoajan yhteyden muodostusta, vaikka en halua sen ottavan yhteyttä muuten kuin vapaisiin wlan-verkkoihin.

Jospa tuohon saisi muutoksen.

Vastaa
hyvi
hyvi

19

Puusilmät omaavana en ole löytänyt vielä tuota onlinejakoa.

"ilestinen" puhuu asiaa, tuollainen pikaaloitus pitäisi saada sportstrackeriin. Tästä ei varmaan kysymystä saa sitten aikaiseksi, ellei heitä heille tuollaista ehdotusta.

Sitten itse myös olen sitä mieltä että saatavuus Meego alustalle ja tulevien bluetooth sykemittarien näkymät ovat pakollisia kysymyksiä.

Vastaa
Halbherr
Halbherr

26

Miksi energiankulutus näyttää niin rajusti yläkanttiin? Onko sykkeellä mitään tekemistä energiankulutuslaskelmissa?

Loistava sovellus! Menestystä Ykälle, Antille ja Jussille!

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja