Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

WWDC käynnistyy seitsemäs kesäkuuta

10
Kaarlo Räihä

WWDC käynnistyy seitsemäs kesäkuuta
Applen vuotuiselle Worldwide Developer's Conference -tapahtumalle (WWDC) on nyt viimein varmistunut tämän vuoden aikataulu, kun yrityksen lehdistötiedotteessa kerrotaan WWDC:n käynnistyvän kesäkuun seitsemäs päivä.

Lehdistötiedotteen mukaan tapahtumassa keskitytään iPadeihin, Mac OS X -käyttöjärjestelmään sekä luonnollisesti tulevaan iPhone OS 4 -käyttöjärjestelmään, joka on Applen Scott Forstallin mukaan maailman kehittynein mobiilikäyttöjärjestelmä.
Apple ei mainitse tiedotteessa tulevasta iPhonesta mitään, mutta viime vuoden WWDC:ssä yritys julkaisi iPhone 3GS:n ja vuonna 2008 esiteltiin iPhone 3G, joten todennäköisesti uusin iPhone esitellään virallisesti 40 päivän kuluttua.

Tänäkin vuonna tapahtuma järjestetään San Franciscon Moscone Centerissä, mutta vielä ei ole tieto siitä, että kuka Applelta pitää odotetun keynote-esityksen. Viime vuonna esityksen piti Phil Schiller, mutta arvioiden mukaan tervehtynyt Steve Jobs palaa tänä vuonna pitämään osakekursseja heiluttavan tilaisuuden.

Liput tapahtumaan maksavat 1 599 dollaria.

Kommentit (10)

<Ralle> (vahvistamaton)

3

Tapahtuman lipun hinta 1 599 dollaria. En menisi ilmaiseksikaan.

Vastaa
kawasaki7
kawasaki7

4

Maksaisitteko sitten vaikka Nokian samanlaisesta lipusta tuon? Ihmetyttää vain, että tuskin tuo on tarkoitettukkaan ihan normihepuille. :D Ja ei ketään kiinosta että menisittekö vai ette. Pääasia tässä uutisessa on se, että milloin ne järjestetään. Ja en ole Apple fani, vaikka joku saattaa olettaakkin.

Vastaa
delic
delic

5

Mua ainakin kiinnostaa!

jos ei muilta ole jotain todella mullistavaa tulossa ni siellä tullaan julkaisemaan mun seuraavan puhelin, noo vielä pitää odottaa, mutta hyvää kannattaa odottaa!

Vastaa
Thors (vahvistamaton)

6

iPhone OS -alustalle kehittävät sentään tienaavat teoksillaan rahaa, jolloinka lipun hinta on aivan järkeenkäypä eikä niin absurdi kuin aluksi helposti ajattelisi.

Vastaa
iKnow_ (vahvistamaton)

7

@6
Itse asiassa todella harva tienaa. Lähinnä isot pelitalot tekevät tiliä.

Vastaa
MMikk (vahvistamaton)

8

En malta odottaa! Täytynee varmaankin olla sitten jatkuvasti Soneran verkkokaupan (tai minkä operaattorin kautta sitten tuleekaan) sivuilla, että varmasti pääsen ennakkotilaamaan ja saamaan laitteen ensimmäisten joukossa. Kysyntä on varmasti melkoista.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja