Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Vietnamista tulleet kuvat paljastavat uuden iPhonen A4-suorittimen

23
Kaarlo Räihä

Vietnamista tulleet kuvat paljastavat uuden iPhonen A4-suorittimen
Applen uudesta iPhone-mallista on jälleen vuotanut kuvia ja videoita internetin syövereihin, kun Vietnamissa toimivalle Taoviet-foorumille ilmaantui tietoja tulevasta iPhonesta.

Gizmodo-sivuston aiemmin käsiinsä saama prototyyppi ei ole aivan identtinen Taovietissa nähdyn mallin kanssa, sillä Taovietin mallissa pohjassa ei ole enää ruuveja, joka viittaa Engadget-sivuston mukaan siihen, että uudet kuvat ovat uudemmasta prototyypistä. Takalevyn tekstin mukaan sisäänrakennettua flash-muistia kyseisessä mallissa on 16 gigatavua.

Vietnamissa kyseisiä laitteita saa hankittua omakseen kuulemma 4 000 dollarin hintaan, mutta mitään kunnollista käyttöarvoa kyseisillä laitteilla ei ole, sillä ne eivät pidä sisällään iPhone OS -käyttöjärjestelmää, vaan puhelimissa pyörii ainoastaan yksinkertainen nuotio-demo.

Puhelimen purkaneet tahot olivat löytäneet laitteen sisältä iPadista tutun A4-suorittimen, joten uudelta iPhonelta voidaan odottaa parempaa suorituskykyä ja valmiusaikaa kuin myynnissä olevilta 3GS-malleilta.


Alla lyhyt esittelyvideo prototyypistäPuhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (23)

perhana
perhana

2

en kyllä tunnusta olevani mikään apple-fani, mutta täytyy silti sanoa että kyllä tuo ulkonäkö meikäläisen silmää ainakin hivelee, yksinkertaisen tyylikäs.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
MMikk (vahvistamaton)

3

Samaan aikaan Nokia tuo ARM11-pohjaisia laitteita markkinoille. Hekoheko mikä vitsi.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
iKnow_ (vahvistamaton)

6

Ihan nättihän se on. Tosin jo videolta näkee miten molemmat puolet keräävät ikävästi sormenjälkiä. Moni kyllä tulee käyttämään silikonisuojaa jolloin on käyttännössä ihan sama miltä takakansi näyttää.

Vastaa
delic
delic

7

Simppelin tyylikäs puhelin, uuden designin myötä varmasti paljon suurempi määrä ihmisiä tutustuu iphoneen, onhan toi paljo helpommin lähestyttävämmän näköinen ku edellinen

Vielä menee jokunen kuukausi, että laitteen saa kätösiin :(

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
keke! (vahvistamaton)

9

Jos nuo olisi kaikki puhelimet kuvattu pienestä kulmasta, olisi helpompi sanoa. Ennen SonyEricsonin muotoilu oli paljon selkeämmin tuon uuden iPhonen kaltaista, mutta esim. w910i on mielestäni varsin saman henkinen.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
keke! (vahvistamaton)

10

Ennen mielestäni/muistaaksen varsinkin walkmann-puhelimet edustivat samantyylistä suunnittelua kuin tuo iphone. Ei tietysti saman näköistä, mutta mielestäni varsin SE:ksi tunnistettavaa tyyliä.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
pvm (vahvistamaton)

12

sirkuttaja, 32 megatavua tosiaan kuulostaa ihan liian vähäiseltä muistimäärältä nykyaikana.

Vastaa
Irekkeri
Irekkeri

13

256mb on nykypäivänä melko vähän. Varsinkin, jos OS:n on lisätty moniajo. 512 olisi asiaa.

Toinen hämmentävä asia on flash-muistin vähyys. Ei 16 gigalla ihan kuuhun mennä. Omenapuhelin ei varmaan vieläkään sisällä muistikorttipaikkaa?

Vastaa
sirkuttaja
sirkuttaja

14

@keke miten puhelin kuvataan pienestä kulmasta? onko esim. kohtisuoraan puhelimen edestä nolla kulma? ja jos on niin, onko sitten puhelin joka on kuvatta esim. 0.5 asteen kulmasta, kuvattu pienestä kulmasta :)

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

16

13@
>256mb on nykypäivänä melko vähän. Varsinkin, jos OS:n on lisätty
>moniajo. 512 olisi asiaa.

Jos puhut megatavuista ja jos puhut RAMista, niin riippuu käyttöjärjestelmästä ja laitteesta, iPhone OSssä ei ole oikeaa moniajoa, eli sovellukset jäädytetään taustalle jäädessä, moniajon puutetta korvataan muilla konsteilla ja joitain tehtäviä voidaan toteuttaa sillä aikaa kun varsinainen sovellus on jäissä.


OS ei kuitenkaan ole erityisen muistiasäästävä, mutta noin kuitenkin rajoitetaan muistin tarvetta.

Vastaa
delic
delic

17

@13 eh?

mitäs hämmentävää siinä on, monelle 16 gigaa riittää vallan mainiosti ja ne joille ei riitä ostaa toki sitten isomman mallin.

Tällä hetkellä on isoin 32 gigaa ja eiköhän tulevassa iphonessa ole taas isompi mahdollisuus koska ovat kasvattaneet sitä joka versiolla, ehkä 64 gigaa?

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
keke! (vahvistamaton)

18

Sirkuttaja nyt vähän saivartelee, vaikka tietää täysin mistä puhun. Pienestä kulmasta kuvattuna näkyy puhelimesta myös kylki, jolloin laitteiden samankaltaisuus on helpompi todeta.

Vastaa
perhana
perhana

20

@@

Katsokaa nyt tuota videota senverran pitkälle että näette laitteen muotoilun, ei tuota kyllä edes hyvällä mielikuvituksella voi muotoilun osalta verrata oikein mihinkään... vai osaatteko kertoa toisen laitteen jossa takakansikin on täysin suora, eli ei kupera eikä kovera mihinkään suuntaan, vaan ikkunalasimaisen suora, ja laitteen kyljet myös näyttää olevan täysin suorat pyöristettyjä nurkkia lukuunottamatta.
Vai tarkoittaako tuo pienessä kulmassa katsominen samaa kuin pienessä loivassa katsominen? heh

Vastaa
Hooligan9
Hooligan9

22

Tuleeks tuota vehettä varten joku mini SIM-kortti? Vai eri maihin erilainen adapteri? Tuo videolla näkyvä kortti on lähes puolta pienempi, kuin meillä käytössä olevat nykyiset kortit. Saksillahan sen saa tietysti pienemmäksi, mutta..

Vastaa
Hooligan9
Hooligan9

23

Piti ihan googlettaa asia ja nykyinen SIM korttimme näkyy olevan se mini-SIM ja tuo applen käyttämä on micro-SIM kortti, jota ainakin elisa alkaa myydä kesäkuusta lähtien uutisten mukaan..

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja