Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Windows Phone 7 ei saa Skypeä

3
Matti Vähäkainu

Windows Phone 7 ei saa Skypeä
Skype on kertonut lopettavansa VoIP-ohjelmansa kehityksen Windows Phone 7 -alustalle. Skype luopui aiemmin Windows Mobile -alustan versiosta selittäen syyksi ohjelman tarjoaman huonon käyttökokemuksen ja käyttöliittymän. Skype keskittyy kehittämään mobiilisovelluksia muille alustoille.

Skypen Aasian pomo Dan Neary kertoi Austraaliassa järjestetyssä tilaisuudessa, että yritys ei kehitä tällä hetkellä Windows Phone 7 -versiota Skypestä. Sen sijaan Skype panostaa Android-, iPhone- ja Symbian-versioiden kehitykseen.
Neary ei kertonut mikä on ollut syynä päätökseen, mutta todennäköisesti syynä on Microsoftin alustakehityksessä käytetyt, kontrolloidut XNA- ja Silverlight-kehitysympäristöt.

Kommentit (3)

okkim
okkim

3

Bjooh, mutta eipähän Androidinkaan ole vieläkään tullut (pl. Brittein yksi operaattori) täyttä versiota. Hienoa jos kehittävät tällekin alustalle, mutta kyllä on kestänyt..

Aiemmassa puhelimessa oli Win Mobile ja siinä Skype toimi erinomaisesti. Nyt kun vaan saisivat aikaiseksi Androidille niin sitten voin olla vihdoin 100% tyytyväinen nykyisen 99% sijaan että vaihdoin luuria ja samalla käyttistä :)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja