Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Onko tässä HTC:n tuleva Mondrian-huippumalli?

7
Matti Vähäkainu

Onko tässä HTC:n tuleva Mondrian-huippumalli?
Viikonloppuna XDA-Developers-sivustolle vuotaneesta Windows Phone 7 ROM:sta on löytynyt viittauksia HTC:n tulevaan Windows Phone 7 -puhelinmalliin. Tiedoston mukaan puhelin kantaa malli- tai koodinimeä HTC Mondrian. Mallinimen lisäksi ROM vihjaa puhelimen mahdollisista ominaisuuksista ja sisältää kuvan oletetusta laitteesta.

Vasemmalla olevan kuvan lisäksi puhelimeen on yhdistetty ROM:sta löytyneet tiedot prosessorista ja kosketusnäytöstä. XDA-Developersin mukaan prosessori olisi 1,3 gigahertsin kellotaajuudella toimiva Qualcomm Snapdragon QSD8650A/B. Näyttö on puolestaan dokumenttejen mukaan Optrexin valmistama 4,3 tuuman 480x800-resoluution kosketusnäyttö.
Toistaiseksi tiedossa olevat yksityiskohdat ovat vähintäänkin epävarmoja, joten mitään lopullisia johtopäätöksiä ei kannata vielä tehdä.

Kommentit (7)

Qwerty141
Qwerty141

1

Jotenkin mitäänsanomattoman näköisiä nämäö puhelimet ei ole HTCeeltäkään Heron jälkeen muutakuin tylsää samaa tullut

Vastaa
Fri13
Fri13

6

Irekkeri, betonielementtitalot eivät ole yksinkertaisia, niillä yritetään saada yksinkertaista aikaiseksi tekemällä monimutkainen asia valmiiksi. Yksinkertainen on edelleen kaunista.

Vastaa
delic
delic

7

@5

Niinno kai se muistuttaa, ku se on melko varmasti photoshopattu siitä tuo kuva

Mun silmään toi windows logo on liian ylhäällä, ammattilaiset olis varmasti laittaneet sen keskelle ala ja yläreunasta niinkun htc touch hd:ssa olevat eri kuvakkeet onkin

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja