Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Champ on Samsungin halpa kosketusluuri

8
Matti Vähäkainu

Champ on Samsungin halpa kosketusluuri
Samsung julkisti halvan kosketusnäyttöpuhelimen, joka kantaa nimeä Samsung Champ. Puhelin kilpailee epäilemättä yrityksen Corby-linjan kanssa sekä ominaisuuksien että hintansa puolesta. Champistä löytyy harvinaisen pieni 2,4 tuuman QVGA-kosketusnäyttö, jolla pyöritetään Samsungin oman TouchWiz-käyttöliittymän kevyempää Lite-versiota.

Puhelimen ominaisuuksiin kuuluvat kosketusnäytön lisäksi Bluetooth 2.1, 3,5 millimetrin kuulokeliitin, 1,3 megapikselin kamera, Samsung Apps -tuki sekä microSD-muistikorttipaikka.
Eurooppaan ja kehittyville markkinoille suunnattu Samsung Champ tulee markkinoille ensi kuussa ja hintaa sillä tulee olemaan arviolta reilut 100 euroa. Puhelin tulee saataville eri värivaihtoehdoilla, mukaanlukien pinkki, musta ja valkoinen.Kommentit (8)

Halpa pitää olla,jos (vahvistamaton)

5

Olisivat nyt laittaneet 2Mp kameran,eikä SURKEAA 1,3Mp!!.
=/
=(
Tästä mallista pitää tulla halpa,että menee kaupaksi!!!. ;)

Vastaa
MEGAZERO
MEGAZERO

6

Onneksi kooltaan puhelinhan tulee olemaan aika pieni. :P

Kunhan kyseinen luuri saapuu markkinoille ja pääsee testaamaan että sopivatko omat nakit näytölle, tämä voisi olla hyvä prepaid känny niin kokonsa kuin hintansakkin puolelta.. Kun ei kahta halkoa aina jaksa mukana raahata.. :)

Vastaa
Mikaelson
Mikaelson

7

Eiköhän tämä nyt kuitenkin kilpaile ennemmin esim. HTC Smartia vastaan. Jotenkin tuntuu logiikan vastaiselta koko omia tuotteita vastaan kilpailu. :D

On se kumma, kun ihmiset tuntuu odottavan halvoiltakin puhelimilta samoja ominaisuuksia kuin joltain 600 € high-end -laitteilta. :P

Vastaa
Ibanez90
Ibanez90

8

Kirjoittakaapa tolla tekstiviestiä sormella :D Kynällä ehkä hyvällä säkällä onnistuu, Mutta todennäköisesti tulee myymään helvetisti.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja