Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia ja Yahoo yhteistyöhön?

4
Matti Vähäkainu

Nokia ja Yahoo yhteistyöhön?
Yahoo on kutsunut mediaa lehdistötapahtumaan, joka järjestetään New Yorkissa ensi viikon maanantaina. Kutsussa ilmenee, että tilaisuudessa käsitellään Yahoon tulevaisuutta mobiilissa webissä. Useiden sivustojen lähteet kertovat, että kyseessä olisi jonkinlainen yhteistyö Nokian kanssa.

Lähteiden mukaan yhteistyökuvio kantaa nimeä Project Nike -- nimi tulee Kreikan mytologiasta, ei urheilumerkistä -- ja pyrkii kirimään Googlen etumatkaa matkapuhelinten saralla. Kollaboraatio voi tarkoittaa, että Nokia tuo Samsungin tavoin Yahoon verkkopalvelut, kuten sähköpostin ja haun, Nokian puhelimiin.
Liikku on Yahoon puolesta varsin ymmärrettävä sillä se on jäänyt pahasti Googlen jalkoihin mobiililaitteissa. Nokia puolestaan kilpailee Googlen Android-puhelinten kanssa Symbian-älypuhelimillaan. Nokia kuitenkin tukee laajalti myös Googlen verkkkopalveluita.

Kommentit (4)

miksuh2
miksuh2

3

Minusta ei ole mitään pahaa siinä, että Yahoonkin palvelut tuodaan puhelimeen. Tällähetkellä esim nettihauissa Nokian luureissa on tuettuna Google ja Bing, kyllä siihen Yahookin sopii mukaan.

On kuitenkin liian aikasta vetää mitään johtopäätöksiä siitä mistä tarkalleen on kyse, kyllä siitä sitten tulee lehdistötiedote aikanaan.

Vastaa
En taida ostaa Nokia (vahvistamaton)

4

Tässäkin nähdään,että Nokia yrittää haalia kaiken itselleen (niin kuin patentit,ym.)!!.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja