Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nexus One sai Froyo-päivityksen

11
Kaarlo Räihä

Nexus One sai Froyo-päivityksen
Google julkaisi Android 2.2 -käyttöjärjestelmän tämän viikon torstaina, ja nyt Froyo-nimellä kulkevan päivityksen voi ladata Nexus One -puhelimiin.

OTA-päivitykset aloitettiin Yhdysvalloissa viikonloppuna, mutta muualla maailmassa päivityksiä ei vielä jaella tällä tavoin. Innokkaiden päivittäjien onneksi Nexus Onen sielunelämään tutustuneet tahot löysivät päivityksen latauspaikan Googlen palvelimilta, joten kaikki halukkaat voivat ladata ja asentaa päivityksen puhelimiinsa.
Nyt julkaistu päivitys toimii tiettävästi vain Nexus Onen ERE27-malleissa, joten päivityksen asentaminen esim. AT&T-kytkyisiin puhelimiin ei tuota haluttua lopputulosta. Päivityksen asentamista varten päivitystiedosto pitää kopioida puhelimen muistikortille, jonka jälkeen puhelimen käynnistetään palautustilaan, josta asennetaan uusin päivitys.

Nexus Onelle tarkoitettu Froyo-päivitys ei sisällä vakiona odotettua Flash 10.1 beta -ohjelmaa, vaan se pitää ladata erikseen Android Marketista. Flash ei myöskään vielä toimi Operan kanssa, joten Flash-sivustoilla surffaaminen onnistuu toistaiseksi vain puhelimen oman vakioselaimen kanssa.

Ensitestien mukaan Froyo nopeuttaa ohjelmien suoritusta ja parantaa vasteaikoja, joten päivitys näyttää täyttävän Googlen antamat lupaukset.

Nexus Onen lisäksi Froyo-päivitystä voidaan odotella ainakin HTC:n tänä vuonna julkaistuihin Android-puhelimiin, joiden pitäisi saada Froyot vuoden toisen puolikkaan aikana.

Kommentit (11)

kak3
kak3

1

Onko olemassa joitain muita puhelimia, missä on tuo perus android ilman senseä tai jtn vastaavaa

Vastaa
miksuh2
miksuh2

2

Suurimmassa osassa Android-puhelimia varmasti on ainakin jotain laitevalmistajan tekemisä lisäyksiä alustaan, mutta eiköhän niitä ihan puhdasta Androidikin käyttäviä ole. En kyllä osaa sanoa mitkä mallit.

Vastaa
Tcav
Tcav

3

@1

Eikös HTC:n puhelimissa saa Sense UI:n pois päältä asetuksista? Näin minä olen ainakin ymmärtänyt.

Vastaa
inkognito
inkognito

8

Osaako joku sanoa mitä sellaista on senseUIssa mitä ei saisi marketplacesta ladattua halutessaan? Miksi hypätä HTCn päivityskelkkaan?

Vastaa
eddison84
eddison84

11

Eipä tuota äkkiseltään keksi, miksi mieluummin. Itselle kelpaisi kumpikin, Senseen joutuu nyt tyytymään, kun roottaamatta ei sammu.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja