Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Motorola Droidin seuraaja vuosi nettiin

11
Matti Vähäkainu

Motorola Droidin seuraaja vuosi nettiin
Motorolan tuleva huippupuhelin on vuotanut verkkoon "Getting Started"-aloitusoppaan muodossa. Howard Forum -sivustolla julkaistu kuva puhelimen oppaasta vihii Motorola Droid -puhelimen seuraajasta, joka saattaa kantaa nimeä Shadow. Puhelimesta on huhuttu aiemminkin, jolloin sitä epäiltiin muun muassa Nexus Onen seuraajaksi, Google-brändätyksi Nexus Twoksi.

Uusimpien tietojen mukaan kyseessä on kuitenkin Motorolan omaa brändiä kantava malli, joka tulee myyntiin ainakin Verizonille. Foorumin käyttäjät ovat keränneet puhelimen huhutuista ominaisuuksista listan, jonka mukaan laite olisi ladattu melko vakuuttavilla ominaisuuksilla.
  • 4,1 tuuman FWVGA-kosketusnäyttö
  • 2 gigatavua sisäistä muistia
  • TI OMAP 3630 -suoritin
  • 8 megapikselin kamera, 720p videokuvaus
  • 1080p-ulostulo HDMI-liittimellä
  • Android 2.1, päivitettävissä 2.2:een

Puhelin tulee arvioiden mukaan Yhdysvalloissa myyntiin jo heinäkuussa, mutta Euroopan julkaisusta tai hinnasta ei ole vielä tietoa.

Kommentit (11)

mikkokk
mikkokk

1

Haluaako joku tosiaan tunkea noita yli 4 tuuman kännyköitä housuntaskuihin? Vai onko nuo tarkoitettu käsilaukussa kulkeviksi? Vai onko ostajakunta sellaista joka kuljettaa luuria lähinnä duunin ja kodin välillä? Mutta mitä iloa isosta näytöstä silloin on kun molemmissa on todennäköisesti vähintään läppärin paljon isompi näyttö vierellä?

Vastaa
delic
delic

2

En kans oikeen ymmärrä tätä näyttö villitystä, isompi näyttö=isompi luuri, ei mielestäni oikea suunta

Tosin en ole kyllä koskaan luonnossa nähnyt esim htc hd2:sta, että miten suuri se nyt sitten on

Vastaa
Krewi
Krewi

3

Kyllä minun taskuihin mahtuu 4" näytöllinen puhelin. Itse olen oppinut että samassa taskussa ei kannata pitää muuta tavaraa kuin se puhelin. Millaiset taskut sitten teillä on jos ei mahdu luuri taskuun? Itse käytän ainakin ihan perus farkkuja joihin mahtuu.

Vastaa
Stonik
Stonik

6

Meinasi jo alkaa kuola valumaan lattialle, mutta toisaalta fwvga onkin kuitenkin jo edellisessäkin mallissa oleva 854 x 480, samoin OMAP 3630 on vain hieman kovemmille kelloille ruuvattu OMAP 3430 (Cortex A8 @550MHz vs. 720MHz). Tosin 36xx on ilmeisesti valmistettu 45nm prosessilla, joka pienentää virrankulutusta.

Eli toisin sanoen, tuohan kellottuu jo mukavasti yli 1,1 GHz:n mitä N900:lla ja Droidilla tällä hetkellä päästään... :-P

Vastaa
Mikaelson
Mikaelson

10

@1&2
Esimerkikso Nokiafanit. Nokia Conversationsissahan on tänä keväänä ollut se Design By Community ja sielläkin äänestettiin 4:n tuuman näyttö konseptipuhelimeen.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja