Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokian ja Yahoon yhteistyö koskee karttoja ja sähköpostia

6
Kaarlo Räihä

Nokian ja Yahoon yhteistyö koskee karttoja ja sähköpostia
Viime viikolla Yahoo kertoi järjestävänsä mediatapahtuman, jossa selviää yrityksen uusi yhteistyökumppani. Huhut enteilivät kumppaniksi Nokiaa, ja näin kävikin, sillä yritykset kertoivat tänään yhdistävänsä toimintojaan kartta- ja sähköpostipalveluiden osalta.

Yhteistyön myötä Nokian sähköposti ja chattipalvelut siirtyvät Yahoon pyöritettäviksi. Ovi Mail- ja Ovi Chat -palvelut nimetään uusiksi lisäämällä perään powered by Yahoo -merkintä. Vastaavasti Yahoon kartta- ja navigointipalveluista vastaa jatkossa Nokia, ja niihin lisätään powered by Ovi -merkintä.
Palveluiden sisäänkirjautumisia uudistetaan samalla, ja tarkoituksena on saada Yahoo-palveluiden käyttäjätunnukset toimimaan Nokian palveluissa ja päinvastoin.

Muutokset astuvat voimaan portaittain, ja ensimmäisenä niitä pääsevät kokeilemaan Yhdysvalloissa asuvat kuluttajat, joille osa palveluista avautuu tämän vuoden toisen puolikkaan aikana. Muualla maailmassa odotus kestää ensi vuoden puolelle saakka.

Yhteistyön yksi tarkoitus on molempien yritysten mukaan vahvistaa niiden markkina-asemia kehittyvillä markkina-alueilla, joissa matkapuhelin on monille kuluttajille ensimmäinen oman internet-yhteyden mahdollistava laite.

Kommentit (6)

miksuh2
miksuh2

1

Hienoa, täällä sentään tämä uutinen on suomennettu aivan oikein :)

Monella muulla uutissivustolla uutinen on suomennettu ihan päin honkia. Väärin tehdyn suomennnoksen lopputulos on ollut, että uutinen on vääristynyt muotoon missä Nokia muka alkaa käyttää Ovi-palvelussa Yahoon karttoja ja navigointuitietoa, ja Yahoo muka alkaa tarjoamaan omille käyttäjilleen Nokian sähköpostipalveluita.

Vastaa
Thors (vahvistamaton)

2

Kaksi huonoa ja taantuvaa yritystä luo jotain yhteistä. Taitaa olla harvassa ne, jotka käyttävät sekä Nokian puhelinta että myös Yahoo!:n palveluja.

Vastaa
user_org (vahvistamaton)

3

2@
>Taitaa olla harvassa ne, jotka käyttävät sekä Nokian puhelinta että
>myös Yahoo!:n palveluja.

Onhan noita, mutta löysit aivaimen, Suomessa Yahoon osuus on nykyään aika pieni, mutta Nokian iso, Jenkeissä Yahoollalla paljon käyttäjiä, mutta Nokian käyttäjiä vähän .... Jossain muualla tasaisempaa, kehittyvillä markkinoilla yhtiöiden mailipalvelut livat kilpailijoita.

Yhtiöillä vähän päälekkäisyyttä ja täydentävät toisiin todella hyvin, Nokialla ei hakukoneita, Yahoolla ei karttoja (palvelu kylläkin). Yahoolla suosittuja muita nettipalveluita.

Yahoo tarvii mobiili kaverin, ja se sai suurimman. Nokia kasannut eri palveluita ja vuosia sitten ilmoitti että osa tehdään yhteistyössä, Yahoo kai siihen pakettiin erittäin osuva. ei markkinoilla paljoa vaihtoehtoja puuhastelijoiden lisäksi, ja vaihtoehto olisi ehkä ollut Microsoft, mutta siinä olisi ollut paljon heikkoja kohtia ja suuria eturistiriitoja. Yahoolta varmaan paljon parempi paketti ja paremmin ehdoin.


Saa nähdä koska alkaa uudestaan veikkaus yhtiöiden yhdistymisestä.

Vastaa
henkka j (vahvistamaton)

5

Thors
-Olen samaa mieltä kanssasi,varsinkin Nokian osalta!!.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja