Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Stream on Acerin uusin Android-puhelin

4
Kaarlo Räihä

Stream on Acerin uusin Android-puhelin
Acerin seuraava Android-puhelin koki virallisen julkaisunsa tänään, kun hintavampien Android-puhelimien kategoriaan kuuluva Stream esiteltiin.

Stream pitää sisällään gigahertsin kellotaajuudella toimivan Snapdragon-suorittimen, 512 megatavua RAM-muistia ja 2 gigatavua sisäänrakennettua flash-muistia. Verkkoyhteyksien osalta tuettuina ovat HSDPA (7.2 Mbps), WLAN (b/g/n) ja Bluetooth 2.1.

AMOLED-kosketusnäytöllä on koko 3,7 tuumaa ja näytön kontrastisuhteeksi luvataan 2 000:1. Kamerassa on viiden megapikselin kenno ja still-kuvien ohella laitteella voi tallentaa 720p-resoluution videokuvaa. Laitteen mediaominaisuuksiin on panostettu erityisesti, sillä siitä löytyvät erilliset toisto- ja kelausnäppäimet, FM-viritin (RDS-tuella), Micro HDMI -liitin sekä UPnP/DLNA-tuki, joten puhelimen saa liitettyä televisioon ja sen avulla voi sitten toistaa lähiverkosta löytyviä mediatiedostoja.Paksuutta puhelimella on 11,2 milliä (painoa 140 grammaa), mukana on GPS ja käyttöjärjestelmä on Androidin 2.1-versio. Acer on muokannut käyttöliittymää omilla lisäyksillään, jotka helpottavat mm. usein käytettyjen ohjelmien käynnistämistä.

Valitettavasti Acer ei ole kertonut Streamin suositushintaa tai julkaisuaikataulua, mutta ainakin Yhdysvalloissa laite on saanut FCC:n hyväksynnän, joten laite saapunee markkinoille parin kuukauden sisällä.

Alla esittelyvideo uutukaisestaPuhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

kikuu
kikuu

1

Mielinkiintoinen puhelin mielenkiintoiselta valmistajalta :)
Ei vaikuta pahalta, vaikka puhelimen kokoon nähden näyttö voisi olla pikkuisin isompi

Vastaa
perhana
perhana

3

Näitä android puhelimia nyt pukkaa monilta valmistajilta, joten olisi ihan kiva saada tännekkin uutisia joistain hieman massasta poikkeavistakin ratkaisuista, kuten esim. juuri julkistettu Dell Streak tablet/puhelin joka sijoittuu tabletin ja puhelimen välimaastoon 5" näytöllä varustettuna "puhelimena"

http://www.pcworld.com/article/197135/ps...oid_tablet.html

Ehkä hieman iso pelkäksi puhelimeksi, mutta eipä tarvi nettisivuja tihrustella ja zoomailla jatkuvasti.

Vastaa
Mikaelson
Mikaelson

4

"Yhdysvalloissa laite on saanut FCC:n hyväksynnän, joten laite saapunee markkinoille parin kuukauden sisällä." Markkinoilletulo riippuu varmaan myös komponenttien saatavuudesta. Engadgetin mukaan tällä hetkellä noista 3,7 tuuman AMOLED-näytöistä on huutava pula. HTC:kään ei saa toimitettua tarpeeksi puhelimia markkinoille. Esim. Verizonin edustaja on sanonut voivansa kaupata kaksi kertaa enemmän Droid Incrediblejä (vastaa ominaisuuksiltaan pitkälti Desireä, joitaine erojakin on) kuin mitä pystytään toimittamaan. Ja jos juuri nyt tilaa Incrediblen, sen voi odottaa saavansa käsiinsä vasta kesäkuun puolen välin tienoilla.

Samaa ongelmaa on Suomessakin, kun HTC ei oikein saa toimitettu Desirejäkään tarpeeksi.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.