Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Acer Stream kuvaa teräväpiirtovideota

5
Matti Vähäkainu

Acer Stream kuvaa teräväpiirtovideota
Acerin tulevan Stream-mallin kameralla kuvattua videomateriaalia on löydetty nyt YouTubesta. Engadget löysi aluksi vain vaatimattomalla resoluutiolla varustettuja videoita, jotka eivät antaneet odottaa puhelimen viiden megapikselin kameralta kovinkaan kummoisia. Käyttäjien kommentit paljastivat kuitenkin myös teräväpiirtovideon.

Varsin vakuuttavilla ominaisuuksilla varustettu Stream (tai Liquid Stream) sisältää muun muassa 3,7 tuuman AMOLED-kosketusnäytön, gigahertsin Snapdragon-suorittimen, WLANin, GPS:n, 10 gigatavua tallennusmuistia (ml. 8Gt microSD-kortti), 512 megatavua RAM-muistia, HDMI-liittimen ja Acerin omalla 3D-käyttöliittymällä höystetyn Android Eclairin (2.1). Puhelin sai FCC-hyväksynnän noin viikko sitten, jollois sitä esiteltiin ensimmäistä kertaa myös videolla.Kameralla kuvattu 720p-video ei resoluutiosta riippumatta ole kovinkaan erikoista. Keskiverto älypuhelinta parempaan videoon Stream toki pystyy, mutta N8:n kaltaiseen videoon on paljon matkaa.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (5)

Darce
Darce

2

Helposti voi. Resoluution suuruus ei vaikuta millään tavalla laatuun. Pikselimäärät on naurettavia nyky kännyköissä.

Vastaa
Robert174
Robert174

5

No todellakin Nokia N8 pystyy parempaan!!!

Kiinnostaisi vain tietää, että koska Nokia N8 puhelin saa sen tittelin, jonka Nokia N86 aikoinaan sai eli maailman paras kännykkäkamera. : )

Että repikää siitä...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.