Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videolla: AAS kiersi Nokia Experience Loungea

8
Matti Vähäkainu

Videolla: AAS kiersi Nokia Experience Loungea
Nokian Espoon-pääkonttorilla sijaitsee tila, joka on täytetty Nokian nykyisten tuotteiden ja palveluiden esittelypisteillä sekä vanhoilla puhelinmalleilla. Nokia Experience Lounge sisältääkin yhden kappaleen miltei jokaista Nokian ikinä julkistamaa puhelinmallia. All About Symbianin Rafe Blandford kävi kuvaajansa The Really Mobile Projectin Ben Smithin kanssa pikaisesti kiertämässä tilan kameran kanssa.

Oheisella videolla nähdään puhelinten ja palvelupisteiden lisäksi myös muun muassa Nokian kautta aikain suosituin konseptilaite Morph sekä maailmankartta, jossa vilisevät luvut Nokia-käyttäjistä. Nokia muistuttaa Experience Loungessa myös vihreästä ajattelusta kierrätyksen ja energiatehokkaiden latureiden avulla. All About Symbian ottamia kuvia Experience Loungesta löydät täältä.
Nyt seitsenminuuttisen videon pariin...

Kommentit (8)

En taida ostaa. (vahvistamaton)

1

Onko tuo Nokian tuleva,uusi -2010 (Symbian3) 3G -malli?:
=)
"Hyvä vitsi"!!!. ;)

Vastaa
Tcav
Tcav

2

Sais nyt Nokia pistää vähän vauhtia niiden älypuhelimien myyntiin tuontiin. Pelkkiä halpapuhelimia tulee, niinkuin C1 ja C2.

Vastaa
Thors (vahvistamaton)

3

@2
Jep, saisivat hutaista markkinoille vielä lisää tuotteita (kuten N97 ja N900), jotta yrityksen johtohahmot voisivat taas vaihteeksi myöntää tuotteen olevan markkinoilla keskeneräisenä ja viallisena.

Vastaa
keke! (vahvistamaton)

5

Haha:D Videon nörtti on kuin taivaaseen päässyt:D Tulikohan pöksyihinsä esittelyn aikana?

Vastaa
Jupsu
Jupsu

6

@4
Laadusta ei voi vielä sanoa ainakaan siinämäärin että millainen valmistaja on päivittämään esim Heroa.. itsekkin ko. puhelimen tilannut ja ainoa mikä pelottaa on se että koska HTC:n kiinnostus ko. puhelimeen loppuu ja päivitykset siinä samalla.. toivottavasti ei pariin vuoteen ainakaan kokonaan lopahtaisi päivittely..

Vastaa
mrjka
mrjka

7

voi kun joku pistäis nykytekniikan mobira citymanin tai talkmanin kuoriin niin ostasin heti! akkukestokin olis varmaan vuoden!

Vastaa
Tcav
Tcav

8

@6

Kunhan nyt vuoden pärjää, niin on hyvä. Itsellä nuo puhelimet vaihtuvat aika tiuhaan tahtiin, joten päivitys ei ole niin tärkeätä, kunhan tietoturva-, bugi- yms. korjauksia tulee silloin kun niitä tarvitsee.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja