Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia C3 keräsi hurjat jonot Indonesiassa

24
Matti Vähäkainu

Nokia C3 keräsi hurjat jonot Indonesiassa
Eilen julkistettu uusi iPhone 4 tulee varmasti keräämään jonoja ympäri maailman Applen valtuuttamissa myyntipisteissä. Fanaatikkoja ja muita kiinnostuneita kerääntyi kuitenkin myös Indonesiassa, jossa maailman ensi-iltansa koki Nokia C3.

Nokia järjesti viime lauantaina julkaisutilaisuudet kymmenessä indonesialaiskaupungissa. Muun muassa Jakartassa, Bandungissa ja Yogyakartassa ihmiset saivat ostaa Nokia C3 -puhelimen halvempaan julkaisuhintaan. Nokia Conversations -blogin mukaan tuhannet ihmiset jonottivat yrityksen uutta QWERTY-puhelinta.
Nokia C3 on Nokian halvin QWERTY-näppäimistöllä varustettu puhelinmalli. Noin sadan euron hintainen C3 on S40-puhelin, jonka ominaisuuksiin kuuluvat S40-käyttöjärjestelmä, 2 megapikselin kamera, WLAN, Bluetooth, FM-radio, 3,5 millimetrin kuulokeliitin ja microSD-muistikorttipaikka. Nokia C3 julkaistaan piakkoin myös muualla maailmassa.

Alla kuvia Indonesian jonoista.

Kommentit (24)

Ralle_ (vahvistamaton)

5

Tämä ei tarkoita sitä, että Nokian puhelimet olisivat hyviä. Köyhillä indonesialaisilla ei taida olla yleisesti ottaen varaa parempaan :-/

Vastaa
remetrius
remetrius

6

Tuohan on just loisto luuri. S60 turha suurimmalle osalle käyttäjistä, s40 on huomattavasti vakaampi ja kevyempi. Patteri kestää pidempään. Qwerty on ehdoton, jos yhtään enempää kirjoittelee. Näyttö on kohtuullisen kokoinen. Hyvät toiminta-ajat. Edullinen. Kaikki tärkeimmät ominaisuudet kuitenkin löytyy. Ulkonäkö ei ole ihan parasta Nokiaa, mutta kelpaa se noinkin jos se ein hirmuisesti muovimaisuudessaan nitise ja natise. Hyvä puhelin Nokialta.

Vastaa
Thors (vahvistamaton)

7

Onhan Samsungitkin keränneet vastaavanlaisia jonoja ympäri köyhempiä maita. Taisihan täällä "rikkaassa" Suomessakin tulla käsirysy jonkun paikallisen Gigantin pihalla tässä joku vuosi sitten Samsungin 9 euron puhelintarjouksesta... heh.

Vastaa
mietaas
mietaas

8

näin on käynyt... nokian tuotteita jonotetaan silloin kun ne myydään alle omakustannushinnan! apple kuorii kermat päältä ja myy tuotteensa kunnon katteella!

no... kuukauden päästä nokian kurssi on alle seitsemän euroa... olisiko se kipuraja, jossa muutamat tollot johtajat saisivat kenkää?

ps. toisaalta olisi hyvä, että nokian kurssi laskisi jopa alle viiden (5) euron... apple voisi ostaa nokian ja älypuhelinpuolellakin alettaisiin vihdoin panostaa muotoiluun!!!

t. osakkeenomistaja

Vastaa
Thor1993
Thor1993

10

Hyvä puhelin kuten uusi iPhonekin, mutta jotkut eivät vaan ole vielä huomanneet, että kaikilla maailman ihmisillä ei ole rahaa maksaa kännykästä 600e. Joillekkin tuo 600e on enemmän kuin vuoden tulot.

Ihme juttu ku pitää tällasta puhelinta verrata johonkin iPhoneen..

Vastaa
Bodomed
Bodomed

11

Jos tää puhelin ois tullut puol vuotta sitten en, olisi miettinyt hetkeäkään samsungin ostamista. Vaan oisin tuon ostanut kun kuitenkin juuri tuo WLAN ja QWERTY on hintakin. Sellainen ihan suht kohtuullinen.

Vastaa
peuge
peuge

12

"näin on käynyt... nokian tuotteita jonotetaan silloin kun ne myydään alle omakustannushinnan! apple kuorii kermat päältä ja myy tuotteensa kunnon katteella!"

Ja sinä tollo maksat ne kunnon katteet :D

Vastaa
tuckom
tuckom

13

joo on aika tolloja muutamat kun jaksavat ostaa ompun ylihintaisia tuotteita vain siksi etta se on omppu ja Jobs nauraa kun rahaa tulee !1

Vastaa
Stonik
Stonik

14

Näyttää siltä että tuosta on tulossa Nokialle erittäin hyvin myyvä malli. Thors kaikessa provosoivuudessaan on tavallaan oikeassa siinä, että kate myytyä puhelinta kohtaan ei välttämättä ole kovin suuri. Toisaalta myyntimäärät ovat kohdallaan, ja S40 on kevyenä alustana edullinen myös komponenttikustannusten puolesta.

Eli toisin sanoen, kyllä tästä Nokiakin tilin tekee, eikä indonesialaisten ihmisarvo mielestäni ole yhtään sen pienempi vaikka he eivät iPhone-jonossa pystyisikään olemaan.

Vastaa
akse
akse

15

No tuskin 100e tommosen valmistaminen maksaa.. suunnittelukaan ei juuri mitään sillä tuossa on varmaan käytetty paljon E-sarjalaisten suunnittelutyötä hyväksi.

Erittäin fiksu halpa puhelin.. noi halppis puhelimet ku varustaa QWERTY:llä niin niistä saa paljon enemmän irti.. mesettelyt ja sun muut alkaa maistua 100x paremmalta kun perusnäppiksellä.

Vastaa
Ranvier
Ranvier

16

Nokia-aiheisessa uutisessa taas trollijuna kiitää. :) Taas nämä osakkeenomistajatkin aukomassa päitään. Kannattaako niitä osakkeita omistaa jos ei oo nokian touhu mieleen? ostakaa niitä applen osakkeita jos se on kerta niin hyvä.

Vastaa
miksuh2
miksuh2

17

Tota mä en ihan ymmärrä miksi Nokian puhelimiin liittyvä uutinen pitää alotta lauseella, jossa kerrotaan iPhone 4:n julkistuksesta. Kyllä varmaan kaikki on sen muutenkin huomannut ilman, että sitä tarvitsee joka uutisessa toitottaa.

Vastaa
miksuh2
miksuh2

18

Aika huimat jonot tosiaan tuon videon valokuvien perusteella :) Tuosta tulee mieleen lähinnä jokin festaritapahtuma :D

Vastaa
Micky4 (vahvistamaton)

19

Intialaisten halvalla suunnittelema puhelin, miksi siis ei myisi halvalla Indonesiassa?

Vastaa
kikuu
kikuu

20

Ja jos nättö on mustana, niin ei tuo edes näytä halvalta. Käyttis nyt ehkä paljastaa jotain, mutta s40 ok kyllä varmasti halpaan puhelimeen paljon järkevämpi valinta kuin s60.

Ja jos Indonesialaisilla tai muille köyhemmin maan asukkailla ei ole rahaa kalliimpaan puhelimeen, niin onhan tuo kuitenkin järkevämpi ostos kuin 2 kertaa kalliimpi 2 osassa oleva rikkinäinen iPhone, vaikka kaikki eivät täällä sitä taida ymmärtääkkään...

Itelle tuo kelpaisi ihan ykköspuhelimeksikin, jos ilmaiseksi saisi, ei ehkä kuitenkaan sellainen puhelin jonka ostaisin.

Vastaa
poppah
poppah

21

Pitäis ittekki keksiä joku tuote mikä on ylihintainen ja ostajat puollustavat sitä henkeen ja vereen. Hah!

Vastaa
honelo (vahvistamaton)

23

Saaaaaatanaaaaaaa kun joka ikistä puhelinta pitää verrata Iphoneen . Nokia tuskin on tehnyt tätä iphonen haastajaksi vaan halvaksi puhelimeksi jossa on kuitenkin paljon ominaisuuksia . Iphone on aivan eri luokassa kuin tämä. Kas kun ei tuota Nokia C1 aleta vertaamaan Iphoneen

Vastaa
Baltsar
Baltsar

24

Rupee kyllä kyrpimään toi vitun iPhone vouhotus. Joka uutisessa pitää jostain syystä nostaa esille. Ja aina sama loru: Tää ei oo samanlainen kun iPhone, eli tää on paska.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja