Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

AfterDawn, 11v

29
Petteri Pyyny

AfterDawn, 11v
On taas se aika vuodesta, kun sivustoprojektimme viettää syntymäpäiviään. Tasan yksitoista vuotta sitten avasimme AfterDawn.com -sivuston julkiseksi ja tuota päivämäärää olemme pitäneet siitä lähtien sivustomme virallisena syntymäpäivänä.

Vuosi takaperin vietimme isommalla kaavalla järjestettyjä syntymäpäiviä saittimme 10v juhlan kunniaksi ja tuon merkkipäivän jälkeen sivustolla on tapahtunut aika paljon kaikenlaista. Kuluneen vuoden aikana ilahdutimme käyttäjäkuntaamme avaamalla täysin uusitun version sivustostamme, ensin suomeksi, myöhemmin myös englanniksi. Samalla mukaan tuli uusi osa-alue, Kysy/Vastaa -palstamme muodossa - Suomessa hieman tuntemattomampi konsepti, jonka toiminta-ajatusta olemme parhaillaan hiomassa kohti sen seuraavaa kehitysvaihetta.
Lisäksi "maailmanvalloituksemme" sai uutta potkua uuden sivustorakenteen myötä, sillä uusittu sivustorakenne mahdollistaa vihdoinkin sivuston helpon käännettävyyden uusille kielille. Tämän työn tulokset ovat näkyneet aika nopeasti - olemme avanneet vuoden 2010 aikana sivustostamme jo norjankielisen, espanjankielisen ja hollanninkielisen version. Kaikki uudet kieliversiot ovat vielä hieman "beta"-leimalla varustettuja, mutta olemme toisaalta oppineet kansainvälisistä kokeiluistamme paljon - ja nykyisin kaikki kehitystyö mitä sivustoillemme tehdään, tulee käyttöön automaattisesti kaikissa kieliversioissamme.

Nyt alkaneen kahdennentoista toimintavuotemme aikana tulemme laajentamaan toimintaamme jälleen uusille kielialueille. Lisäksi suunnitelmissamme on isoja juttuja myös Suomen osalta, joista kuultaneen jo loppukesästä lisää. Myös useat sivustomme osa-alueet tulevat käymään omia kasvojenkohotuksiaan läpi - tarkoituksenamme on uusia mm. tuotevertailuosiota ja kysy/vastaa-aluetta, joiden toimintalogiikkaan ja käytön helppouteen tulemme panostamaan entistä enemmän vuoden mittaan.

Sivustollamme alkaa olemaan ikää mittarissa jo esiteini-ikäisen verran, mutta tarkoituksenamme ei siis todellakaan ole alkaa lepäilemään laakereillamme, vaan tulemme pistämään tulevanakin vuotena entistä enemmän aikaa sivuston tekniikan ja sisällön kehitykseen.

Ja kuten tapana on ollut, haluaisin kiittää kaikkia sivuston historiaan ja nykypäivään vaikuttaneita ihmisiä omalta osaltani. Ystäviäni, jotka uskoivat ideaani ja lähtivät kanssani perustamaan tätä "hanskasta lähtenyttä harrasteprojektia" 11v sitten, kaikkia entisiä ja nykyisiä työtovereitani AfterDawnissa, moderaattoreitamme ja niitä ihmisiä jotka ovat kestäneet tätä pakkomiellettä arjessaan vuosikausien ajan. Unohtamatta tietystikään tärkeintä, eli käyttäjiämme, jotka jaksavat käydä sivuillamme vuodesta toiseen sekä osallistua sivuston toimintaan palautteiden, forumpostausten, jne kautta. Kiitos.

-Petteri Pyyny
AfterDawn.com

Kommentit (29)

_kooma_
_kooma_

3

Kiitokset sivuston ylläpidolle, on mukavaa olla ollut auttamassa ihmisiä ja oppimassa samalla itse uusista teknologioista. Vaikkakaan en ole vielä sivustolla käynytkään kuin reilun 3.5 vuoden ajan, niin tässäkin ajassa olen oppinut yhtä jos toista. Itselleni tärkeäksi lasken sen että olen päässyt takaisin työelämään ja siihen on vaikuttanut hyvin paljon se mitä olen Afterdawnin sivustoja lukemalla ja viesteihin kommentoimalla oppinut.
Eli hieman lyhyemmin. Paljon onnea tälle hetkelle, sekä hienoja hetkiä tulevaisuuteen. Pyrin olemaan jatkossakin mukana, vastailemassa ihmisille ja kyselemässä ihmisiltä mikäli jostakin asiasta en tiedä.

Seuraavaksi taidan alkaa viihtymään enemmän Englannin kielisellä foorumilla, parantaen samalla omaa kielitaitoani.

Vastaa
kikuu
kikuu

8

Onnea Afterdawnille :)

Itse en ole AD:ta montaa vuotta käyttänyt, mutta sinäkin aikana sivusto on kehittynyt paljon paremmksi ja laajentunutkin kiitettävästi.

Saa nähdä minkälaiselta näyttää sivusto ensi vuonna.

Vastaa
_Johny_
_Johny_

10

Joku noin puoli vuotta on tullut käytettyä ja erittäin paljon on tullut opittua ja paljon on vielä opittavaa. Onnea Afterdawn!

Vastaa
anttiheikki
anttiheikki

11

onnea vaan! aloitin sivujenne seurailun n. vuosi sitten kun juuri ostamani N97 jumitteli aina ja etsin vastauksia ongelmiini foorumeista. Vastauksia löytyi, mutta kiinnostavia uutisia vielä enemmän! Joten vaikka nyt olen huoleton uuden kännykän käyttäjä puhelinvertailu.com kuuluu jokapäiväiseen arkeeni. kiitos hyvistä hetkistä, artikkeleista ja testeistä :D

Vastaa
ramson
ramson

15

Onnea ja menestystä! Kiitos yhdestä Suomen parhaimmista tietokone/viihde-eletroniikka-aiheisista sivustoista! Lähes joka päivä tulee lueskeltua uutisianne.

Vastaa
Lerppu86
Lerppu86

16

Liittymiseni jälkeen olen vieraillut sivustolla lähes päivittäin. Kiitokset hienosta sivusta kuuluu ehdottomasti teille "pakkomielteisille" ja sen hienolle idealle. On ollut mukavaa roikkua mukana ja auttaa muita heidän ongelmissaan. Samalla on oppinut itsekkin lisää ja saanut myös uusia tuttavuuksia.

Jonkun verran vääntöäkin ja kovaa tekstiä aina silloin tällöin meiltä jokaiselta pääsee. Mutta törkeyksiin en itse ainakaan halua alistua. Yritän vastata kysymyksiin aina asiallisesti ja parhaani mukaan. Näin varmasti muut arterdawnilaiset.

Hieno paikka ja hienot ihmiset. Onnea näistä vuosista ja toivottavasti saamme nauttia sivustosta myös jatkossa.

Kiitos

Vastaa
Zeitsei
Zeitsei

17

11 vuotias on vielä pojankloppi. Internet-ajassa jo toki raavas mies. Pitkää ikää toivotetan minäkin sivustolle.
Afterdawnista tulee edelleen lämmin ja kotikutoinen vaikutelma, mikä on erittäin positiivista joidenkin sieluttomien (esim. digitoday) -palveluiden sijaan.

Vastaa
kerma
kerma

19

AF on paikkansa hakenut käyttäjien sydämissä ja, mikä hienointa, lisää uskollisia käyttäjiä näyttää tulevan jatkuvasti.

Oulun Yrittäjät haluaa onnitella esimerkillisestä ja uraauurtavasta toiminnasta ja toivottaa menestyksekästä jatkoa kaikkien 1400 yrittäjän sydämen pohjasta.

Puolesta Jorma

Vastaa
Quiote
Quiote

22

Onnittelut ovat jälleen paikallaan ja kiitokset moderaattorien muistamisesta :-) Näin kesän kynnyksellä (tuliko se jo?) jatkaa ainakin allekirjoittanut hieman aktiivisemmin foorumilla näkymistä ja vaikuttamista, laitetaan foorumia hieman juhlakuntoon juhannusta odotellessa ;)

Vastaa
vinkura
vinkura

28

Onnea AfterDawnille! Paljon on tullut opittua näiltä sivuilta.
Keskusteluissakin henki on ystävällinen, mistä kiitos myös käyttäjille. Ei tarvitse pelätä tyhmiäkään kysymyksiä. :)

Vastaa
Rikama
Rikama

29

Onnea vaan täältäkin päin, erityiskiitokset tietyille afterdawn-addicteille ja senior membereille.
Moderointi ollut myös laadukasta.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja