Mainosvideo Nokian N9-puhelimesta leviää kulovalkean tavoin

20
Kaarlo Räihä

Mainosvideo Nokian N9-puhelimesta leviää kulovalkean tavoin
Nokian heikkotasoisina pidettyjen esittely- ja mainosvideoiden saaga on saattanut saada jatkoa, sillä N9-puhelimen mahdollinen mainosvideo on levinnyt jo useille eri sivustoille.

Videolla ei kerrota itse N9-laitteesta mitään, mutta videossa näkyvien N9-puhelimien perusteella kyseessä olisi suurella kosketusnäytöllä ja esiin liukuvalla QWERTY-näppäimistöllä varustettu ohut laite, jolla onnistuu ainakin internet-surffailu, kuvien ottaminen ja kuvien editointi.

Videon teemana näyttää olevan auttaminen, sillä selaimen osoitteena on köyhien maiden auttamiseen tarkoitettu Kiva-mikrolainapalvelu, jonka lisäksi videolla puhutaan koirien pelastamisesta ja Haitin maanjäristyksen uhrien auttamisesta. Teeman viitoittamana Nokia voisi lahjoittaa osan N9:n myyntituotoista hyväntekeväisyyteen.

Aiemmin esitettyjen spekulaatioiden mukaan N9 olisi Nokian ja Intelin ensimmäinen MeeGo-puhelin. Tosin videon graafinen ulosanti muistuttaa monien mielestä enemmän Symbian-säätiön tuotoksia, jonka takia kiistelyt videon aitoudesta ja laitteen mahdollisesta ohjelmistoalustasta käyvät jo kuumina.



Alla itse video



Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Xiaomi 13 Pro – hinta laskenut -33%

Xiaomi 13 Pro
1115 € RDE.FI
1252 € CDON
1299 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1676 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -20%

Oppo A38 (4G)
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI
139 € Euronics

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Oppo Reno 7 5G – hinta laskenut -17%

Oppo Reno 7 5G
333 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 398 €

Motorola Lenovo ThinkPhone – hinta laskenut -12%

Motorola Lenovo ThinkPhone
539 € Proshop
557 € RDE.FI
950 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 633 €

Kommentit (20)

DeeGeeFi
DeeGeeFi

4

Jeps, ei kovin paljoa luottamusta herätä ainakaan kyseenomaisen videon ääniraita joka kuullostaa huonolla pc-mikrofonilla nauhoitetulta.

Vastaa
_Johny_
_Johny_

5

Jaahas kyllä noita puhelimia nyt tuntuu vaan tulevan vaan eipä noi innosta kun ei varmaksi osaa sanoa miten hyviä sitten ovat

Vastaa
Akasori
Akasori

7

Mutta jos tämä on totta ja speksit samanlaiset kuin N8:ssa, ostan mieluummin tämän vain tuon QWERTY-näppäimistön takia.

Vastaa
Symbbari
Symbbari

8

Jos nyt muistelee N900:n hienoa mainosvideota niin tuskin ovat siirtymässä takaisin kivikaudelle N9:n kanssa eli en todellakaan usko, että on aito.

Vastaa
kikuu
kikuu

10

Noniin vihdoin Nokialla on parin vuoden tauon jälkeen mahdollisuus päästä takaisin kilpailuun mukaan kalliimmissakin hintaluokissa. Symbianilla se tuskin enää koskaan onnistuu.
Hyvinkin mahdollista, että tuo olisi seuraava puhelimeni, en usko ainakaan, että Meego mikään kauhea pettymys voisi olla.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
delsuc (vahvistamaton)

11

Feeikki feikki, feikki feikki. Phew, se mikä muissa internetportaaleissa on jo tuomittu feikiksi, tulee tänne vuorokautta myöhemmin.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Micky4 (vahvistamaton)

13

Vaikka olisikin kiva ja jopa hieno, eikä pelkkä niche-laite tuo seuraava Meego-laite, niin Nokia syysää uusia puhelimia ulos ja unohtaa tuen tuolle laitteelle. Ostakoon ken haluaa.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
keke! (vahvistamaton)

14

Sen vihreän n9-konseptin jälkeen varsin tylsän näköinen luuri. Ainakin itse haluaisin mielummin nähdä sen kuin tuon videolla pyörivän.

Vastaa
OJ_Ghost
OJ_Ghost

16

@13
Viestisi anti oli mikä? :)
Silti siihen lyhyesti tarttuen, eikös Nokia ole mallistoaan ja mallitarjontaansa juuri leikannut kovalla kädellä?

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Micky4 (vahvistamaton)

17

@16
Oman mielipiteeni kertominen. Sinun oman viestisi anti taasen oli mikä? Tiedän tuon varsin hyvin. Laitteita on silti liikaa.

Vastaa
OJ_Ghost
OJ_Ghost

18

@17
No pontti oli tietenkin se, että mainitsemaasi asiaa ollaan lähdetty korjaamaan... Vaikka vastauksen tiesitkin, niin ajattelit silti jättää sen mainitsematta? :)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.