Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Mainosvideo Nokian N9-puhelimesta leviää kulovalkean tavoin

20
Kaarlo Räihä

Mainosvideo Nokian N9-puhelimesta leviää kulovalkean tavoin
Nokian heikkotasoisina pidettyjen esittely- ja mainosvideoiden saaga on saattanut saada jatkoa, sillä N9-puhelimen mahdollinen mainosvideo on levinnyt jo useille eri sivustoille.

Videolla ei kerrota itse N9-laitteesta mitään, mutta videossa näkyvien N9-puhelimien perusteella kyseessä olisi suurella kosketusnäytöllä ja esiin liukuvalla QWERTY-näppäimistöllä varustettu ohut laite, jolla onnistuu ainakin internet-surffailu, kuvien ottaminen ja kuvien editointi.

Videon teemana näyttää olevan auttaminen, sillä selaimen osoitteena on köyhien maiden auttamiseen tarkoitettu Kiva-mikrolainapalvelu, jonka lisäksi videolla puhutaan koirien pelastamisesta ja Haitin maanjäristyksen uhrien auttamisesta. Teeman viitoittamana Nokia voisi lahjoittaa osan N9:n myyntituotoista hyväntekeväisyyteen.

Aiemmin esitettyjen spekulaatioiden mukaan N9 olisi Nokian ja Intelin ensimmäinen MeeGo-puhelin. Tosin videon graafinen ulosanti muistuttaa monien mielestä enemmän Symbian-säätiön tuotoksia, jonka takia kiistelyt videon aitoudesta ja laitteen mahdollisesta ohjelmistoalustasta käyvät jo kuumina.


Alla itse video

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

P.S. Kaikkien diilit-uutiskirjeemme tilanneiden kesken arvomme joulukuussa 2019 mm. Turtle Beachin kuulokkeet ja muita palkintoja.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (20)

DeeGeeFi
DeeGeeFi

4

Jeps, ei kovin paljoa luottamusta herätä ainakaan kyseenomaisen videon ääniraita joka kuullostaa huonolla pc-mikrofonilla nauhoitetulta.

Vastaa
_Johny_
_Johny_

5

Jaahas kyllä noita puhelimia nyt tuntuu vaan tulevan vaan eipä noi innosta kun ei varmaksi osaa sanoa miten hyviä sitten ovat

Vastaa
Akasori
Akasori

7

Mutta jos tämä on totta ja speksit samanlaiset kuin N8:ssa, ostan mieluummin tämän vain tuon QWERTY-näppäimistön takia.

Vastaa
Symbbari
Symbbari

8

Jos nyt muistelee N900:n hienoa mainosvideota niin tuskin ovat siirtymässä takaisin kivikaudelle N9:n kanssa eli en todellakaan usko, että on aito.

Vastaa
kikuu
kikuu

10

Noniin vihdoin Nokialla on parin vuoden tauon jälkeen mahdollisuus päästä takaisin kilpailuun mukaan kalliimmissakin hintaluokissa. Symbianilla se tuskin enää koskaan onnistuu.
Hyvinkin mahdollista, että tuo olisi seuraava puhelimeni, en usko ainakaan, että Meego mikään kauhea pettymys voisi olla.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
delsuc (vahvistamaton)

11

Feeikki feikki, feikki feikki. Phew, se mikä muissa internetportaaleissa on jo tuomittu feikiksi, tulee tänne vuorokautta myöhemmin.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Micky4 (vahvistamaton)

13

Vaikka olisikin kiva ja jopa hieno, eikä pelkkä niche-laite tuo seuraava Meego-laite, niin Nokia syysää uusia puhelimia ulos ja unohtaa tuen tuolle laitteelle. Ostakoon ken haluaa.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
keke! (vahvistamaton)

14

Sen vihreän n9-konseptin jälkeen varsin tylsän näköinen luuri. Ainakin itse haluaisin mielummin nähdä sen kuin tuon videolla pyörivän.

Vastaa
OJ_Ghost
OJ_Ghost

16

@13
Viestisi anti oli mikä? :)
Silti siihen lyhyesti tarttuen, eikös Nokia ole mallistoaan ja mallitarjontaansa juuri leikannut kovalla kädellä?

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Micky4 (vahvistamaton)

17

@16
Oman mielipiteeni kertominen. Sinun oman viestisi anti taasen oli mikä? Tiedän tuon varsin hyvin. Laitteita on silti liikaa.

Vastaa
OJ_Ghost
OJ_Ghost

18

@17
No pontti oli tietenkin se, että mainitsemaasi asiaa ollaan lähdetty korjaamaan... Vaikka vastauksen tiesitkin, niin ajattelit silti jättää sen mainitsematta? :)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja