Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony Ericsson Shakira vuosi verkkoon

12
Matti Vähäkainu

Sony Ericsson Shakira vuosi verkkoon
Sony Ericssonin älypuhelinmallisto XPERIAn tuleva keskiluokan malli vuosi verkkoon. Se-nse-blogin mukaan Shakira-koodinimellä kutsuttu malli kantaa lopullista nimeä Sony Ericsson XPERIA X8. Tietoja puhelimen spekseista ei juurikaan ole, mutta blogissa julkaistiin useita viralliselta näyttäviä kuvia laitteesta.

Kokoluokaltaan X8 sijoittuu XPERIA X10- ja X10 mini -mallien välimaastoon, joten kosketusnäytön koko on todennäköisesti 3,2 tai 3,5 tuumaa. Resoluutiokin on mallissa melko varmasti normaalin X10:n ja X10 minin välistä, joten kysymykseen tulee esimerkiksi HVGA-resoluutio (480x320). Puhelimen takaa paljastuu kamera, jonka kaveriksi ei ole minkäänlaista salamaa.
Syksyllä myyntiin saapuva X8 sijoittunee hintansa puolesta Android-älypuhelinten halvimpaan kastiin.

Kommentit (12)

Thors (vahvistamaton)

2

Sony Ericsson edustaa kyllä skandinaavista designia parhaimmillaan. Nokia varmaankin intialaista?1 Mutta joo. Ihan näpsäkän näköinen laite, varmaankin naisten ja nuorten mieleen.

Vastaa
design- (vahvistamaton)

4

pitäskö nyt sit nokian tuoda joku marimekko tai aalto puhelin vai. ja intialaiset on just yes porukkaa

Vastaa
Irekkeri
Irekkeri

5

@3
They see me trolling, they hatin'..

Aloitetaan se nokiakeskusteluista perinteinen: lollollol joku halppispaska iphone missä katteet innovaatio puuttuu lässynlässynlää

Vastaa
Bodomed
Bodomed

6

oi tämä voisikin olla se ensimmäinen Androidi itselleni! Kun tuo sampan Star tippui lätäkköön. Ei ol sen jälken vibra oikein toiminu ja kun se on tärkein noista. Ominaisuuksista ainakin meikäläiselle.. Tuon akku kun kestäis vielä kohtuullisesti niin jo olis puhelin taskussa!

Vastaa
Ibanez90
Ibanez90

8

IMO Sony Erikksonilla on hirvein muotoilu kaikista. Nyt alkanut parantumaan esim. X10 on jo ihan hieno ja eka sony erikkson joka voisi edes kiinnostaa. Jos muka ne kaikki sony erikssonin tekemät puhelimet jotka on tehty ennen 2010 vuotta edustaa pohjoismaalaista muotoilua niin sitten kyllä häpeän sanoa olevani pohjoismaista kotoisin. Kyllä se Nokia enemmän pohjoismaita edustaa hienoilla luureillaan vaikka kyllä nokialla harvinaisen paljon paskaakin on varsinkin nykysin.

Vastaa
Tcav
Tcav

9

Mikä idea on nykypuhelimien kameroista jättää salama pois?

Ei tolla kyllä ihan sellaisia muotoja ole kuin oikealla Shakiralla :D

Vastaa
Ibanessi (vahvistamaton)

10

8

Skandinaavista. suomi EI ole osa skandinaviaa. ikinä kuullutkaan sellasesta termistä kun "pohjoismainen muotoilu" pyh pyh. "skandinavian design" se on eikä "nordic design".

Vastaa
akse
akse

11

Mun mielestä toi on suht ruma. Väri on aika jees mut jotenki vähä läskin näköne.

@1
"Kyl SonyErkki ton designin on aina hallinnut. Toisin, kuin eräät.."

Jep oikeessa olet, kyllä se Apple tekee rumia laitteita.

blaalba.. kumma että täällä ei oo yhtää threadia jossa ei yhtiön x huonoutta mainita, liittypä se uutinen puhelimiin tai ei :)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja