Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony Ericssonilta XPERIA X8, Yendo ja Cedar

2
Matti Vähäkainu

Sony Ericssonilta XPERIA X8, Yendo ja Cedar
Sony Ericsson julkisti tänään puhelinkolmikon, josta löytyy eilen vuotanut XPERIA X8, Walkman-puhelin Yendo sekä luontoystävällinen Cedar. Kahdesta ensimmäisestä löytyy kosketusnäyttö, jälkimmäinen on puolestaan perinteinen patukkamallinen 3G-puhelin.

Shakira-koodinimellä aiemmin tunnettu Sony Ericsson XPERIA X8 on kolmen tuuman HVGA-kosketusnäytöllä (480x320), HSPA:lla, 3,2 megapikselin kameralla, WLANilla ja 3,5 millimetrin kuulokeliittimellä varustettu 3G-puhelin. MicroSD-muistikorttipaikalla varustettu X8 tulee myyntiin 2 gigatavun muistikortilla vuoden kolmannella neljänneksellä. Alkuun puhelimesta saattaa löytyä Android 1.6, joka on kuitenkin myöhemmin päivitettävissä Android Eclairiin (2.1). Puhelimen käyttöliittymä on tuttu muun muassa XPERIA X10 ministä.


Sony Ericsson Yendo sisältää saman nelikulmakäyttöliittymän, mutta käyttöjärjestelmä poikkeaa X8:sta. Androidia ei siis nähdä Yendossa, mutta varmuutta käyttöjärjestelmästä ei ole. Yendon näyttönä toimii 2,6 tuuman QVGA-kosketusnäyttö ja Walkman-brändiä edustaa Walkman Playeriksi kutsuttu musiikkisoitin. Puhelimen muihin ominaisuuksiin kuuluvat Bluetooth, 3,5 millimetrin kuulokeliitin, 2 megapikselin kamera sekä tuet sosiaalisille verkostoille, kuten Facebookille ja Twitterille. Puhelimen datayhteydet rajoittuvat EDGE-yhteyksiin. Puhelin tukee Shakiran tapaan myyntiin kolmannella vuosineljänneksellä.GreenHeart-sarjan Sony Ericsson Cedar luottaa ekotekoihin. Luontoystävän patukkapuhelin on valmistettu kierrätetystä muovista ja varustettu 2,2 tuuman näytöllä, 3G-yhteyksillä, 2 megapikselin kameralla ja 3,5 millimetrin kuulokeliittimellä. Edellisten puhelinten tapaan se tulee myyntiin heinä-syyskuussa.Töihin AfterDawniin

Kommentit (2)

Abexi
Abexi

2

Tulee tuosta X8 takapuolesta mieleen noksulaisen X6 takapuoli, mutta silti tuo sonierkki paljon tyylikkäämpi.
Totta tosian @1, tuo on varsin maukkaan näköinen tuo Yendo. Ja huolettaa hieman ehkä tuo käyttis, että mikä siinä sitten tulee olemaan, jos ei android.
Ja tuo ekopuhelin muistuttaa edestäpäin paljon Samsungin jotain vanhempaa mallia.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja