Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Firefox for Maemo päivittyi

5
Matti Vähäkainu

Firefox for Maemo päivittyi
Firefoxin Maemo-versio on päivittynyt, kertoo Mozillan Mark Finkle blogissaan. Kyseessä on Firefox for Maemo 1.1 RC1, eli ensimmäinen Release Candidate -versio mobiiliselaimen uusimmasta versiosta. Tähän versioon on Finklen mukaan tehty käyttöliittymään liittyviä muutoksia, jotka eivät ehtineet edelliseen julkaisuun.

Blogissa listataan kymmenkunta isompaa ominaisuutta, jotka uusi RC1-versio tuo. Näihin kuuluvat muun muassa lisäosien automaattiset päivitykset, pystytason näyttötila, äänenvoimakkuusnapeilla toimiva zoomi, PDF-tallennus ja parannetut kontekstimenut.

Uutta versiota voi testata myös Windows, Linux ja Mac OS X -käyttöjärjestelmillä, kun lataa tietokoneille tarkoitetun Fennecin. Mark Finkle muistuttaa lisäksi blogissa, että mikäli on ladannut N900:lle Firefoxin Ovi Storesta, ei uuteen Release Candidateen päivittäminen onnistu. Lopullinen versio on kuitenkin päivitettävissä myös näistä puhelimista.Firefox for Maemo 1.1 RC1:n voit ladata N900-puhelimellesi täältä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (5)

Irekkeri
Irekkeri

4

Jos Nokia ikinä koskaan jossain on onnistunut, pitää puhua microb:stä. On aivan käsittämättömän hyvä selain. Mielestäni huomattavasti parempi kuin 3GS:n Safari, Desiren perusselain tai mikään Nokian 5800:lle saatava.

Outoa, ettei Firefox ole edelleenkään saanut selaimestaan microb:n tasoista. Osaamista ja resursseja luulisi kuitenkin löytyvän.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.