Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Motorola Droid X julki, myös videolla

7
Matti Vähäkainu

Motorola Droid X julki, myös videolla
Motorola julkisti jo aiemmin netissä nähdyn Droid X -älypuhelinmallin. Patukkamallinen kosketusnäyttöluuri ei tuonut suuria yllätyksiä mukanaan, sillä tiedot olivat vuotaneet aikaisemmin lähes täydellisinä. Yhdysvalloissa Verizonin lanseeraama puhelin saapuu myyntiin heinäkuun 15. päivä.

Motorola Droid X on varsin hyvin varusteltu älypuhelin. Näyttönä toimii 4,3 tuuman WVGA-kosketusnäyttö (854 x 480), jolla ohjataan Android 2.1 -käyttöjärjestelmää. Lisäksi laitteen ominaisuuksiin kuuluvat WLAN DLNA-tuella, A-GPS, HDMI-ulostulo, 3,5mm kuulokeliitin, gigahertsin taajuudella hyrräävä suoritin, 8 gigaa Flash-muistia, microSD-muistikorttipaikka ja 8 megapikselin kamera, joka kuvaa 720p-teräväpiirtovideota.
Puhelin saapuu siis alkuun vain Verizonille, joten joudumme odottelemaan erillistä Euroopan julkistusta. Hintaa laitteella on rapakon takana sentin alle kaksi sataa dollaria kahden vuoden kytkysopimuksella. Motorola kertoi, että puhelin saa Flash-tuen ja Android 2.2 -päivityksen myöhemmin kesällä.

Engadget-verkkosivusto vieraili New Yorkin julkistustilaisuudessa ja videoi puhelimesta pikaisen hands-on-videon.

Kommentit (7)

Thors (vahvistamaton)

2

Saataisiinkohan Eurooppaan (ja Suomeen) loppuvuoden aikana? Harmi vaan, ettei Droid 2:hta esitelty.

Vastaa
kak3
kak3

4

Miksi näitä uusia puhelimia ei voi ikinä alkaa myydä uusimmalla mahdollisella käyttöjärjestelmällä? Luvataan vain päuvittää myöhemmin

Vastaa
mikkolm
mikkolm

5

@4 Ehkäpä siksi, kun tuonkaan puhelimen suunnittelua ja valmistusta ei aloitettu eilen tai edes viime viikolla. Eiköhän tuotakin ole suunniteltu jo hieman pidempään ja silloin ei tätä nyt uusinta käyttistä ollut saatavilla. Vai testaamatta ja säätämättä pitäisi se uusin aina tunkea mukaan? Siitähän ne asiakkaat olisivat oikein tyytyväisiä.

Vastaa
Ralle_ (vahvistamaton)

6

Alkuperäinen Droid oli ikävän kulmikas, tässä on parempi muotoilu. Minua ei haittaa vaikka ei olekaan fyysistä näppäimistöä, surffailen paljon suosikkeja/linkkejä käyttäen. Tiedä vaikka joku päivä tämä päätyisi taskuun.

Vastaa
kak3
kak3

7

@5 Kyllähän sitä puhelinta voi alkaa suunnitella millon huvittaa, mutta ajattelin vain että sen käyttiksen ehtisi siihen tunkea parin kuukauden aikana.

E: Muisti petti. Muistin, että se Froyo olisi hieman enemmän kuin kuukauden ikäinen ja ne jotkut koodit, jotka saattaa olla jotenkin tärkeitä, julkaistiin pari päivää sitten olisi myös ollut julkisia jo jonkin aikaa.
Ja myönnän myös, että minulla ei ole mitään kokemusta puhelimien ja niiden käyttisten suunnittelusta, valmistuksesta eikä markkinoinnista

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja