Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokian sivusto paljastaa C7-kosketusluurin

12
Matti Vähäkainu

Nokian sivusto paljastaa C7-kosketusluurin
Nokian edullisten puhelinten mallisto, C-sarja, odottaa vielä huippumalliaan, joka kantaa muutama viikko sitten vuotaneen talomallin mukaan mallinimeä Nokia C7. Kyseisestä mallista vuosikin kuvia, jotka paljastivat hieman aiemmista C-sarjalaisista poikkeavan ulkonäön.

Puhelimen ominaisuuksista ei vielä tuolloin kerrottu kuvissa esiintyvää 8 megapikselin kameraa enempää. Nokian virallisen sivuston syövereistä on nyt kuitenkin löytynyt XML-tiedosto, jossa C7-00-mallista paljastuu muutamia uusia tietoja.
Nokia C7-00 tai pelkistettynä C7 on tiedoston mukaan Symbian^3-käyttöjärjestelmällä varustettu kosketusnäyttöpuhelin, jossa on muista nokialaisista tuttu nHD-resoluution (360x640) näyttö. Muista ominaisuuksista mainitaan 3G, HSDPA, WLAN, ARM-suoritin ja Bluetooth.

Nähtäväksi jää, onko kyseessä kuvissa esiintyvä patukkapuhelin.

Kommentit (12)

miksuh3 (vahvistamaton)

2

@1

Ei pitänyt, koska Nokia jättää sen pois se saa tehdä niin. Nokia itse asiassa ei edes ollut sopimassa asiasta. Aikamoista väärän tiedon levittämistä sinulta muuten, taitaa lähteä kunnianloukkaussyyte tuollaisesta hävyttömyydestä!

Vastaa
Tazzpa
Tazzpa

3

@1 Saattaa olla, että puhelimessa on sekä vanha liitäntä ja latavaa microusb. Tai sitten kuvassa oleva laite on joku aikainen proto, missä on vanha liitäntä vielä.

Vastaa
Flameque
Flameque

5

Vuoden vanha N97 käväs just huollossa latausongelmien takia. Saatto johtua siitäkin että sivussa ollut micro-usb ei kestänyt lattialle laskemista piuhan varassa kuten aiemmat liittimet.. Anyway onhan tuo monimutkaisempi ja siksi herkempi ongelmille. Olisko tässä syy standardin syrjintään?

Vastaa
EIKÄ,Nokia!!. (vahvistamaton)

6

HAH,EIKÖ Nokia PYSTY parempaan??. =(
N8 mallistakin tulee vaan "halpis"-malli,kun mm.Samsung tuo paremmin varustettuja malleja enemmän!.

Vastaa
Robert174
Robert174

7

Lol, kuka välittää jostakin paskoista samsungeista?!
Haluan hänen mesen! : D

Saan nauraa suoraan hänelle päin naamaa!!! ; )

Vastaa
Sipponen (vahvistamaton)

8

Ei tällaisilla luureilla kyllä markkinaosuuksia säilytetä puhumattakaan kasvattamisesta :/ Kumma kun Nokialla vielä on edes muutama fani vaikka se jatkaa samalla linjalla syytäen markkinoille paljon erilaisia Symbian-puhelimia toivoen että jostakin tulisi ns. uusi hittituote ja yrityksen johtoporras on pihalla kuin lumiukot.

Vastaa
user_org (vahvistamaton)

10

>Hetkinen, eikös microusb:stä pitänyt tulla standardi?

Kyllä, mistä se tuli mieleen, uutisointi tai huhut ei ole väittänyt etteikö sellaista myös mainitussa laitteessa olisi. Tuoreissa ainakin yli 100e julksituksissa se on ollut, mm. N8ssa se löytyy.

Vastaa
Mölli99 (vahvistamaton)

12

Tämä C7 malli on erittäin hieno. Lasinäyttö ja metalliset kuoret yhdistettynä kuluttajille suunnattuun keskihintaiseen kategoriaan. Kaikissa uusissa Nokian malleissa on MicroUSB sekä joissain lisäksi vanha pieni latausliitin.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja