Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sonera vahvisti iPhone 4:n heinäkuun lopulle

12
Matti Vähäkainu

Sonera vahvisti iPhone 4:n heinäkuun lopulle
Sonera kertoi nyt.sonera.fi -blogissaan tänään, että se tuo uuden iPhone 4:n myyntiin heinäkuun lopulla. Aiemminkin Applen matkapuhelinta edustanut Sonera tulee tiedottamaan uutuusmallista lisää osoitteessa sonera.fi/iphone sekä Soneran Facebook-sivulla.

Lisätietoja muun muassa hinnasta ja saatavuudesta joudutaan siis edelleen odottelemaan. Todennäköisesti toimitusvaikeuksista kärsinyttä valkoista iPhonea ei nähdä Suomessa vielä heinäkuun lopulla, mutta Applen antamien tietojen mukaan Sonera saa ensimmäiset myyntikappaleet toimitettua heinäkuun loppuun mennessä.
Blogissa kerrottiin myös, että ennakkotilaajien jonottaminen tapahtuu nyt keskitetysti. Sekä myymälästä, asiakaspalvelusta että verkosta tilanneet siirretään samaan jonoon, josta laitteet toimitetaan etätoimituksena postiin. Myymälöistä puhelinta saa vasta, kun toimitustilanne ja ennakkotilausten purku sen sallii.

Kommentit (12)

Jep_
Jep_

3

Vuoden vaihteen jälkeen tulee sitten se malli jolla voi myös soittaa ja vastaan ottaa puheluita, mikäli Apple saa antennieksperttejä palkattua.

Vastaa
Bluejack
Bluejack

5

Soneran tiedotteen mukaan kytkypakettiin lisätään myös käyttäjän toiveiden mukaisesti joko sonera logolla tai vaihtoehtoisesti steve jobsin käsin signeraatut kumihanskat "näppylä pinnalla" helpottamaan puhelimen käyttöä.Toistaiseksi tiedossa ei ole toimitetaanko kumihanska vain oikeaan käteen..

Vastaa
Qwerty141
Qwerty141

6

Soneran tiedotteen mukaan kytkypakettiin lisätään myös käyttäjän toiveiden mukaisesti joko sonera logolla tai vaihtoehtoisesti steve jobsin käsin signeraatut kumihanskat "näppylä pinnalla" helpottamaan puhelimen käyttöä.Toistaiseksi tiedossa ei ole toimitetaanko kumihanska vain oikeaan käteen..


reps...

Vastaa
Dollarinen (vahvistamaton)

8

@7
Mitenkäs nyt yhtäkkiä yhteysongelmat liittyvät yhtään millään tavalla iPadiin?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja