Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Aavalta uusittu MeeGo-protopuhelin

8
Matti Vähäkainu

Aavalta uusittu MeeGo-protopuhelin
Aava Mobile on julkaissut Virta-prototyyppipuhelimesta uuden version. Uusi Virta 2 on rautansa puolesta pitkälti edeltäjänsä kaltainen. Mukana ovat edelleen kapasitiivinen 3,8 tuuman kosketusnäyttö, 1,5 gigahertsin Atom-suoritin, kaksi kameraa ja tavanomaiset liitännät ja yhteydet. Uutta luuria hipelöimään päässyt Engadget kertoo, että kyseessä on edellistä mallia huomattavasti jämerämpi laite.

Sovelluskehittäjien käyttöön tarkoitettu referenssilaite ei näe päivänvaloa kuluttajamarkkinoilla, mutta vastaavanlaisia laitteita voidaan odottaa kauppoihin ensi vuoden puolella. Mikäli kehittäminen tämän Moorestown-puhelimen avulla kiinnostaa, joutuu siitä maksamaan miltei 2000 euroa. Ennakkotilauksia aletaan purkamaan reilun kuukauden päästä.
Alla muutamia vertailukuvia laitteista (Virta 2 vasemmalla ja päällä). Lisää kuvia löytyy Engadgetin galleriasta.Kommentit (8)

Vanjoki (vahvistamaton)

3

Kehittäjille se ulkonäkö onkin se tärkein juttu... kestävämpi tuo uusi ainakin on.

Vastaa
Irekkeri
Irekkeri

4

Lentää jorpakkoon N900:et ja ajatukset HTC:n, iphonen tai sampan hommaamisista, jos kuluttajaversio tulee olemaan lähelläkään näitä kehittäjämalleja. Kuolaa valuu jo nyt!

Vastaa
katsotaan,sanoi lääk (vahvistamaton)

7

Suomalaista osaamista JOO,MUTTA katsotaan että miten kauan se toimii sitten kun tulee markkinoille!!.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja