Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Opera Mini 5.1 nyt Androidille

8
Matti Vähäkainu

Opera Mini 5.1 nyt Androidille
Viime viikolla julkaistu Opera Mini 5.1 -selain on nyt saatavilla virallisesti myös Android-puhelimille. Sovellus on lisätty Android Marketiin, josta sen voi ladata kaikille Android-puhelinmalleille. Selaimen betaversioon nähden uusia ominaisuuksia ei nähdä kovinkaan paljoa, mutta betaleiman karistettua selain on selvästi vakaampi.

Uusista ominaisuuksista mainitaan kuitenkin suuremman näyttötilan hyväksikäyttö. Uuden version myötä käyttäjät saavat hyötykäyttöön koko näyttöpinta-alan Motorola Droid X:n tai HTC EVO 4G:n tapaisilla puhelimilla, joista löytyy suurikokoinen kosketusnäyttö. Opera Mini 5.1 tukee luonnollisesti myös muun muassa välilehtiä, kirjanmerkkejä ja Speed Dial -ominaisuutta.
Ilmainen Opera Mini 5.1 on ladattavissa sekä Android Marketissa että Operan sivustolla osoitteessa m.opera.com.

Kommentit (8)

arcanix
arcanix

1

Nopea tuo kyllä on, mutta toistaa vähänkin monimutkaisemmat sivut väärin. Androidin vakioselain peittoaa tämän satanolla.

Vastaa
SanteriO
SanteriO

2

@1
..juuri meinasin kysyä, että onko millainen verrattuna androidin omaan selaimeen tahi dolphiniin, joka taitaa olla yksi suosituimpia selaimia androidilla?

Vastaa
Tomppa12
Tomppa12

5

Mitä uutta tuo 5.1 tuo 5.0:aan nähden. Siis millään alustalla? Ei sillä ettei kannattaisi päivittää, mutta kiinnostaa.

Kunnollista Javaa FreeRunnerille odottelen (nyt Cacao ei toimi SHR:llä), jotta pääsen kokeilemaan Miniä sillä. Tietysti voisin flashätä siihen Androidin ja kokeilla sillä. :)

Vastaa
Muscle Man (vahvistamaton)

6

Renderöi Symbianilla ainakin edelleenkin useat sivut (kuten Gaytube mobilen) väärin... harmi sinänsä.

Vastaa
hevis
hevis

7

Onneksi Symbianille saa Opera Mobilen, joka on huomattavasti Miniä monipuolisempi. Mobile myös renderöi sivut eri tavalla, joten sillä saattaa toimia sellaiset sivut jotka ei Minillä toimi.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja