Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple pitää iPhone 4 -puhelimeen liittyvän lehdistötilaisuuden huomenna

16
Kaarlo Räihä

Apple pitää iPhone 4 -puhelimeen liittyvän lehdistötilaisuuden huomenna
Spekulaatiot iPhone 4:n mahdollisesta takaisinkutsusta saivat eilen uutta eloa, kun Apple vahvisti järjestävänsä perjantaina puhelimeen liittyvän lehdistötilaisuuden.

Paikalle on kutsuttu median edustajia valikoidusti, ja yrityksen perinteisen tyylin mukaan mitään tarkempaa tietoa tapahtumasta tai sen sisällöstä ei kerrottu julki.
iPhone 4:n antenniongelmat ovat aiheuttaneet Applelle todellisen PR-ongelman, ja ennakkoarvioiden mukaan tapahtuma keskittyy ainoastaan tämän asian käsittelyyn.

Applen aiemman tiedotteen mukaan iPhone 4 -puhelimissa ei ole mitään vikaa, vaan puhelin näyttää ainoastaan liikaa kuuluvuuspalkkeja. Kentältä tulleiden palautteiden mukaan Apple on kuitenkin korjannut ongelman uudemmissa iPhone 4 -puhelimissa, joissa signaali ei enää heikkene samalla tavoin, jos puhelinta pitää kädessään tietyllä tavalla.

Ongelmasta kärsiviä iPhone 4 -puhelimia on kuitenkin toimitettu asiakkaille vähintään satoja tuhansia kappaleita, joten kaikkien niiden vaihtaminen tulisi Applelle kalliiksi. Ongelman voisi myös korjata jakamalla kuluttajille ilmaisia Bumper-suojia, joiden käyttäminen estää antenniongelmien esiintymisen. Tällä hetkellä Apple myy Bumper-suojia 30 dollarin kappalehintaan.

Kommentit (16)

El_ias
El_ias

2

Applen tyyliin tulee ilmoitus että 'näidem myymiemme suojien hintaa "lasketaan" 10% ja niiden valmistusmääriä lisätään, jotta niitä varmasti riittää kaikille'

Vastaa
Möö (vahvistamaton)

3

@2

Eihän se kortsu poista sitä ongelmaa, ainoastaan vaan vähän lieventää...

Vastaa
Dollarinen (vahvistamaton)

4

Eivät hyvällä tuurilla mainitse sanallakaan antenniongelmaa vaan esittelevät valkoisen iPhonen ja kansainväliset myyntiintuloajankohdat. Toki ensin ilmoittavat myyntilukuja...

"We have sold over X million iPhones in 21 days. Isn't that AMAZING?"

Vastaa
anttiheikki
anttiheikki

5

tervetuloa takaisin "to the real world", apple. Hienoa ettei nokian mokat ole ainoat. Vaikka kuitenkin...kyllä toi mun 3Gs on sitte hieno ja hyvintoimiva kännykkä. En vaihda (vielä)! :P

Vastaa
kikuu
kikuu

6

Väittäisin, että Apple saa käännettyä tämän asian jotenkin niin, että heidän ei tarvitse maksaa senttiäkään, ja kikki unohtavat koko jutun.

Saisivat aluksi myöntää virheensä

Vastaa
jeppisjoo (vahvistamaton)

7

Pakko kommentoida tuota Bumperin hintaa. 30$ tuollaisesta muovisesta rinkulasta on ihan kohtuullinen hinta. Kateprosenttikin on varmaan ihan suht kohillaan.

Johtuen siitä, että iPhonen ulkonäkö on yksi erittäin tärkeä ostokriteeri ja sitä myös mainostetaan käytännössä pelkästään ilman, kuvittelisin moisin ratkaisun saavan osakseen melko suurta kritiikkiä. Moinen ratkaisu on vain siisti versio jessefiksistä.

Vastaa
jartar
jartar

12

@11
Mitäpä voi odottaa yhtiöltä joka on valheellisesti väittänyt että laitteessa ei ole mitään vikaa. Sen lisäksi "korjaa" rautavikaa softalla muuttamalla sitä miten kentän voimakkuus näytetään.

Vastaa
Bluejack
Bluejack

14

"Yhtiö lupaa kuitenkin kaikille iPhone 4 -puhelimen ostaneille ilmaisen kumisen suojakotelon jonka pitäisi vähentää häiriöitä. Apple lupaa lisäksi rahallisen hyvityksen jo ostetuista suojakoteloista."

Niinpä niin hienoa.. tämä ns. asiakaspalvelua

Vastaa
Raunno (vahvistamaton)

15

@14
Älä muuta viserrä. Tuo on melko hyvä esimerkki muillekin yrityksille.

Vastaa
Asentaja123 (vahvistamaton)

16

Eihän se rautavika ollut, että kenttiä näytettiin liikaa, vaan softavika ja se on korjattu uudella softalla. Se on sitten arvailua mitä muuta uusi softapäivitys pitää sisällään.
Antenniongelmaa tuskin korjataan Bumper-suojia kummemmalla ratkaisulla ennen iPhone 5 mallia.
Eikä se Bumper-suoja enää mitään maksa: "Ilmaisen suojakuoren tilauksia aletaan ottamaan vastaan yrityksen internet-sivujen kautta noin viikon kuluttua. Mikäli Bumper-suojakuoren on puhelimellensa jo ehtinyt ostaa, antaa Apple siitä rahat takaisin."
http://www.puhelinvertailu.com/uutiset.c...wn+-+Uutiset%29

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja